Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax kan volgende kandidaat bijna wegstrepen

Laatste update:
/
Antalyaspor is naar de Turkse voetbalbond gestapt. De club klaagt dat Besiktas nooit schriftelijk toestemming heeft gevraagd om met Samuel Eto’o te onderhandelen. (Sporx)
/
Napoli heeft een bod van Chelsea afgeslagen. De Londenaren hadden vijftig miljoen euro over voor centrale verdediger Kalidou Koulibaly, claimt journalist Carlo Laudisa. (La Gazzetta dello Sport)
/
Als Ajax nog interesse heeft in Óscar Cardozo, moet men snel handelen. Trabzonspor staat namelijk op het punt om de aanvaller voor drie miljoen euro te verkopen aan Málaga. (Sabah)
/
West Ham United doet er alles aan om Carlos Bacca te overtuigen. De club uit Londen biedt de Colombiaan van AC Milan een weeksalaris van 140.000 euro aan. (Daily Mail)
/
Sevilla heeft een bod van drieënhalf miljoen euro uitgebracht op Lucas Barrios. Palmeiras is bereid om de 31-jarige aanvaller uit Paraguay te verkopen. (Sportv4)
Óscar Cardozo zou een goede kandidaat zijn voor de aanval bij Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die prijs van Koulibaly verandert ook met de dag. Eerst kostte hij zogenaamd 45 miljoen en bood Chelsea 40, toen kostte hij zogenaamd 50 maar wou Chelsea niet zo ver gaan. Nu biedt Chelsea volgens de geruchten 50 en dan is het zogenaamd nog niet genoeg. Ik ben dan wel benieuwd hoeveel die preses van Napoli voor hem wil hebben...

9 augustus 2016 om 18:59

Ze hebben voorlopig wel even wat geld te besteden dus waarom n goede verdediger verkopen

9 augustus 2016 om 19:09

Omdat die goede verdediger niet bij Napoli wil blijven, hij ligt zelfs op ramkoers met het bestuur. Napoli kan zeker vragen wat het wil, alleen weet je niet hoe het zal gaan als hij niet meer wilt spelen voor je. En dat qua genoeg geld, ze hebben daar toch al 34 miljoen van verspild aan Milik... Niet dat je dan weinig over houdt, maar het is toch een flinke som eraf.

Is een zegen voor Ajax, dze man is zwaar afgezakt. Komaan Ajax, haal 2 a 3 serieuze versterkinge, die er meteen staan. Waarom niet in Belgie of Franse 2 de klassd gaan zien? Lopen echt toppers rond hoor

9 augustus 2016 om 18:17

Ja maar kijk ajax, heeft het gewoon niet op transfers. Dat hebben we wel de laatste jaren gezien

9 augustus 2016 om 19:18

Nee...ze zijn nogsteeds het geld aan het tellen.....daarom duurt het zo lang.

10 augustus 2016 om 00:52

Daar heb je een geld tel machine voor

ik zou als ajax een poging doen om locadia van psv te halen vind hem de ideale spits voor ajax

9 augustus 2016 om 18:29

Ruilen voor Younes?

9 augustus 2016 om 18:31

Zou een stuntje zijn.
En Siem naar psv.

9 augustus 2016 om 18:47

Gaat nooit gebeuren, zou het wel toejuichen...
Anders Haller, zie ik meer in dan een 30+er wat alleen maar naam is

9 augustus 2016 om 21:03

Weet niet of Locadia de geschikte spits is voor Ajax op dit moment. Hij is fysiek sterk, is tweebenig en heeft in principe de potentie om een topspits te worden, maar denk dat Ajax momenteel op zoek is naar iemand die er direct staat. Een Locadia die wordt gebruikt als linksbuiten lijkt me daar niet de juiste keuze voor.

Ik zou als Ajax zijnde gewoon voor Haller gaan, voor eredivisie begrippen een prima spits.

10 augustus 2016 om 09:22

gezien dat die al jaren niet tevreden is bij psv zou ik hem naar ajax halen het is toch in potentie een top spits die verkeerd gebruikt

10 augustus 2016 om 09:51

Prima hoor voor 40 miljoen kunnen ze hem halen.

Huntelaar of Soriano zijn denk ik de meest geschikte kandidaten om bij Ajax de nieuwe spits te worden. Ervaren spitsen met veel scorend vermogen en een goede mentaliteit.

Ja dat zou je denken maar als je er voor zorgt dat de back niet durft op te komen ivm snelheid vd aanvaler, die zich laat terugzakken om zijn eigen ruimte te creeren door middel van combinatiespel vanaf het middenveld en of een kaatsende spits. Zo loop je weinig risico en heb je altijd een meerderheid op het middenveld.

Zoals veel gearriveerde spelers uit Latijnse landen moeite hebben met de dogmatische aanpak van Van Gaal geldt dit ook voor Ajax. Te weinig vrijheid, teveel systeemdenken etc. Denk dat dit buiten de argumenten eredivisie en geld een gegronde reden is waarom Ajax bij internationale transfers vaak achter het net vist. Of je daar rouwig om moet zijn is weer een andere discussie. Maar zo'n Sneijder en Huntelaar zouden toch gewoon naar Ajax moeten kunnen komen met CL? Blijkbaar telt het argument CL ook al veel minder zwaar dan in het verleden.

Zou Mitrovic van Newcastle niet wat zijn voor Ajax, al is het maar een jaartje huur. Zal een soort Pele scenario kunnen zijn. Simpel het feit dat hij fysiek sterk is is al bijna een garantie voor 10 goals in de eredivisie, dat hij nog enigszins kan voetballen is mooi meegenomen!

Las dat ze bij Newcastle niet echt onder de indruk van hem zijn, maar hij is nog jong. Jaartje huren met eventueel een optie tot koop (als hij daar voor open staat). Zo niet dan heb je een jaar tijd gekocht en een prima stand in voor handen.

9 augustus 2016 om 20:22

Nou dit is dus wat ik een aantal dagen geleden hier ook schreef toen er in een stuk stond dat hij mocht vertrekken van Benitez. Bij Mitrovic heb ik zo het idee dat als hij naar Ajax komt hij gewoon eerste spits word en door het vertrouwen wat hij dan gaat krijgen gewoon topscoorder word in de eredivisie. Nou weet ik niet wat die jonge verdient maar lijkt mij wel betaalbaar voor Ajax.

9 augustus 2016 om 21:03

Ik las 2,4 miljoen op jaarbasis en daarbij 23,500 winstpremie bij Newcastle, maar daar zal hij dus afgelopen seizoen weinig van gezien hebben..

Ik heb zo'n gevoel dat Overmars helemaal geen nieuwe spits gaat halen

de situatie van Koulibaly wordt binnen 2 à 3 dagen opgelost, zegt zijn agent Bruno Satin tegen Goal.com

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren