Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arkadiusz Milik kan ook naar top van Bundesliga

Laatste update:
/
FC Basel zoekt naar een vervanger voor Ricky van Wolfswinkel, nu hij lang uit de roulatie is. Met een bedrag van 2,3 miljoen euro zou de Zwitserse topclub Flo Kamberi willen losweken bij het Schotse Hibernian. (Scottish Sun)
/
Paris Saint-Germain wil Neymar naar Real Madrid laten vertrekken, indien twee spelers de omgekeerde weg bewandelen. Les Parisiens mikken op Raphaël Varane en Vinícíus Júnior. (Téléfoot)
/
Naast Internazionale is ook Borussia Dortmund nog in de markt voor Arkadiusz Milik. Napoli wil de Poolse spits echter het liefst betrekken in een overeenkomst met i Nerazzurri over Mauro Icardi. (Tuttosport)
/
De transfervrije Fernando Llorente staat op het punt om zich aan Lazio te verbinden. Ondertussen bestaat er ook nog belangstelling van Internazionale, Napoli en Fiorentina. (Corriere dello Sport)
/
Celtic wil Olivier Ntcham in de komende weken graag nog lozen. The Hoops hebben de Franse middenvelder aangeboden bij Girondins de Bordeaux. (Daily Record)
/
Steeds meer Franse clubs zitten achter Adam Ounas aan. Na Olympique Marseille en Lille OSC willen nu ook Girondins de Bordeaux en OGC Nice vleugelaanvaller van Napoli overnemen. (Corriere dello Sport)
Zou jij Arkadius Milik een goede aanwinst vinden voor Borussia Dortmund?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou Milik graag naar Inter zien komen als vervanger van Icardi! Wel zullen ze dan nog een miljoentje of 40 moeten bijleggen. Met dat geld, en extra, aankloppen bij Lazio voor Sms. Dan heb je echt een top mercato gehad!

Handanovic
Skriniar
De Vrij
Godin
Lazaro
Brozovic
Barella/Sens
Biraghi
SMS
Lautaro/Alex
Lukaku/Milik
19 augustus 2019 om 15:47

Lukaku, Milik, Politano, Barella, Godin, SMS (als dat lukt) en evt. nog Sanchez.. Op die manier krijgt Inter een leuk team!

Milik zou wel passen bij Dortmund, mooi afwisselen met Alcacer, met die spelers om hem heen schiet hij er ook wel 15 in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren