Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ancelotti houdt gekibbel in Manchester in de gaten

Laatste update:
/
AC Milan heeft de komst van Giacomo Bonaventura vooral te danken aan rivaal Internazionale. I Nerazzurri hadden namelijk een akkoord met Atalanta en konden de speler op ieder gewenst ogenblik overnemen. Inter zag echter op het laatste moment af van die optie, waardoor Milan alsnog de kans kreeg om toe te slaan. 'Tot 20.30 uur 's avonds wist waarschijnlijk geen enkele club dat hij überhaupt te koop was", aldus Inter-directeur Piero Ausilio. (Corriere dello Sport)
/
Hull City was een van de verrassende big spenders in de afgelopen transferperiode, maar wat coach Steve Bruce betreft had het nog wel ietsje meer mogen zijn. The Tigers deden op de slotdag namelijk navraag naar middenvelder William Carvalho, die ook in de belangstelling stond/staat van clubs als Arsenal en Manchester United. Sporting Portugal weigerde echter mee te werken aan een vertrek van het talent. (A Bola)
/
Carlo Ancelotti gaat de komende maanden in de gaten houden hoe de verstandhoudingen zijn tussen Yaya Touré en Manchester City. De middenvelder was onlangs boos op de club, omdat niemand aandacht besteedde aan zijn verjaardag. Momenteel lijkt alles weer koek en ei, maar dat kan ook schijn zijn. Mocht Touré alsnog willen vertrekken, dan bestaat de kans dat Real Madrid zich in januari met de situatie gaat bemoeien. (Daily Mirror)
/
Jay Rodríguez zag een transfer naar Liverpool afketsen, maar de aanvaller krijgt in januari mogelijk alsnog zijn zin. De 25-jarige speler van Southampton wil namelijk de stap maken naar de Engelse top en Manchester City is bereid die wens in te willigen. Voorwaarde is wel dat Rodríguez weer helemaal fit is: momenteel staat de enkelvoudig Engels international aan de kant met een zware knieblessure. Hij wordt over een maand terugverwacht. (The Sun)
/
Franco Baldini moet vrezen voor zijn toekomst op White Hart Lane. De technisch directeur van Tottenham Hotspur slaagde er niet in om een nieuwe spits aan te trekken en ligt om die reden zwaar onder vuur. Spelers als Loïc Rémy, Danny Welbeck en Wilfried Bony werden in verband gebracht met the Spurs, maar zij bleven bij hun huidige club of kozen voor andere opties. Baldini moet nu op de blaren zitten. (Daily Mirror)
Yaya Touré zou basisspeler zijn bij het huidige Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou slecht zijn voor Kroos, want Modric krijgt hij er niet uit.
Maar als je de bron ziet, weet je wel dat dit onwaar is.

8 september 2014 om 18:37

En dan heb je james ook nog;-) toure op de bank is gewoon zonde voor het voetbal....

8 september 2014 om 18:42

Ja, maar ik veronderstel dat James gegarandeerd is van een basisplaats, dus dat cam geen optie is voor Kroos.
Je kunt het gewoon niet maken om iemand van 80M op de bank te zetten.

Modric zal ook altijd spelen, omdat hij zo goed is. Dus dan heb je nog Kroos naast Modric die het moet zien te winnen van Khedira en Illaramendi. En als Touré komt, zal Touré wss spelen, maar die kans is quasi onbestaande

8 september 2014 om 21:02

Ze kunnen wel samen spelen maar dan zal Benzema geslachtofferd moeten worden. En komt Ronaldo in de spits te spelen. Maarja als je spelers als Khedira, Isco en Benzema op de bank zet dan ben je volgens mij verkeerd bezig.

Dan krijg je deze opstelling:

Casillas
Carvajal
S. Ramos
Pepe
Marcelo
Yaya Toure
Modric
James
Kroos
Bale
Ronaldo
8 september 2014 om 18:37

toure zal niet vertrekken in januari anders zou hij deze zomer al zijn vertrokken.

Gaat nooit gebeuren, lekker Nog een middenvelder i.p.v. een spits

8 september 2014 om 18:15

Ik vind nog steeds dat Benz de perfecte spits is voor Real. Ondanks de "zelfzuchtige" vleugelspelers functioneert hij prima. Als je een extra wereldtopper zoals Zlatan of Suarez zou hebben denk ik niet dat het qua team beter erop wordt. Benz weet z'n plek en scoort prima (neemt geen pingels, vrije trappen, beperktere toevoer).

8 september 2014 om 18:30

Idd ibra en ronaldo en bale in een team zou t aardif ruzie worden om vrije rrappen hahaha en dam zou je kroos en james nog hebben voor vrijetrappen hahahah

Goh, dat Baldini beter weg kan gaan wist nog niemand zeg. Totaal falend aankoopbeleid, en dat is gewoon zijn schuld als TD.

Dan zou ik met kroos op cam modric cm en toure cdm

8 september 2014 om 18:25

James doet wel onder voor deze drie middenvelders. Ik zou Kroos met James rouleren.

8 september 2014 om 18:24

Ze gaan heus geen aankoop van 80M op de bank zetten, ook al is Kroos beter dan James.
Touré is trouwens geen cdm. Iedereen denkt altijd dat hij verdedigend veel bijdraagt, maar dat doet hij niet. Bekijk z'n statistieken eens. Hij heeft gewoon 'body'

8 september 2014 om 18:36

En door zijn body zou hij het wel goed kunnen doen op cdm en dan veel goede passen geven.

8 september 2014 om 18:37

Haha niet denk je nog nooit van kaka gehoord zeker

8 september 2014 om 20:54

Red devil ajax toure is een box to box speler dus geen cdm

8 september 2014 om 23:10

Speelde bij Barcelona ook regelmatig centraal achterin en ook als verdedigende middenvelder

Ja tuurlijk Alonso verhuren om vervolgens voor veel geld toure binnen te halen.....

8 september 2014 om 18:26

Verhuren? Alonso is verkocht.

8 september 2014 om 18:38

Je hebt gelijk was ff in de war met torres die voor 2 jaar was verhuurd aan milaan.

Is dat echt waar dat die boos was dat ze geen aandacht aan zijn verjaardag hadden besteed

Ik zou het wel jammer vinden ben altijd al fan van deze man maar dat zou wel heel erg kinderachtig zijn

Yaya zal nooit naar Madrid gaan. Hij is meer cule dan Barca fans. De enige club om Man City voor te verlaten is Barca voor hem. Hij wil geliefd blijven bij Cules.

Hahah Alsof William naar Hull City zou gaan. Wat moet je nou bij Hull als je bij Sporting speelt? Hij speelt ook nog in de CL dit jaar.

toure vertrekt niet, deze riool artikelen over hem worden echt triestig! hij heeft bij zijn eerste training voor city TV gezegd, dat zijn zaakwaarnemer al die dingen vermeld heeft en niet hij!

hij is gelukkig in city! en zal idd alleen city verlaten voor barca of mss Psg!

Grote onzin:
1. Daily Mirror
2. Yaya houdt nog steeds van Barcelona
3. Het spel van Madrid is nu erg dynamisch en daar kan hij simpelweg niet meer aan deelnemen, hij is niet meer de kilometervreter van weleer.
4. Real heeft Isco, Modric, Kroos, Illara, Khedira en James Rodriguez al voor 3 posities...

8 september 2014 om 19:52

Ofwel Grote onzin: 1. Daily Mirror 2. Daily Mirror 3. Daily Mirror 4. Daily Mirror 5. Daily Mirror
etc.

Gedver, weer zo'n box-to-box speler naar Real zou ik niet waarderen. Daar zijn er al veel te veel van in de voetballerij. Real heeft ook helemaal geen behoefte aan nog een middenvelder. Eerst maar eens een spits kopen.

Waar halen ze die onzin vandaan? Yaya maakt deel uit van het grote project van Man City dat de CL moet winnen komende 5 jaar omdat ze alle belangrijke spelers hebben behouden en hun contracten hebben verlengd behalve Yaya jaar aangezien zijn contract pas in 2017 afloopt en aardig op leeftijd zal zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren