Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax moet vrezen voor telefoontje voor Bazoer

Laatste update:
/
Door de landstitel en de financiële kracht van de Premier League kan Leicester City concurreren met Juventus. De Engelse club heeft 27 miljoen euro geboden op Gabriel Barbosa, aanvaller van Santos. (Sky Italia)
/
Jason Denayer wil naar Galatasaray en Galatasaray wil Denayer hebben. Directeur Levent Nazifoglu geeft echter te kennen dat de club volledig afhankelijk is van Manchester City. (Fanatik)
/
Frank de Boer liet dinsdag weten dat er geen spelers van Ajax in beeld waren om naar Internazionale te komen, maar dat is onzin. Riechedly Bazoer stond al voor de komst van De Boer op het lijstje en Inter zou deze zomer nog een bod uit kunnen gaan brengen. (Sky Italia)
/
AS Roma is nog niet klaar op de transfermarkt. De club legde Thomas Vermaelen vast, maar wil zich ook versterken met de twintigjarige Benjamin Pavard van Lille. (Il Tempo)
/
Giuseppe Rossi gaat mogelijk aan de slag in de Verenigde Staten, het land waarin hij is geboren. De 29-jarige aanvaller is in beeld bij de New York Red Bulls. (Univision Deportes)
/
Islam Slimani heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Sporting Portugal heeft ook al twee aanbiedingen van twintig miljoen euro ontvangen voor de Algerijnse spits. (A Bola)
Riechedly Bazoer zou wel bij Internazionale passen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter kan Bazoer helemaal niet betalen
40-50 miljoen in deze debiele oververhitte markt is redelijk

10 augustus 2016 om 09:07

40 a 50 miljoen, het gaat werkelijk nergens over maar als de markt zo verziekt is kan het inderdaad maar wat is propper van PSV waard dan, die is een stuk verder dan Bazoer.

Bazoer voor 30 a 35 mil met 30 %doorverkoop is helemaal lekker.

10 augustus 2016 om 09:20

Waarom die 30/35 miljoen? Ajax wil hem niet verkopen en hoeft hem niet te verkopen dus alleen bij een absurd bedrag. Ik zou ook gewoon mega hoog in de boom gaan zitten en mochten ze dan toch nog interesse hebben vang je heel veel geld zo niet dan blijft Bazoer lekker. Van mij hoeft hij niet weg maar ik hoop wel dat Ajax mocht hij verkocht worden wel echt directe versterkingen gaat aantrekken.

10 augustus 2016 om 09:31

Propper is 5 jaar ouder dan Bazoer, dus mag ook wel ietsjes verder zijn.
Potentie bij Bazoer is meer dan bij Propper. Contract van Bazoer is langer dan die van Propper.

En, niet geheel onbelangrijk. Ze hebben intresse in Bazoer en niet in Propper.
Geen flauw benul was Propper hiermee te maken heeft.

10 augustus 2016 om 11:53

Waar haal jij die potentie bij Bazoer vandaan? Bij zo'n jonge speler is het afwachten hoe hij zich ontwikkeld. Na zijn debuutwedstrijden heeft hij afgelopen seizoen laten zien dat hij nog handelingssnelheid te kort komt en zeker niet balvast is. Twee kenmerken die voor een middenvelder toch wel belangrijk zijn.

10 augustus 2016 om 12:35

Pröpper zit al op zijn top, waar Bazoer nog een groei briljantje is. Schat Bazoer een stuk hoger in dan, met alle respect, Pröpper.

10 augustus 2016 om 12:37

Steef71, totaal niet met je eens, Bazoer heeft een heel sterke indruk achtergelaten, alleen de tweede helft van het seizoen was hij iets minder.
de twee zaken die jij noemt waren in de tweede helft ook iets minder, maar in potentie vind ik hem de beste middenvelder van Nederland.

10 augustus 2016 om 10:14

Inter heeft zeker nog wat geld te besteden. Zo werd er 45 5 miljoen geboden op Joao Mario, 25 miljoen op Gabigol en 18 2 miljoen voor Luiz Gustavo. Nou zeg ik niet dat zij alle drie naar Inter gaan komen, er moeten keuzes worden gemaakt. Maar wat ik wel wil zeggen is dat Inter zeker wel geld heeft.

10 augustus 2016 om 12:20

Precies. Ik snap niet waarom er constant tegenstrijdige berichten zijn over Inter en geld.
Het is wel zo dat Inter moet uitkijken voor de Ffp. Echter, als zij dat bedrag op Joao Mario bieden en Gabigoal hebben ze dus genoeg om te besteden nog

Overigens hoop ik niet dat Luiz Gustavo naar Inter komt. Tenzij Melo weggaat (mag wat mij betreft toch weg hoor).
Inter heeft met Medel, Brozovic, Gnoukouri en Kondogbia genoeg verdedigende middenvelders. Daar komt bij dat ik liever Bazoer zou zien komen dan Luiz Gustavo.

Inter wordt verder gelinkt aan: Dzeko, Berardi, Garay en Acerbi,
Ik hoop dat Garay sowieso nog komt en Berardi eventueel gehaald wordt wanneer Gabigol niet komt. Voor centrale verdediger positie hebben we nu als Back up Ranocchia...

Lekker voor jackpot gaan en anders niet,laat ze maar dokken als ze hem willen 50 miljoen minimaal.

Gewoon 40 miljoen vragen want dat kunnen ze toch niet betalen dan haken ze vanzelf af want Ajax moet niet veel verder worden afgeroomd en maar hopen dat ze hun poot stijf houden , want ik wil wel nog een beetje kwaliteit zien bij mijn club want dezelfde kwaliteit terug kopen doen ze toch niet dus worden we steeds zwakker .

Ik denk niet dat Bazoer voor Inter wilt spelen en hij liever op een betere, meer voetballende ploeg wacht.
Wanneer inter echter 30 miljoen bied, kan Ajax daar gewoon geen nee tegen zeggen. Ik hoop dat Bazoer in dat geval er persoonlijk voor zorgt dat het niet doorgaat.

Ik heb ergens gelezen dat inter al een bod van 50 miljoen heeft geboden
Ajax heeft het afgewezen. Houden die jongen

10 augustus 2016 om 09:38

Dat was Napoli vorig jaar maar waren slechts geruchten. De bonussen zouden het flink kunnen laten oplopen

10 augustus 2016 om 09:39

en toen ging de wekker

10 augustus 2016 om 12:17

Hoezo? Napoli bood ook 50m, is geen onrealistische gedachte.

10 augustus 2016 om 13:08

Hahaha als er 50 mil werd geboden had ie allaaaaang weg moeten zijn.. Toch wel een redelijk overschatte speler, van mij mogen Riedewald, Klaassen, Gudelj en van de Beek lekker rouleren op t middenveld en dan Sinkgraven als extra optie. Bazoer voor dat bedrag cashen en lekker weg!

Inter moet backs halen dat is belangrijkste

Inter heeft een lege portemonnee.
Zijn kunnen Bazoer nooit betalen.

Daarbij komt dat hij echt niet voor een normaal bedrag weggaat.
De transfermarkt is ontploft na de 34 mil voor Milik.

Ajax zal nu ook gewoon extreem hoog inzetten.

Ik verwacht dat een Arsenal of Liverpool zich nog wel dit jaar of volgend jaar zal melden met een grote zak geld

10 augustus 2016 om 10:37

Na die 34 miljoen voor Milik? Ik denk dat de echte klap een paar dagen eerder kwam, toen Juve doodleuk 90 miljoen overmaakte naar Napoli voor ene meneer Higuain. Dat zorgde ervoor dat Ajax zo hoog kon gaan zitten voor Milik.

10 augustus 2016 om 11:07

Check je feiten ze hebben onlsngs nog een bod gedaan op joa mario en Gabigoal voor 25 miljoen. Ze hebben veel te besteden

Volslagen onzin dit bericht omdat Inter vanwege het overtreden van de regels voor Financial Fair Play onder curatele staat en eerst moet verkopen voor het kan kopen. Al helemaal als het om het bedrag gaat dat Ajax voor Bazoer vraagt.

10 augustus 2016 om 10:38

Klopt ja. Inter kan pas vanaf januari of zelfs volgende zomer weer grof geld gaan uitgeven als ik mij niet vergis. No way dat ze Bazoer dan voor zo'n hoge transfersom kunnen betalen.

Persoonlijk vind ik Bazoer tegen vallen in de laatste wedstrijden van het vorig seizoen,ook tegen Excelsior viel hij niet echt op. Bij een goed bedrag wegdoen.

10 augustus 2016 om 09:46

Als je dat bij iedereen vind die 6 wedstrijden tegen valt heb je niemand meer in je team..

10 augustus 2016 om 10:31

apjo, iedere speler heeft last van tegen zittende tijden en daarom direct weg doen, denk eens goed na, als men dit doet houdt men toch geen ene speler meer over en dit gebeurd bij iedere club.

10 augustus 2016 om 11:11

@ Jolano

Toch zou ik, als er 30 mil+ geboden word, Bazoer wel daadwerkelijk verkopen. Om meerdere redenen trouwens. Zulke bedragen zijn voor eredivisie clubs simpelweg niet te weigeren. Dat mag je bedrijfsmatig gezien gewoon niet doen.

Daarnaast, mocht het tijdig gebeuren, zie ik het wel gebeuren dat er 10 miljoen voor Ziyech word neergelegd. En het middenveld met Ziyech (10) Klaassen (box to box) en Gudelj (cvm) is beter in balans, meer creativiteit en meer scorend vermogen.

10 augustus 2016 om 11:15

Dus jij vind Bazoer iets extra's geven aan dit ajax,samen met Klaassen en Gudelj lopende box to box spelers zonder creatieve oplossing. Klaassen heeft als voordeel dat hij scorend vermogen heeft maar meer ook niet , valt ook tegen de laatste tijd. Wat dit Ajax nodig heeft zijn een goede linksback,spits en een creatieve middenvelder. Wim Jonk zag het goed ,geen aankopen voor de breedte (Cassiera,Westermann bv) ze hadden dat geld moeten gebruiken om een echt goede spits te halen.

10 augustus 2016 om 14:53

Ik wel, probeer altijd van de positieve kant te kijken, ook wij kunnen in ons werk een mindere tijd hebben. Ook al verdienen zij meer dan ene van ons, het zijn ook mensen en bazoer kan belangrijk zijn.

Ik denk dat Ajax op dit moment gewoon niks moet verkopen, behalve overbodige spelers.
Overigens zie ik Inter helemaal niet komen. Die zitten achter die Oekraiener aan volgens mij. En of die ook ff 25 miljoen+ aftikken, ik denk het niet

als bazoer vertrekt dan moet ajax wel goede verstreking halen

10 augustus 2016 om 10:27

Dat moeten ze eigenlijk al even..

Zou prima passen in serie a met zijn fysiek en duelkracht. Voetballend zou hij al snel tot een van de betere behoren.

De Boer kan dit wel zeggen, maar de club beslist uiteindelijk, alleen hoop ik dat dit niet gebeurd en zou goed zijn als Ajax een te hoog bedrag vraagt of gewoon duidelijke nee zegt.

Denk eerder dat hij naar Juve gaat, die zoeken nog een Pogba vervanger en Bazoer is na Sanches een van de grootste talenten op het middenveld. 50 miljoen vangen ze nooit, max 30, maar met dat overschot aan middenvelders bij Ajax moet je er wel een paar kwijt. Zie Klaassen eerder naar Inter vertrekken en dan kan Ajax nog een middenveld neerzetten met vd Beek - Gudelj - Sinkgraven of Nouri met daarachter Serero en Schone. Het is allemaal breed genoeg dus hark de volgende 50 maar binnen.

10 augustus 2016 om 14:37

"zie Klaassen eerder naar Inter vertrekken en dan kan Ajax nog een middenveld neerzetten met vd Beek - Gudelj - Sinkgraven of Nouri met daarachter Serero en Schone."

Dit lijkt me zelfs te licht voor de jupiler league..

Maar wat willen ze toch met al die miljoenen?

Leicester City heeft volgens Globo Esporte nog geen bod op Gabriel Barbosa uitgebracht, enkel geïnformeerd, net als PSG trouwens.

Volgens Sky Sports heeft Sporting Lissabon al een bod van Swansea City van 20 miljoen euro voor Slimani afgewezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren