Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax scout doelpuntenmaker in Pro League

Laatste update:
/
Leicester City neemt afscheid van een aantal ex-kampioenen. Andy King, Yohan Benalouane, Danny Simpson en Adrien Silva mogen eventueel vertrekken bij de blauwhemden. (Daily Mirror)
/
Newcastle United blaast zijn interesse in Andreas Samaris nieuw leven in. De club meldde zich in de zomer voor de Griekse middenvelder en wil nu opnieuw praten met Benfica. (Daily Mirror)
/
Ajax heeft interesse in Victor Osimhen. De Nigeriaanse aanvaller staat onder contract bij VfL Wolfsburg en scoorde dit seizoen op huurbasis voor Charleroi acht keer. (OwnGoalNigeria)
/
Jermain Defoe kan een transfer maken. De aanvaller komt amper aan spelen toe bij Bournemouth en staat in de belangstelling van Crystal Palace, Wigan Athletic, Nottingham Forest en Sheffield United. (Daily Mirror)
/
Chelsea lijkt in te spelen op een vertrek van Cesc Fabregas. De club uit Londen overweegt namelijk een bod van 16,5 miljoen euro uit te brengen op Denis Suárez van Barcelona. (Daily Mail)
/
Eintracht Frankfurt heeft interesse in twee spelers van BSC Young Boys. Het gaat om rechtsback Kevin Mbabu en rechtshalf Christian Fassnacht, twee internationals van Zwitserland. (4-4-2)
Denk jij dat Victor Osimhen goed genoeg is voor Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou als Ajax zijnde eens gaan kijken naar Giorgi Chakvetadze van Gent, heerlijk technische dribbelaar met scorend vermogen. Zou in de toekomst een goede vervanger van Ziyech kunnen worden

12 december 2018 om 11:42

Ik heb die naam vaker voorbij horen komen, kun je iets meer vertellen. Overigens spelen bij Genk ook wel wat leuke spelers.

12 december 2018 om 11:46

Samatta, top spits. Halen die gast.
Dit seizoen 17 wedstrijden 11 goals

12 december 2018 om 12:09

Fantastische dribbelaar met goed inzicht, heeft alleen nog geen goede eindproductie in goals maar groeit wel. Speelt liefst nummer 10 maar vooral vanaf links bij Gent.

12 december 2018 om 12:20

Alhoewel Samatta het dit seizoen fantastisch doet is en blijft het een grote gok met die kerel. Dit seizoen speelt hij goed, maar voorgaande seizoen was het nou niet geweldig voor een spits qua doelpunten.

12 december 2018 om 14:00

Ik denk dat Wesley van Brugge een meer betrouwbare aankoop zou kunnen zijn voor Ajax. Een fysiek sterke spits die goed kan meevoetballen en een aardig rendement heeft.

13 december 2018 om 10:16

Ajax hoeft geen spits te halen met Dolberg, Huntelaar , Cassierra, Brobbey, Sierhuis en Danilo. Wellicht een oude rot als opvolger van Huntelaar (Suarez??).

12 december 2018 om 11:55

Dat zou zeker een goede aankoop zijn, maar dat zou toch zeer moeilijk worden naar mijn mening. Hij zal namelijk zowieso meer dan 15 miljoen moeten kosten, ook is er interesse van grotere clubs dan Ajax (zo had Bayern een tijd geleden interesse). En de stap van de Belgische naar de Nederlandse top is niet echt veelvoorkomend, vaak gaan zo een spelers direct naar een niveautje hoger.

Ajax moet sowieso vaker in de (sub)top van België gaan scouten. Spelers van Club en Anderlecht zijn waarschijnlijk niet te betalen, maar bij Gent, Standard en Genk kun je leuk shoppen.

12 december 2018 om 12:16

Anderlecht is Ajax model gaan volgen en laat nu véél jeugd spelen dus is onhaalbaar. Brugge laat ze wel paar minuten spelen. Genk speelt altijd jonge ploeg. Standard en Gent zou zeker lukken.

12 december 2018 om 12:25

Nou Ajax model gaan volgen...

Blessures en een hoop bagger gekocht in de zomer.

Een bewust keuze voor de jeugd, niet echt.
Ter illustratie: om en bij de 8 miljoen betaald voor een matige centrale verdediger, die volgens mij niet speelt momenteel.

13 december 2018 om 22:22

Ajax model zijn ze pas sinds vorige maand gaan volgen, Coucke heeft toen dit uitgelegd in een persconferentie. Die Sanneh is inderdaad een veel te dure aankoop geweest, maar krijgt wel speeltijd omwille van zijn prijs. Wel laatste 3 wedstrijden in de competitie geen speelminuten meer.

Adrien Silva is geen ex kampioen van Leicester.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren