Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax gaat voor overbodige middenvelder van Barcelona

Laatste update:
/
Gabriel staat voor een terugkeer naar Spanje. Valencia heeft dertien miljoen euro over voor de Braziliaanse stopper, die er bij Arsenal niet in geslaagd is aan te haken op een hoger niveau. (Daily Mirror)
/
Internazionale en Valencia hebben een interessante deal op poten gezet. Geoffrey Kondogbia en Joao Cancelo zullen op huurbasis van club verwisselen, waarna zij beiden volgend jaar een definitieve transfer zullen maken. (Diverse Italiaanse media)
/
De toekomst van Sergi Samper zou weleens bij Ajax kunnen liggen. De middenvelder mag vertrekken bij Barcelona en de Amsterdammers zijn geïnteresseerd, maar ondervinden concurrentie van Las Palmas, Girona en Saint-Étienne. (Catalunya Radio)
/
Niet alleen Internazionale wil Aleksandar Dragovic overnemen van Bayer Leverkusen. Ook AS Roma en Besiktas hebben de pijlen gericht op de international van Oostenrijk. (BILD)
/
André Carrillo staat op het punt herenigd te worden met Marco Silva. De twee werkten eerder samen bij Sporting Portugal en Watford wil de Peruviaan nu tijdelijk overnemen van Benfica. (Daily Mirror)
/
De tijdelijke transfer van Mo El Hankouri naar FC Dordrecht leek al in kannen en kruiken. Er is echter nog geen akkoord met Feyenoord en er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de vleugelaanvaller. (RTV Rijnmond)
Denk jij dat Aleksandar Dragovic deze maand een transfer maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor Ajax alleen interessant als je hem op definitieve basis kunt ophalen voor een gering bedrag van 5 á 6 miljoen.

17 augustus 2017 om 09:31

Als hij goed zou zijn dan mocht hij niet vertrekken dus niet doen.

17 augustus 2017 om 09:35

Barca laat alle goeie talenten vertrekken, als jij denkt dat goede jeugd niet vertrekt bij Barca heb je niet op zitten letten de afgelopen jaren.

17 augustus 2017 om 09:49

Als je niet goed genoeg wordt bevonden voor barca zegt dat niet dat je ook niet goed genoeg bent voor ajax

17 augustus 2017 om 10:04

Welke goeie talenten? Noem eens namen... Thiago bij Bayern is geen koopje...

Wie goed is, die van Barca mag vertrekken is vaak geen koopje...

17 augustus 2017 om 10:11

Ik denk aan Onana, al mocht hij wel blijven. Daarnaast wil het niet zeggen dat wanneer je niet goed genoeg bent voor Barca je automatisch ook niet goed genoeg bent voor Ajax...

17 augustus 2017 om 10:33

Sandro, Jordi Mboula, Grimaldo allemaal als koopjes weggegaan, hoewel Mboula zich nog moet bewijzen natuurlijk.

17 augustus 2017 om 10:38

Grimaldo en bellerin en er zijn er meer maar ik denk dat de meeste mensen die niet kennen. Barca doet ook geen slimme zaken. Haalde asensio niet haalde gomes ipv renato sanches en alcacer ipv gabriel jesus. Leende icardi uit aan een ploeg uit italie waar hij het goed deed en verkocht hem daarna zonder een terugkoop optie. En dat is ook een groot probleem bij barca hebben talenten die ze niet laten spelen en dan waneer ze wat ouder zijn en lang stil hebben gestaan in ontwikkeling moeten ze weg en vaak hoor je niks meer van ze. Real doet daar juist goeie zaken in.

17 augustus 2017 om 10:39

Thiago, Balde Keita Diao, Sandro, Munir(mag weg), Mboula, Grimaldo, Traore, Sanabria en Onana de laatste jaren als grote talenten.

17 augustus 2017 om 11:14

Geen van deze namen ken ik niet alleen Onana... Thiago heeft veel gekost hoor...

Noem eens een speler die in het verleden bij Barca heeft gespeeld voor weinig is gekocht die nu uitblinkt...

Lucas nee sorry... ik zeg tegen Ajax niet doen... ook niet huren.

17 augustus 2017 om 11:36

lunny,

Bojan is de vijfde Spanjaard die in 2013 na Barcelona terechtkwam bij Ajax.

In 2006 had Gabri de primeur en kort daarna volgde Roger.

Oleguer kwam in 2008, terwijl in januari 2013 Isaac Cuenca werd gehuurd van de Catalaanse grootmacht.

Van die vier maakte Gabri de meeste indruk in Amsterdam; in vier seizoenen speelde hij 86 competitieduels en scoorde zeven keer.

Maar of hij nu de speler was bij Ajax die het verschil maakte in de selectie?

Wat ik wilde zeggen is dat het wel altijd leftovers zijn die Barca laat gaan, zal ongetwijfelt een goede speler zijn.

Maar of hij dat ook voor Ajax is?

17 augustus 2017 om 11:52

@petervermeulen

Als je niet goed genoeg bent voor Barça ben je niet goed? Dat meen je ook oprecht? Er zijn bij Barça al tal van spelers 'weggestuurd'/'voor een prikkie verkocht' die later gewoon ontzettend goed zijn geworden.

Keita Balde (lazio), Sandro, Munir El Haddadi, Bellerin, Fabregas, Grimaldo, Onana.

Daarnaast als je bij Barça niet goed genoeg bent kun je bij andere clubs wel nuttig zijn.

17 augustus 2017 om 12:19

Lees mijn reacties nog een keer. Ik HEB NIET GEZEGD dat ze niet goed genoeg zijn! Verdraai mijn woorden niet.

Ik heb GEZEGD dat wanneer ze goed zijn te duur voor Ajax is.
Huren / koopje zijn deze vaak geen meerwaarde.

Omdat ie bij Barca speelde moet ie goed zijn voor Ajax vond ik te voorbarig. Onana kon blijven maar koos voor Ajax. Dat is het verschil.

Gabri is de enige speler die aardig doet hij Ajax maar echter is hij geen type Ajax voetballer. Rest heeft het niet kunnen waarmaken bij Ajax.

17 augustus 2017 om 12:50

Jij kent al deze namen niet maar je zegt wel dat Ajax deze jongen niet moet halen? Goede redenatie zeg.

17 augustus 2017 om 13:29

Ik heb al duidelijk gezegd waarom ik dat vind. De spelers die in het verleden bij Barca heeft gespeeld zijn nooit succes geweest bij Ajax, Gabri alleen maar is geen Ajax voetballer, meer werklust. Ik zeg niet dat de huidige reservespelers van Barca niet goed genoeg zijn, maar als ze goed zijn zouden ze bij Barca niet vertrekken.

Thiago zou bij Ajax niet misstaan maar hij kostte erg veel geld. Onona kon blijven maar koos gelukkig voor Ajax.

De Barca spelers die voor echt Ajax zou kunnen toevoegen is voor Ajax niet te betalen, simpel.

17 augustus 2017 om 13:49

Bellerin: Half miljoen
Grimaldo: 2 miljoen
Sandro: Gratis
Keita: 3 ton
bedragen zijn in engelse ponden en van Transfermarkt gehaald, doorgaans erg betrouwbaar.

17 augustus 2017 om 14:37

Ik heb ook eerder gezegd... de spelers die je hebt genoemd ken ik niet zo goed. Als ie goed zou zijn moet ik ze kennen...

17 augustus 2017 om 16:55

Hahaha als jij deze spelers niet kent dan heb jij weinig interesse in de club en opleiding. Want als ze goed zouden zijn dan bellen ze jou??

17 augustus 2017 om 17:29

Als ze goed zouden zijn zou Ajax ze wel halen, denk aan Onana. Ajax heeft eerder een aantal ex speler van Barca gehaald zonder succes.

18 augustus 2017 om 09:03

Bellerin, grimaldo en icardi

Samper is wel een goede speler. Laat maar komen zou ik zeggen. Schone kan het niet meer belopen op "6".

Hmm, Sergio samper, weer een schooljongetje op het middenveld. Daar hebben we er al genoeg van, hij gaat alleen maar de ontwikkeling van anderen in de weg zitten. Het is tijd voor een ander type speler!

17 augustus 2017 om 09:29

Het gaat hier niet om een huurconstructie he? Dus of hij de ontwikkeling van anderen in de weg zal zitten, is niet zo belangrijk lijkt me.
Als hij namelijk 1 goed seizoen speelt, kan je hem waarschijnlijk voor een veelvoud verkopen van wat je aan Barca hebt betaald.

Tijd dat er kerels komen ipv jochies en dan in de verdediging als het kan links en rechtsback

Stond bekent als een groot talent. Die kan met alle respect voor Ajax toch wel een club hogerop zoeken? Verder zou het een goede aankoop zijn als Samper definitief binnengehaalt kon worden. Kan Schone terug op de bank. Die kan het niveau niet aan, is veelste traag.

17 augustus 2017 om 09:56

Nee, was dit jaar een regelrechte flop...

17 augustus 2017 om 10:14

Altijd dat "met alle respect " ervoor.
Zodra ik die 3 woorden zie komt er altijd een gevolg met negatieve ondertoon.
Maakt niet uit in welke context.

Iedereen zal me wel voor gek verklaren maar gister toen ik keek naar Utrecht-Zenith viel ayoub me positief op! Enorm fel dat hij was en onderschepte ballen speelde ze gelijk in en met tempo. Ik dacht gister hij zou zeker niet misdaan bij Ajax.

17 augustus 2017 om 09:42

Verklaar je niet voor gek. Vond Utrecht gisteren uitstekend spelen. Goed strijdplan strijden op de plekken waar je de strijd kan winnen, het schortte alleen aan kansen afmaken.

Echter bij Ajax moet dat het niveau standaard zijn en of hij dat al kan betwijfel ik. Maar ditzelfde geldt dus ook voor dit talent van Barca. We hebben als verdedigende middenvelder iemand met standaard niveau een zeven nodig ongeacht welke tegenstander en wat voor soort wedstrijd. Het moet elke keer ruim voldoende zijn al zit het hele team in een dip, dan moet die middenvelder de persoon zijn waar de rest zich aan kan optrekken.

17 augustus 2017 om 10:51

standaard niveau een 7? bij alle klassementen van voetballer van het jaar is er geen een speler die een 7 of meer scoort dus dat wordt lastig zoeken.
maar snap wel wat je bedoelt, en ik denk juist dat dat met een ayoub wel het geval is,
die blijft altijd gaan

17 augustus 2017 om 12:29

hij heeft al wel jaren lang ervaring in de Eredivisie, Europees helaas niet. Hij heeft ook nu een leeftijd waarbij veel spelers naar het buitenland gaan ik denk dat zo'n jongen als Ayoub wel lang blijft bij een club als Ajax omdat het bijna zijn plafond is.

17 augustus 2017 om 11:52

Ik ben het daar helemaal mee eens. Ayoub is technisch, maar ook een strijder. Zou in potentie de plek van Schone kunnen invullen. Het mooiste is dat zijn plafond bij Ajax zal liggen (als hij dat niveau überhaupt al haalt), net als Schone. Deze spelers zullen niet snel vertrekken op eigen initiatief, dus dat geeft zekerheid.

Waarom mag Sergi Samper bij Barca vertrekken, waarschijnlijk omdat hij niet voldoet.

Ajax heeft in het merendeel van de gekochte en gehuurde Barca spelers ook een zelfde soort ervaring.

Uitzondering daar gelaten was het toch altijd zonde van het geld.

Lijkt me niet een versterking waar Ajax direct op wacht, is een net niet voetballer, of hij moet zoals 'dutchman' al aangeeft voor een heel laag bedrag binnen kan komen.

Denk dat hij financieel beter af is bij een andere club.

17 augustus 2017 om 09:47

Voor barca niet goed genoeg is wel anders dan voor ajax

17 augustus 2017 om 10:14

Gabri en Oleguer (Ja ook hij heeft zijn meerwaarde gehad ondanks dat hij geen typische Ajax speler was) waren voor mij een succes. Sammper is een stuk jonger dan hen zou dus ook nog kunnen groeien.

Op dit moment missen we een echte vechter op het veld, zoals een Nigel de Jong.
Er zijn ook geen kartrekkers in het huidige elftal, zoals Klaassen dat was.

Marc marc marc... waag het niet. Die speler is niet eens beter dan schone. Trek nou 1 keer de portomonee. We hebben toch geld genoeg. 1 speler met ervaring op het hoogste niveau. Wat psv toen met guardado gedaan heeft dat brengt je team op een zoveel hoger niveau. Plus je talenten leren van zo een gozer en worden beter. Ik zou voor een aanvallende middenvelder gaan en vd beek op 6 zetten hij is namelijk te langzaam voor de 8 positie. Deze man moet natuurlijk veel gaan verdienen anders komt hij niet. Maar 1 ervaren speler die anderhalf a 2 miljoen gaat verdienen is toch niet zo erg. Ps ik lees net dat ozyakup zijn contract afloopt aan het einde van het seizoen en fenerbace hem 3 miljoen per jaar heeft aangeboden. Persoonlijk zou ik hem hetzelfde bieden als ik ajax was. Je kunt ervan uitgaan dat je hem toch met dikke winst gaat verkopen. Wel een droom middenveld met zyech ozyakup en vd beek. Weet je zeker dat je kampioen word en heb je zo je uitgegeven geld alweer binnen.

17 augustus 2017 om 10:13

Waag het niet want Martijn komt eraan.. Een paar jaar geleden roept iedereen dat we stoppen met gekke bedragen en nu moet overmars weer met geld gaan smijten. Volgens mij is die hele Cruijff revolutie voor niets geweest, want het gaat weer hetzelfde.

Goede optie voor Internazionale, vind Kondogbia toch meer tegenvallen dan opvallen. Vraag me alleen af hoe we dat gaan doen als 2 schoonmakers (Medel & Kondogbia) vertrekken.

Samper is de perfecte nummer 6 voor Ajax heeft zoveel overzicht en talent dan hij zeker bij Ajax kan slagen. Is vergelijkbaar met Busquets vorig jaar gespeeld bij Granada. Als Overmars slim is kijk die ook naar Lee en Paik met dit bestuur zal ik niet raar opkijken als die ook op te hallen zijn. Het is zo rommelig bij Barca zowel als bij de eerste selectie als in de B selectie met aankopen wie niet nodig waren.

Het is grappig dat men denkt dat hij meteen tekort komt voor Ajax alleen De Jong is van de zelfde categorie maar in de jeugd loopt niemand op 6 wie ook maar daar in buurt komt qua talent maar die zou ook wat hoger kunnen spelen dan in plaats op 6.

Ik ken Samper niet. Iemand die meer over hem weet?

Ajax heeft Barca met Onana en Sanchez 2 keer de kaas van het brood gegeten en het ligt daarom voor de hand dat ze Sergi Samper niet voor een appel en een ei naar Amsterdam zullen laten vertrekken. De vraag is niet alleen welke prijs de club in gedachten heeft, maar ook voor welk salaris de speler bereid is om naar Amsterdam te komen. De speler zelf ken ik niet heel goed en daarom zal ik over zijn kwaliteiten geen oordeel vellen. Dat laat ik graag aan Marc over, die heeft met zijn aankopen genoegzaam aangetoond dat hij er aardig kijk op heeft. Voor 600 miljoen Euro Neymar naar SSG lokken, lukt mij misschien ook nog wel, maar 7,5 miljoen investeren voor 2 spelers en er binnen amper een jaar 75 voor terug (kunnen) krijgen is van een heel andere orde. Vanuit dat perspectief bevat de kritiek die er met enige regelmaat op Overmars wordt geuit, meer dan voldoende materiaal voor een aflevering van Jiskefet.

Ik denk dat het voor zowel Ajax als de speler een perfecte match is. Schone wordt toch wel echt een dagje ouder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren