Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Erik ten Hag kan exorbitant contract ondertekenen

Laatste update:
/
Chelsea gaat Kendry Paez definitief vastleggen wanneer hij achttien is. Zijn Ecuadoriaanse club Independiente del Valle kan maar liefst twintig miljoen euro overhouden aan de uitgaande transfer. (Fabrizio Romano)
/
Niko Kovac wordt niet de nieuwe manager van Tottenham Hotspur. De Duitse Kroaat zit op zijn plek bij VfL Wolfsburg en ziet een overstap naar Noord-Londen niet zitten. (Wolfburger Allgemeine Zeitung)
/
Manchester United wil het contract van Erik ten Hag openbreken en verlengen. Daardoor zou de Haaksbergenaar tot medio 2028 een jaarsalaris van maar liefst 13,5 miljoen euro kunnen opstrijken. (The Sun)
/
Randal Kolo Muani staat open voor een binnenlandse transfer naar Bayern München. De Franse spits van Eintracht Frankfurt was dit seizoen al goed voor zeventien doelpunten en veertien assists. (SPORT1)
/
De zeventienjarige Leo Sauer tekent deze week zijn contract bij Feyenoord. De Rotterdammers nemen hem definitief over van MSK Zilina en leggen hem vast tot medio 2026. (1908.nl)
/
Arsenal, Manchester City en Newcastle United monitoren de situatie van Ferland Mendy. Real Madrid heeft een prijskaartje van zestig miljoen euro om de nek van de linksback gehangen. (Fichajes)
Is het terecht dat Manchester United Ten Hag nu al wil belonen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi 3 jaar 13.5 miljoen pakken en daarna terug naar Ajax. Geld zat dan.

3 april 2023 om 10:39

Maar wellicht andere ambities… Waarom zou ie dat al gaan doen? Wie weet wat er allemaal nog voorbij kan komen….

3 april 2023 om 11:25

Afmaken waar hij aan begonnen was, de cl winnen met Ajax. Dromen mag he

3 april 2023 om 11:36

CL heeft die dan vast al met Man Utd gehaald (lees: gewonnen). Dan wordt het tijd voor een Ek/wk.

Slot wordt gewoon Spurs trainer

3 april 2023 om 10:53

Daar moet je als trainer nooit in willen stappen. Zeker niet zolang Levy er nog zit

4 april 2023 om 12:00

Poch heeft er toch wel wat moois gedaan toch? Mourinho/conte zijn giftig

Mendy 60 mil.. koekoek

Kendry Paez is een enorm interessante speler.

Pas 15 (!) jaar oud, en speelt nu al bij het eerste van Independiente Del Valle. Dezelfde club waar Moises Caicedo als jonkie vandaan werd gehaald door Brighton.

Een enorm technische en behendige nummer 10 die goed het hoofd koel houdt. Kan ook op de vleugels uit de voeten.

Independiente is koploper in Ecuador, hier heeft hij op zijn 15e al zijn basisdebuut gemaakt, waar hij ook nog eens wist te scoren op dezelfde leeftijd.

4 april 2023 om 12:00

Met zo'n techniek kan dit een fantastische nummer 10 worden

Want Ten Hag is zo'n geweldenaar?
United heeft gewoon geluk dat dit seizoen Liverpool, Chelsea en in mindere mate Tottenham er niets van bakken. Anders hadden ze nu gewoon 6e gestaan.
En dat kan zelfs een poedelprijs niet verbergen.
Ze wonen een cup waarin de topteams hun spelers rust gunnen.
Maar United is niets meer gewend. Zij hebben dan ook ondertussen de lat een stuk lager gelegd.

3 april 2023 om 18:32

Het is voor het eerst in jaren weer rustig in de club, spelers lijken vertrouwen in de trainer te hebben. Spel word met horten en stoten beter, verder klopt dat ze dan 6e zouden staan, dat is ook het niveau van de selectie in de competitie. Des te knapper dat ze 3e staan.

4 april 2023 om 10:08

Haha. Wat een theorie. Kun je ook wel stellen dat die andere clubs geluk hebben gehad dat Manchester er jarenlang niets van gebakken heeft. Grote winst onder Ten Hag is dat de rust is weergekeerd, de supporters weer positief zijn en er met vertrouwen wordt uitgekeken naar 'de toekomst'. Dat is de laatste jaren wel anders geweest. En dat is zonder meer (ook) de verdienste van Ten Hag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren