Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal haalt op de valreep toch nog nieuwe spits

Laatste update:
/
Hamburger SV neemt een speler op huurbasis over van Bayern München. De negentienjarige Julian Green staat namelijk op het punt om zich voor één seizoen te verbinden aan de club van onder anderen Rafael van der Vaart. De aanvallende middenvelder, die namens de Verenigde Staten drie duels speelde op het WK in Brazilië, wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal van Bayern. (Hamburger Morgenpost)
/
Alessio Cerci gaat naar Atlético Madrid. De 27-jarige aanvaller van Torino doorloopt maandag de medische keuring bij de kampioen van Spanje. Het is nog onbekend wat de Italiaans international, die vorig seizoen dertien keer scoorde in de Serie A, precies moet gaan kosten. Torino heeft deze zomer duidelijk kennisgemaakt met de keerzijde van het succes, want na Ciro Immobile vertrekt dus ook Cerci bij de tweede club van Turijn. (Sky Italia)
/
Arsenal lijkt toch nog een nieuwe spits te gaan presenteren. The Gunners zijn na het mislopen van Loïc Rémy druk bezig met de komst van de 27-jarige Carlos Bacca. De Colombiaan heeft een gelimiteerde transfersom van 35 miljoen euro in het contract staan, maar Sevilla is bereid om de speler voor circa zestien miljoen te laten gaan. Baccrack kwam eerder uit voor onder meer Club Brugge. (Goal)
/
Manchester United gaat mogelijk nog in zee met Sergio Romero van Sampdoria en als de Argentijn inderdaad naar Old Trafford vertrekt, dan gaat Federico Marchetti mogelijk naar Genua. De 31-jarige Italiaan is de vaste waarde onder de lat bij Lazio, maar hij mag voor minimaal vijf miljoen euro vertrekken. Ook Sassuolo heeft interesse in Marchetti, die nog lang in verband werd gebracht met AC Milan. (Corriere dello Sport)
/
Fabio Borini is na zijn verhuurperiode bij Sunderland terug bij Liverpool, maar lijkt geen toekomst te hebben op Anfield. De 23-jarige Italiaan sprak al met AC Milan, maar nu die club zich verzekerd heeft van de diensten van Fernando Torres, is dat een gesloten boek. Internazionale heeft nog wel interesse en wil Borini huren met een optie tot koop van vijftien miljoen euro. Fredy Guarín moet echter eerst worden verkocht. (Corriere dello Sport)
Carlos Bacca zou een aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom geen Jackson Martinez.

31 augustus 2014 om 21:02

Carlos Bacca heeft zich bewezen bij club brugge en Sevilla, lijkt me wel geschikt voor Arsenal.

31 augustus 2014 om 21:06

Klopt maar hij is geen type voor Arsenal Ik denk dat Arsenal een sterke spits nodig heeft. Jackson Martinez is is sterk snel en koel voor de goal. Je hebt gelijk over Bacca alleen de BPL is keihard dus heb je sowieso een sterke aanvaller nodig die de duels wint en nu Giroud geblesseerd is kan je niet aan komen zetten met Bacca. Vind ik meer een speler voor Atletico.

31 augustus 2014 om 21:09

Haha 35 miljoen voor bacca in plaats van 10 voor remy!

31 augustus 2014 om 22:11

Er staat 16. 35 is zijn contractuele afkoopsom

31 augustus 2014 om 22:35

Oh te snel :P

31 augustus 2014 om 21:05

Omdat het voor wenger weer een goedkoop onbekende spits moet zijn.
Waar we niks van hoefen te verwachten en na 15 invalbeurten en 3 doelpunten weer verhuurd word aan queens park rangers.
Wss spreekt hij ook frans

31 augustus 2014 om 21:38

Jackson Martinez is prijskwaliteit geen goeie deal. Als je zo gek bent om 40 miljoen te betalen voor Martinez, kan je er beter 60 geven voor Falcao. Of Cavani, als je er wat vroeger bij zou zijn geweest.

Of 40 voor Benzema, als Falcao naar Real trekt.

1 september 2014 om 00:24

Haha denk je dat je Benzema voor 40mil los weekt bij Real? Heeft een week geleden zijn contract tot medio 2019 verlengd meen ik.

1 september 2014 om 04:51

Belgguner doelt er meer op dat Real een bedrag van 40 Miljoen wel zou zou accepteren omdat Benzema niet bepaald hoger waard is slimmerd

1 september 2014 om 08:44

Benzema kunnen ze makkelijk voor 50 miljoen slijten, slimmerd.

Oh nee toch! Dit ga je niet menen!!

Alsjeblieft niet hey! Carlos Bacca? Wat the fuck?

Als je gaat, ga dan voor een topper. Ga niet voor dit halve werk. Deed het goed op de counter bij Sevilla van wat ik gezien heb. Maar is geen speler voor Arsenal in mijn ogen...

Goal is nou ook niet het meest betrouwbaar, maar Bacca, geef dan Campbell, Sanogo en Akpom de kans (wou Afobe zeggen, maar die is wederom verhuurd)

31 augustus 2014 om 21:08

Dan had ik nog liever Vargas die naar QPR is gegaan. Samen met Sanchez een goed koppel. Of een van de United-spitsen (hernandez of Welbeck).

31 augustus 2014 om 21:11

United is zo slim om niet zijn ''directe concurrent'' te ''versterken'' zoals wij bij Arsenal

1 september 2014 om 08:04

Arsenal heeft United laatst een topspits verkocht. Doet United dan alsnog moeilijk wanneer het op een van hun overbodige spelers aankomt?

31 augustus 2014 om 23:09

Ik heb hem paar keer zien spelen vorig seizoen en ik kan je vertellen het is een snelle, sterke en balvaste spits. Herinner nog vorig seizoen scoorde hij gemakkelijk tegen Real Madrid in eigen huis.

31 augustus 2014 om 23:34

Hij is redelijk snel, maar echt bijzonder sterk vond ik hem niet ogen... Veel wilskracht, maar heeft geen potentie om uit te groeien tot een topper. Geef dan Campbell, Akpom en Sanogo maar de kans!

1 september 2014 om 00:01

Ik bedoel kopsterke spits. Wenger koopt laatste jaren spelers die niet echt in zijn systeem past. Waarom hij Ozil heeft gehaald en hem niet zet op zijn natuurlijke 10 positie is mij nog de vraag.

Heeft een goed seizoen gehad vorig jaar bij Sevilla, maar denk niet dat Bacca een topper is. Ook niet in potentie.. Ik weet het niet zo met dit gerucht, zaak is gewoon dat er een spits nodig is. Maar ook nog een DM en een CB.

1 september 2014 om 04:53

Di Natale of anders Dempsey hebben een Potentie om een absolute topper te worden

Lees net dat Cerci voor 16 naar atletico is gegaan dat had ik een betere oplossing gevonden als je toch deze bedragen neerlegt.

Hou op echt niet!!!!! Hoop van harte dat dit niet waar is Bacca kom op zeg!!!!!! Cavani, Benzema, falcoa gaat vol voor 1 van de drie

Ik weet niet wie er exact over de tranfers gaat bij Arsenal maar aub ontsla die man. Word je toch schijtziek van al dat middelmaat en paniek aankopen laatste transferdagen ? Vorig jaar met geluk nog Ozil aankunnen trekken, Januari komt een geblesseerde Zweed aankakken en nu worden we weer in verband gebracht met halfgare spitsen omdat we weer eens te lang wachten met aankopen. Normale ezels stoten zich niet 2 maal aan dezelfde steen, maar deze bij Arsenal..

31 augustus 2014 om 22:07

Volgens mij loopt Wenger alles tegen te houden. Die gozer geilt zwaar op de 4e plaats. Misschien dat het tijd is dat hij weggaat.

Arsenal gaat echt geen spits meer halen hoor, volgens Wenger is Sanogo harstikke goed. En laat alsjeblieft Campbell weggaan naar een andere club als je hem toch op de bank zet. Alleen maar zonde van zo'n speler. Doe dan maar Akpom als 3e spits. We worden toch wel 4e.

31 augustus 2014 om 23:14

Bij het spel van Arsenal zit er helaas geen meer idee achter. Ik ben sinds vandaag gestopt met de wedstrijden kijken van Arsenal, want het is te voorspelbaar, inconsistent positiespel, spelers die verkeerde/onjuiste looplijnen maken en dat is al sinds 2011/2012 zo. Liverpool onder Rodgers speelt nu veel aantrekkelijker voetbal en opbouwend zijn ze imo de sterkste in de Bpl.

kom op gasten niet zijken giroud is gebleseerd en sanogo is er nog niet klaar voor tegen de grote teams zoals liverpool chelsea en city we moeten gewoon blij zijn dat bacca kan komen tenminste is het een spits en jackson martinez kunnen we wel in de winter halen hoop alleen nog william carvalho maar heb dan liever ibarbo dan bacca maar ja het is een spits

Bacca toch niet, wat een miskoop is me dat. Arsenal haalt dit jaar nog geen Europees , garantie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren