Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax waagt een nieuwe poging voor wonderkind

Laatste update:
/
Arsenal hoopt zich te versterken met Ethan Ampadu. De vijftienjarige verdedigende middenvelder maakte onlangs in de EFL Cup zijn debuut in het eerste elftal van Exeter City. (Goal)
/
Mathias ‘Zanka’ Jörgensen wil graag een transfer maken en krijgt wellicht zijn zin. De 26-jarige centrale verdediger van FC Kopenhagen is in beeld bij Bursaspor. (DHA)
/
Ajax probeert opnieuw om Martin Ödegaard binnen te halen. De Amsterdammers wilden het Noorse wonderkind vorig jaar al hebben, maar Ödegaard koos toen voor Real Madrid. (Express)
/
Bij Real komt Ödegaard niet aan spelen toe, waardoor hij verhuurd mag worden. Op het moment heeft niet Ajax, maar het Franse Stade Rennes de beste papieren voor de aanvallende middenvelder. (Ouest France)
/
DeAndre Yedlin gaat Tottenham Hotspur waarschijnlijk opnieuw op huurbasis verlaten. Derby County en Hull City hebben interesse in de 23-jarige rechterverdediger. (Daily Mail)
/
Marko Rog ruilt Dinamo Zagreb voor vijftien miljoen euro in voor Napoli. De Italianen gaan de Kroaat voor twee jaar huren met een verplichte optie tot koop. (Sky Italia)
Ajax zou Martin Ödegaard wel kunnen gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is niet veel.plek.meer eigenlijk, voor een speler die zich nog mort bewijzen. Ziyech zou ik wel toejuichen. Als er nog een speler bij moet, is het een Rechtervleugelaanvaller. El ghazi is ok, maar ok is niet goed genoeg. liever een topper en dan el ghazi als 2e keus

15 augustus 2016 om 09:08

Ødegaard kan ook eventueel rechtsbuiten spelen, heeft al vaak op die positie gespeeld ook

15 augustus 2016 om 09:17

Odegaard voelde zich vorig jaar te goed en nu hoeft hij wat mij betreft ook niet te komen

15 augustus 2016 om 09:29

Voelde zich te goed omdat hij voor Real Madrid, (een van) de grootste club ter wereld koos? Wat een onzin zeg.

15 augustus 2016 om 09:47

Haha alsof het een keuze tussen twee gelijkwaardige clubs is. Uiteraard was het slimmer geweest voor Ajax of een andere subtopper te kiesen maar als Real met een zak geld komt hadden jij, ik en alle anderen daarvoor gekozen op die leeftijd. Moet je kijken hoe jong hij nu nog is. Kan nog zat naar een lager cluppie.

15 augustus 2016 om 10:09

@ Jurgen Klopp

Nee het zou mij er niet om gaan dat hij Madrid boven Ajax verkoos. Dat had ik zelf ook gedaan. Maar als je de verhalen hoort over hoe hij bij Real Madrid Castilla aan de gang is. Niet met ze willen trainen omdat hij in zijn contract heeft staan dat hij met het eerste mee mag trainen etc. Maar in vrijwel geen enkele wedstrijd heeft hij het verschil gemaakt bij Castilla.

15 augustus 2016 om 10:26

Dat in principe ook op een linksbuiten of rechtsbuiten positie kunnen spelen bij Ajax.. Zulke middenvelders en aanvallers heeft Ajax toch al meer dan genoeg??

Cassiera, Sinkgraven, Schone.. Allemaal buitenspelers terwijl ze op een hele andere positie gescout zijn (waarbij het niet afdoet aan hun prestaties..).. Maar Younes is de enige echte buitenspeler.. Dus liever scout Ajax gewoon echte rechtsbuiten... Zodat je ook veel meer afwisseling in je spel kunt hebben...

15 augustus 2016 om 09:55

In plaats van Odegaard moet Ajax Nouri/sinkgraven is een kans geven op de plek van Klaassen.

Een middenveld met Bazoer, Klaassen en een creatieve middenvelder achter de spitsen lijkt mij veel effectiever.

15 augustus 2016 om 10:25

Daarmee worden we geen kampioen! Altijd maar die gokjes wagen met talenten die heb misschien wel, misschien niet opvangen. Ziyech is gewoon nodig punt uit.

Overmars , haal gewoon ziyech!
We hebben niks aan weer zo'n kleuter , die jonge jongens hebben we al genoeg! Ervaring en kwaliteit is wat we nodig hebben.

15 augustus 2016 om 09:55

Liever niet, dat betekent namelijk dat bazoer of gudelj moet banken. Bazoer moet niet banken, hij is het grootste talent bij Ajax en gudelj is vaak ook nuttig. Klaassen ook. Als je ziyech haalt en gudelj laat banken moet klaassen het werk van 3 man verrichten omdat ziyech en bazoer zeer regelmatig weigeren hun verdedigend werk te doen. Daarnaast kan een aankoop van ziyech( ong. 10 miljoen) niet erbij op de begroting

15 augustus 2016 om 10:09

@Ljax: Als ik je opmerking lees lijkt het alsof het Ajax middenveld fantastisch staat. Dat is natuurlijk helemaal niet het geval. Het is gewoon matig in de huidige opstelling. De 3 namen die jij noemt vullen elkaar verre van aan. Logisch dat iemand dan naar de bank zal moeten als Ziyech komt.

15 augustus 2016 om 10:49

Ziyech op de plek van klaassen... we hebben daar creativiteit nodig niet een renpaard.

15 augustus 2016 om 11:26

het is niet fantastisch, maar het zijn wel drie spelers die invidueel gezien genoeg hebben gepresteerd om te goed te zijn om te banken. daar zit ook het dilemma van ajax.
Gudelj en bazoer vind ik persoonlijk het beste verdedigende middenveld blok die je kan krijgen voor eredivisie begrippen, ze hebben alles wat je nodig hebt en zijn nog jong ook. Dan heb je nog klaassen, ik zie daar ook liever een iets meer creatieve speler staan, maar dat is dan weer je aanvoerder en zijn statistieken zijn ook gewoon goed...

15 augustus 2016 om 11:59

Gudelj en Bazoer zijn teveel hetzelfde, waarbij Bazoer het grotere potentieel heeft. Ziyech erbij en Gudelj banken is een goed idee. Bazoer/gudelj, Klaassen/schöne, Ziyech/sinkgraven: prima koppels.

15 augustus 2016 om 12:25

Klaassen wordt zo onderschat kijk die 1-0 tegen zowel Sparta als Roda eens terug, technisch perfect gedaan met hoofd en voet en geweldig gelopen.

15 augustus 2016 om 12:44

En kijk daarna de overige 89 minuten ook nog even terug....waardeloos!

15 augustus 2016 om 12:51

@prithender

Tegen sparta, voor assist bij de 1-2! Sublieme bal.

15 augustus 2016 om 12:24

Ziyech en ervaren, laat mij niet lachen, nee als Ziyech bij Twente met meer ruimte al zoveel balverlies lijdt, wordt het bij Ajax al helemaal niks. Als hij de ruimte en tijd heeft, heeft hij goede openingen, maar die krijg je bij Ajax niet.

15 augustus 2016 om 13:06

Ik zeg toch niet dat ziyech de ervaren man is ? Hij isbjuist de man met kwaliteiten die ajax goed kan gebruiken!

15 augustus 2016 om 14:09

Afcanats en Westermann past zeker wel bij Ajax? Haha kom op zeg.

15 augustus 2016 om 15:24

Je zegt ervaring en kwaliteit is wat we nodig hebben en komt met Ziyech aan... Ziyech is niet ervaren, dus je haalt dan je eigen standpunt onderuit of hoe moet ik dat anders zien?

Ik zie vooral ook veel zwakke punten naast sterke punten, daarom vind ik hem niet zoveel geld waard, behalve dat, hebben we al heel veel middenvelders.

15 augustus 2016 om 15:24

@gaanvoorgoud

In die rol en voor dat geld (transfervrij), ja dat kan prima passen.

Deze gozer verdient toch een paar miljoen al?

15 augustus 2016 om 10:16

yep 2,2 miljoen per jaar (er gaan zelfs verhalen rond dat hij 4,8 miljoen pj zou verdienen).

Al zou Real maar 50 als salarisbijdrage willen zien,verwacht ik niet dat Ajax 1,1 miljoen salaris gaat betalen voor een 17 jarig talent.

Mijn 11 tegen Rostov:

Cillessen
Tete - Veltman - Riedewald - Dijks
Bazoer
Klaassen - Sinkgraven
El Ghazi - Traoré - Younes

Eventueel Cerny of Dolberg op de plek van El Ghazi.

15 augustus 2016 om 11:04

Ja tuurlijk, en wie gaat de vrije trappen dan nemen? Tete?

15 augustus 2016 om 11:27

sinkgraven en younes hebben een goede trap van zijn elf, en als je hem hard erin wilt knallen heb je el ghazi daarvoor

15 augustus 2016 om 18:00

Ja persoonlijk vind ik dan Sinkgraven de man voor de vrije trappen en hoekschoppen.
El Ghazi zou in principe ook een vrije trap kunnen nemen.

15 augustus 2016 om 12:37

Ikzelf voel wel iets voor: Cillessen; Tete- Veltman - Sanchez/Viergever/Westermann - Dijks; Klaassen - Riedewald (6) - Sinkgraven/vd Beek;
Traore - Dolberg/Cassierra - Younes. Ik zou Traore eens op de flank willen zien met 1 van de 2 jonge spitsen in de spits, mocht het niet uitwerken gaat Traore de spits in en gooi je El Ghazi erbij.

15 augustus 2016 om 17:57

Zou ook wel kunnen, al zie ik liever Bazoer ook op het middenveld staan. Daarnaast verwacht ik dat Bosz Traoré niet op de flanken wil zetten, maar juist in de spits. We gaan het zien...

Ajax moet El Ghazi, Klaassen en Bazoer verkopen voor resp. 15, 20 en 30 miljoen.
We hebben genoeg middenvelders en ook voor de rechtsbuitenplaats genoeg invulling.
Al die extra kinderen van buitenaf als Traore, Odegaard zijn helemaal nergens goed voor. Koop dat ervaring tussen de 25 en 30 jaar, spelers die veel toekomst haden, het nog niet gered hebben in de tiop maar zich willen komen bewijzen bij Ajax.

15 augustus 2016 om 11:31

wat heb je liever, een jongen als traore die al bij chelsea met mensen als hazard en mourniho heeft mogen trainen en ook nog eens erevisie ervaring heeft onder dezelfde trainer die je nu hebt, of een 25 jarige speler die tot nu toe alleen maar middenmoot eredivisie heeft gespeeld.
Want je gaat geen goede 25 jarige spelers uit hogere competities kunnen halen, met een paar uitzonderingen natuurlijk

15 augustus 2016 om 11:57

Had het niet bepaald over eredivisie spelers, meer over spelers die elders in de top (internationaal) mislukt zijn. Types asl Guardado, van Wolfswinkel zijn goede voorbeelden van jongens die zich willen herbewijzen om eventueel daarna weer een stap te maken. Die paar wedstrijdjes die Traore heeft gespeeld daar, die paar trainingen, daar schiet je niet echt veel mee op. Althans, dat waren verhalen die we ook hoorden van Rekik en Bruma toen ze City en Chelsea verlieten maar die waren in hun begindagen bij PSV en HSV resp. dramatisch slecht. Dus dat is zeker geen zekerheid. Had liever een Balotelli gezien of een Gomez, die staan er in ieder geval wel direct en kunnen ook Dolberg, Cassiera en Zivkovic vooruithelpen.

15 augustus 2016 om 12:15

hoeveel spelers zijn nou echt een success geweest. Guardado was echt een success en dat was dus de uitzondering waar ik het over had, maar een van ginkel bijvoorbeeld was in mijn ogen niet bepaald beter dan klaassen, de jong ook niet echt beter dan milik terwijl de jong al weer prermier league en bundesliga heeft gespeeld!. Van wolfswinkel is al helemaal geen ajax of psv niveau.
Het had niet veel gescheeld of het team zonder al die ervaren krachten was kampioen geworden vorig seizoen, tegenover psv die veel credits kreeg voor hun transfers. En ik wil psv hier absoluut niet mee afkraken, maar soms gaan mensen te ver door met 'ervaring'. Ik had balotelli of gomez ook graag wel willen zien komen, maar traore gaat niet veel minder brengen denk ik, vooral niet in de eredivisie

15 augustus 2016 om 12:43

De Jong niet beter dan Milik? Nou moet je ophouden hoor...ik heb de laatste nogal wat onzin voorbij zien komen maar dit slaat alles

15 augustus 2016 om 12:53

Milik heeft zelf nog meer talent in zijn rechterteen. Veel minder minuten gemaakt dan de jong, zoveel jonger en toch al zoveel presteren. De jong is leuk voor nederland, Milik heeft internationaal potentie.

15 augustus 2016 om 12:55

kan je ook ff met argumenten komen?

15 augustus 2016 om 13:34

Waar zijn je eigen argumenten dat Milik beter is dan de Jong dan? Je plaatst puur een statement en verwijdt mij niet met argumenten te komen als ik het tegendeel beweer?

15 augustus 2016 om 13:46

Daar heb je inderdaad een punt, alleen zei ik dat het mijn mening was en jij kwam zeggen dat het onzin is alsof dat een feit is.
Maargoed, ik vind milik beschikken over een beter schot en betere techniek, en daarmee bedoel ik niet truukjes ofzo maar betere aannames en passing.
Waar de jong wel weer beter in is, is balvast zijn en de bal terugkaatsen. Maar ik vind dat milik daarvoor compenseert met betere positionering, zeker tegen het einde van het seizoen kon hij uitstekend meecombineren met de middenvelders. Bovendien had hij volgens mij een hoger efficientie vorige seizoen. Uiteindelijk ontlopen ze elkaar niet veel, en daarom zei ik ook niet dat milik eigenlijk beter is dan de jong, maar als je naar het totaalpakket kijkt (inclusief leeftijd) weet ik wel wie ik in mijn team zou willen hebben van die twee

15 augustus 2016 om 12:34

Klaassen wordt 24, en heeft meer ervaring dan menig 25 jarige speler. Die wil je dan verkopen? Waar is de logica? Heeft er 99 wedstrijden eredivisie ervaring, waarin hij 31 keer scoorde en 21 assists gaf. En ook nog 13 CL en 13 EL wedstrijden.

Troare heeft al meer dan 20 interlands en dik 50 wedstrijden in de benen. Zo onervaren is hij niet.

Odegaard mag lekker wegblijven, voegt toch niks toe. Wat is eigenlijk het nut van huren met verplichte optie tot koop? Is toch eigenlijk gewoon kopen?

Mogen jongens vab 15 al spelen op het hoogste niveau dan?

dat is ook zo. bazoer word geschat op 20miljoen klaassen ook rond de 20mlj en een gudelja zal tegen de 15mlj zitten. dat ga je niet op de bank zitten. ziyech hadden ze vorige jaar moeten halen waren ze kampion. maar dit jaar is hij overbodig sikgraven begint beetje te draaien. dus zou niet logich zijn. ziyech zou er wel passen en er met kop en schouders boven de rest uitsteken. ajax zit voorin goed met younes troare el ghazi... middenveld heeft veel body en power alleen beetje traag en die pass naar voren word vaak niet gegeven. normaal dan heb je snelle backs die dan snelheid bringen in het spel als ze mee naar voren komen en die zijn er nu niet bij ajax. als dijks snel was als willems en tete met wat meer lef naar voren gaat dan heb je veel dat via de flanken komt. el ghazi krijgen te weinig ondersteuning. maxwel trabelsi zijn daar een goude voorbeeld van. vaak is younen en el ghazi dubbel gedekt dan met he als back erover heen en dat doen ze niet. en dat heb je ook met de middenvelder ze durven er niet overheen te gaan want dan laten ze hun man glippen. ajax heeft een goed team en kan alleen beter worden. maar dan moeten ze bevrijd spelen durven aanvallen. ik heb er vertrouwen in met bosz. in vergelijken met frank geniet ik nu wel meer van het voetbal dan vorige jaar. en heeft gewoon tijd nodig en geduld.

15 augustus 2016 om 12:49

Snap je punt, maar Dijks is de snelste uit de selectie zo ongeveer. Dus dat is het probleem niet, moeten aanvallend beide stappen maken zowel Dijks als Tete. Ik zou nog een concurrent voor Ghazi halen, is erg wisselvallig, soms super goed, soms helemaal niks meer.

Zou bij Ajax weer kunnen imponeren. Zo'n groot talent is altijd welkom.

Zou mooi zijn als hij alsnog naar Ajax gaat. Toptalent.

15 augustus 2016 om 18:11

Hij gaat niet naar Ajax. Sterker nog, hij is afgelopen zomer aangeboden maar Ajax is daar niet op in gegaan. Huren van een te jong talent heeft geen nut.

Voor toptalenten moet altijd ruimte zijn ook al huur je ze.

Rog zou eerst nog de laatste CL-kwalificatiematchen met Dinamo Zagreb spelen en mag dan pas vertrekken, meldt Calciomercato.it. Dinamo Zagreb-coach Zlatko Kranjcar kan op de persconferentie niets bevestigen en zegt dat de sportief directeur die zaken regelt.

Marko Rog wordt donderdag medisch gekeurd bij Napoli, meldt Sky Italia. Hij wordt voor 1,5 miljoen euro gehuurd van Dinamo Zagreb met een verplichte aankoopoptie van 13,5 miljoen euro. De 21-jarige middenvelder tekent voor 5 jaar met een loon van circa 800.000 euro per seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren