Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Amin Younes verlaat Napoli deze maand toch nog

Laatste update:
/
José Mourinho was afgelopen zondag aanwezig bij de wedstrijd tussen Bayern München en RB Leipzig. De manager van Tottenham Hotspur zat op de tribune om onder meer Dayot Upamecano aan het werk te zien. (Daily Mirror)
/
Liverpool houdt de verrichtingen van Carlos Vinícius nauwlettend in de gaten. The Reds raken steeds meer overtuigd van de kwaliteiten van de aanvaller van Benfica. (O Jogo)
/
Amin Younes vervolgt zijn loopbaan waarschijnlijk op huurbasis bij FK Krasnodar, dat vanwege het latere sluiten van de Russische transfermarkt nog spelers aan mag trekken. Napoli houdt anderhalf miljoen euro over aan het tijdelijke vertrek van de aanvaller. (Calciomercato)
/
Shane Long gaat zijn verblijf bij Southampton verlengen. De Ier is, op aandringen van aanvalspartner Danny Ings, akkoord gegaan met een contractvoorstel van the Saints. (Daily Mirror)
/
Er zit schot in de onderhandelingen tussen Internazionale en Manchester United over de transfer van Tahith Chong. Een akkoord is echter nog niet bereikt, waardoor het talent voorlopig af moet wachten. (Daily Mail)
/
Rangers FC gaat proberen om Alfredo Morelos langer aan boord te houden. De Schotse topclub heeft de contractonderhandelingen met de aanvaller, die wordt genoemd bij onder meer Sevilla, inmiddels geopend. (Daily Record)
Een goede stap voor Amin Younes?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wacht, wat? Onderhandelingen over Chong? Hij is na dit seizoen transfervrij, dus waarover valt er te onderhandelen?

12 februari 2020 om 15:11

@angelo77 heeft man u geen eenzijdige optie?

12 februari 2020 om 18:13

Net ff gecheckt, maar dat hebben ze niet.

12 februari 2020 om 15:12

Hij is nog niet 23+ dus mag voor zover ik weet niet al direct een contract aangeboden worden.

12 februari 2020 om 18:14

Klopt, maar dan nog is het raar dat er wordt gesproken over onderhandelingen tussen beide clubs. United heeft niks meer te zeggen over waar en hoe hij ergens heen gaat in de zomer.

Mourinho heeft zelf al gezegd dat hij alleen bij de wedstrijd van Bayern tegen Leipzig op de tribune zat omdat hij gewoon een fan is van voetbal. Kan zijn dat hij aan het liegen is, maar tijdens zijn periode zonder club was hij ook wekelijks op de tribune te vinden overal in Europa.

12 februari 2020 om 15:35

Hij zat ook heel vaak op de tribune bij Tottenham... en tien werd hij trainer bij ons. Dit is gewoon een twee vliegen in een klap, Leipzig analyseren voor de CL en evt. interessante spelers bekijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren