Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal denkt aan komst van zeer ervaren Klose

Laatste update:
/
Jonathan Biabiany mag nog altijd hopen op een toptransfer. De vleugelspeler van Parma werd in januari al begeerd door AC Milan en de club hebben al die tijd contact gehouden. Dat er pas op de laatste dag van de transferperiode een akkoord wordt gesloten over de Fransman, is dan wel weer bijzonder. Dat komt door de wens van Parma om andere spelers op huurbasis terug te krijgen van AC Milan. (La Gazzetta dello Sport)
/
Het zal Marco Verratti inmiddels flink duizelen. De controlerende middenvelder kan een nieuw, sterk verbeterd contract tot medio 2019 tekenen bij Paris Saint-Germain. Dat contractvoorstel heeft weer te maken met een bod van Real Madrid; in de Spaanse hoofdstad moet Verratti de opvolger worden van Xabi Alonso. Trainer Carlo Ancelotti was eerder coach van PSG en kent Verratti dus goed. (AS)
/
Het lukt Arsène Wenger maar niet om een spits naar Noord-Londen te halen en een kat in het nauw maakt rare sprongen. De oefenmeester van Arsenal heeft zich vandaag nog gemeld bij Lazio voor Miroslav Klose. De 36-jarige aanvaller zag er op het WK scherp uit en bij Arsenal moet hij de tijdelijke afwezigheid van Olivier Giroud opvangen. Mogelijk gaat het om een huur van slechts zes maanden. (CaughtOffside)
/
Arturo Vidal en Manchester United: het lijkt niks meer te gaan worden. De Chileen is al wekenlang een belangrijk doelwit van Louis van Gaal en de zijnen, maar tot op heden is Juventus absoluut niet bereid de speler te laten gaan. Op de laatste dag dat de transfermarkt geopend is hebben the Red Devils echter nog een laatste poging ondernomen om de speler alsnog in te lijven. Wat daarvan de uitkomst is, zal snel blijken. (Daily Mail)
/
Hatem Ben Arfa gaf eerder al aan dat hij ondanks zijn conflict met Alan Pardew gewoon in Newcastle blijft en daar is niks van gelogen. De spelmaker kon namelijk naar Besiktas, maar heeft het aanbod van de Turkse topclub van de hand gewezen. 'We hebben de betrokken partijen laten weten dat Hatem in Newcastle wil blijven. Besiktas is daarom voor hem geen optie", zegt zijn zaakwaarnemer. (Foot Mercato)
Miroslav Klose halen zou ... zijn van Arsène Wenger

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

klose zou wel oké zijn maar jackson martinez zou veel beter zijn.

1 september 2014 om 13:18

Idd maar denkt dat ie hem te duur vind

1 september 2014 om 13:29

Arsenal moet blij zijn als ze een klasse speler als Klose nu nog kunnen strikken. Dan kunnen er eindelijk weer voorzetten worden gegeven over de flanken. Klose kan goed koppen en krijgt dan genoeg ballen in een ploeg als Arsenal.

1 september 2014 om 16:01

Iedere defensie in de premier league bestaat uit goede koppers. Bovendien is Arsenal meer een ploeg die de bal laag houdt....

1 september 2014 om 19:36

In de wedstrijd van afgelopen zondag vond ik trouwens wel dat er redelijk vaak een lange bal van achteren werd gegeven. Verder is Klose ook een zeer goede afmaker.

Hoop nog steeds op dat vidal naar United komt mrj heb de hoop aardif opgegeven...

Gelukkig is de bron caughtoffside !
Arsenal moet gewoon topspits halen voor een langere tijd zoals cavani of Benzema .

1 september 2014 om 13:35

Ja idd een half jaar met alleen sanogo in de spits kom je ook niet ver.

Biabiany gaat straks zijn medische keuring doen. Milan geeft Zaccardo+4 miljoen en nog maximaal 1 miljoen extra in bonussen.

Suso staat ook nog altijd in de belangstelling, als Biabiany nog komt was dit de beste transferperiode in jaaaareeeeen.

1 september 2014 om 14:05

Waarom dan? Torres en van Ginkel? Lijken me toch niet de grootste geweldenaars. Alex en Lopez zijn goed maar oud. Menez is een topper. Of gaat het je om het vertrek van Balo en Kaka?

1 september 2014 om 14:25

Gewoon alle posities die aangepakt moesten worden zijn aangepakt voor weinig geld waardoor we aandeelhouders kunnen aantrekken met positieve cijfers.

Torres kan met vertrouwen heel goed zijn, en houd bijna geen risico in. Van Ginkel is de perfecte vervanger van Montolivo met zijn blessure. Alex en Diego Lopez zijn inderdaad allebei wel wat ouder maar wel toppers die nog wel even meekunnen, zeker Diego Lopez als keeper.

1 september 2014 om 15:27

Inderdaad, vooral het centrum van de verdediging is een wereld van verschil met een jaar geleden. Toen hadden we Mexes, Bonera, Zapata of Zaccardo, nu staan daar Alex en Rami.
En Diego Lopez' gaat nog zeker drie jaar mee op topniveau.
Met Torres is het hopen dat hij het vertrouwen weer krijgt en weer op niveau kan spelen.
Met Menez en El Shaarawy ook lekker veel dreiging voorin.
Dit lijkt tenminste ergens op.

En de Jong moet vandaag echt Niet verkocht worden!

1 september 2014 om 15:47

Klopt, elke positie die versterkt moest worden is versterkt en met het vertrek van Balotelli krijgen we ook meer een ploeg die voor elkaar wil vechten.
Zeker met dan nog een Torres in de spits die zich volledig leegloopt voor de ploeg. Als hij dan zijn vertrouwen nog terugvind...

De Jong gaat normaal zeker blijven, Cristante daar integen gaat jammer genoeg waarschijnlijk naar Benfica. De Clubs hebben al een akkoord over een transfersom van 6 miljoen.

Mooie opstelling toch, met nog enkele hele goede spelers achter de hand. (honda op #10)

Diego Lopez
De Sciglio
Alex
Rami
Armero
De Jong
Honda
Van Ginkel
Ménez
Torres
El Shaarawy

Miroslav Klose is wel de laatste noodoplossing.

Ondanksdat ik hem geen verkeerde spits vind, is hij wel ontzettend oud en weet ik niet of hij het constant kan vol houden! Maar met Klose heb je wel een goalgetter, misschien als noodoplossing nog niet zo gek (want je moet niet middelmaat gaan kopen, maar toppers als Cavani, Falcao etc, en anders een tijdelijke oplossing)...

Misschien kan Klose er dan ook voor zorgen op de training dat Yaya Sanogo eens zijn kansen gaat afronden zoals Klose dat al jaren deed en nu nog steeds doet!

Verder schijnt Arsené Wenger naar Rome te zijn gevlogen voor een ''charity Match'' en zag ik op twitter staan dat BBC Sport had gemeld dat Arsenal geen aankopen meer ging doen! Dan word ik wel ontzettend boos hoor!

Dat Wenger maar Ljalic & De Rossi dan maar meeneemt vanuit Rome
Maar misschien heeft die Charity Match in Rome ook wel wat te maken met eventueel dit gerucht over Klose...

1 september 2014 om 19:23

Klose zou Super zijn, moet je nagaan hoe laag de verwachtingen liggen. En Arsenal deed ook in 2011 transfers zonder Wenger, dat zal het probleem niet zijn. Snap niet dat we Gomez niet halen. Technisch beperkt, maar een echte killer en niet duur.

forza milan

López
De Sciglio
Adil Rami
Alex
Armero
De Jong
Van Ginkel
Ménez
Honda
Shaarawy
Torres

Caughtoffside is echt te simpel voor woorden. Wenger heeft 3 Duitsers en volgens mij is Gnabry een halve duitser en na serieuze interesse in Khedira denk CO even dat Wenger geïnteresseerd is in alles wat duits is op de posities die hij nodig heeft

Waarom niet? Vind Klose een prima spits en met de juiste aanvoer kan hij 15+ goals maken in de PL. Dat is gewoon netjes, toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren