Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (2/8): Ajax en Man Utd hebben last van Arsenal

Laatste update:
/
Rachid Bouaouzan heeft zijn laatste wedstrijd voor Helsingborgs IF mogelijk al gespeeld. “Mijn contract loopt nog door, maar met de club is afgesproken dat ik voor een gelimiteerde transfersom kan vertrekken. Helsingborgs heeft laten weten met mij verder te willen. Maar het liefst kijk ik verder. Er is wel de nodige interesse, maar concreet is dit niet”, zegt de ex-speler van onder meer Sparta Rotterdam en NEC. (Voetbal International)
/
De financiële problemen bij Sevilla nopen de club ertoe afscheid te nemen van één of meerdere spelers. Los Rojiblancos lijken Álvaro Negredo of Jesús Navas van de hand te moeten doen om zo weer wat adem te kunnen halen. De spits en vleugelspeler zijn de meest waardevolle pionnen in de selectie en Sevilla moet de schuld van 49 miljoen euro nu echt omlaag gaan brengen. (El Confidencial)
/
Als Ajax nog interesse heeft in Dennis Praet, dan mag het zo langzamerhand wel tot actie overgaan. De achttienjarige middenvelder van Anderlecht is namelijk ook opgevallen in Engeland. Toptalenten onder de twintig jaar komen bijna automatisch op de verlanglijst van Arsenal terecht en er was al sprake van belangstelling van Manchester United voor de Belg. De grote winnaar van deze strijd? Anderlecht. (Daily Express)
/
Hull City promoveerde mede dankzij Fraizer Campbell naar de Premier League en gokt op een herhaling van dat scenario. De 25-jarige spits, die bij Sunderland niet meer verzekerd is van een basisplaats, speelde in het seizoen 2007/08 voor Hull en leidde de ploeg destijds met vijftien treffers naar het hoogste niveau. Trainer Steve Bruce hoopt dat Campbell dat weer kan doen en wil de aanvaller in januari inlijven. (Daily Mirror)
/
Raffael heeft in Oekraïne nog niet kunnen overtuigen. De 27-jarige Braziliaan kwam in de zomer voor negen miljoen euro over van Hertha BSC, maar in negen competitiewedstrijden scoorde hij slechts één keer. Lokomotiv Moskou werd al gelinkt aan Raffael, terwijl hij ook in de belangstelling zou staan van Turkse en Engelse clubs. Zaakwaarnemer Dino Lamberti bevestigt nu ook de interesse vanuit Duitsland voor zijn cliënt (BILD)
/
Wesley Sneijder vertrekt waarschijnlijk niet naar Rusland. Althans, niet naar Zenit Sint-Petersburg. Trainer Luciano Spalletti ontkende na afloop van de Champions League-wedstrijd van AC Milan interesse te hebben in de 28-jarige Utrechter. “Ik heb ongeveer een jaar geleden met de directie over deze speler gesproken, maar nu hebben we andere aankopen gedaan, dus het heeft geen zin om nu over Sneijder te praten”, zei de Italiaanse coach. (Sport-Express)
/
Christoph Leitgeb werd twee jaar geleden nog in verband gebracht met een transfer naar AC Milan, maar de middenvelder speelt nog gewoon bij Red Bull Salzburg. De 27-jarige controleur uit Graz, die tot dusver dertig interlands speelde, zien we vanaf de winter echter mogelijk terug in de Bundesliga. Na de eerdere interesse van 1. FC Kaiserslautern heeft nu ook Hannover 96 zich gemeld voor de Oostenrijker. (Salzburger Nachrichten)
/
Eintracht Frankfurt vreest een leegloop aan het einde van het seizoen. De club uit Hessen doet het fantastisch met de huidige vijfde plaats in de Bundesliga en houdt rekening met het vertrek van diverse krachten. “We staan ook slechts vijftiende in de lijst van de televisierechten en alle clubs die boven ons staan krijgen vijf miljoen euro meer. Er gaan spelers ons verlaten, dat kunnen we niet voorkomen”, zegt directeur Heribert Bruchhagen. (Sky)
Wat adviseer jij Dennis Praet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wesley kan ook beter niet naar Rusland gaan, als hij dat doet is duidelijk dat hij echt alleen om het geld voetbalt. Hij moet kijken of hij niet een aanbieding krijgt vanuit Engeland, want nu bloed hij ook een beetje dood.

Wat heeft Voetbalzone toch de hele tijd met Praet en Ajax. Ajax heeft genoeg CAM spelers. Eriksen, Schone, Fischer (kan ook op dus op 10 spelen), Klaassen, Serero, Rits.

7 december 2012 om 09:17

Echt he. Het zou heus een groot talent zijn maar als Ajax 10 miljoen moet neerleggen gebeurt er gewoon niks. Is al meerdere malen aangegeven door de club.

7 december 2012 om 09:18

Serero en Rits zijn niet goed genoeg, Fischer is absoluut een flankspeler die in nood wel op 10 kan spelen (maar dat is hetzelfde als Siem in de spits, op termijn is het niet de beste optie), Eriksen gaat waarschijnlijk na dit seizoen weg.

Hou je Klaassen, Schone en De Jong over. Schone is een leuke speler maar ook niet meer dan dat, en je kan als Ajax wel een betere AM krijgen. Klaassen is nog lang niet klaar voor een basisplaats en het is maar afwachten hoelang Siem nog wil blijven.

7 december 2012 om 10:00

@jordinhoo: Serero afschrijven gaat wel wat te ver hij deed het heel behoorlijk voor zijn blessure. Maar daarnaast denk ik dat deze speler niet te betalen zal zijn voor Ajax.
Ik denk dat wanneer er als nood een toptalent aangetrokken wordt het eerder Maher zal worden.

7 december 2012 om 10:09

Niet mee eens, vorig seizoen was het vrij weinig en de wedstrijden voor z'n blessure liep het allemaal wel bij Serero maar je zag aan alles dat hij toen wel echt op z'n top speelde, dat hij nog heel veel kerneigenschappen (rust, overzicht, passing, fysiek en verdedigend vermogen) mist om bij Ajax basisspeler te worden.

Ben het verder wel met je eens dat de komst van Praet niet realistisch is. Weet niet in hoeverre die van Maher dat wel is, maar die moet je voor hooguit 10 miljoen wel op kunnen pikken denk ik. Dan zie ik liever Maher komen, echt een enorm talent is dat, zeer complete middenvelder en nog zo jong!

we hebben de laatste paar seizoenen kunnen zien dat de belgen bij ajax het erg goed doen..
ik kan me daarom voorstellen dat een speler als praat voor ajax zou kunnen kiezen.
ajax zal inderdaad dan wel snel moeten handelen want een avontuur in engeland is een droom die vele voetballers koesteren.

7 december 2012 om 09:19

Denk dat Praet wel onbetaalbaar is geworden voor Ajax, beetje hetzelfde verhaal als Lukaku en De Bruyne destijds

7 december 2012 om 10:14

Nu ben je wel zwaar aan het overdrijven hoor. Zijn kwaliteiten zijn onmiskenbaar, maar hij heeft nog zoveel te leren om bij een club als Man Utd nog maar een kans te maken. Dat zag je deze week nog tegen Malaga, waar hij er amper aan te pas kam. Let wel: potentieel heeft hij natuurlijk, zeer veel potentieel zelfs. Maar het verschil maken bij Man Utd? Wacht daar nog maar een paar jaar mee...

7 december 2012 om 11:20

Serieus man, nu al beter dan Kagawa en Scholes? Jij hebt geluk dat onzin vertellen gratis is...

7 december 2012 om 11:40

Haha Praet beter dan Kagawa, ga jij ff buiten spelen!

7 december 2012 om 13:39

kagawa is een goede voetballer hoor

Laat toch zitten. We hebben talentvolle middenvelders genoeg. Het is prima als deze belg naar Ajax komt, maar niet voor achterlijke bedragen. En als Arsenal komt dan verlies je het op dat gebied. Uiteindelijk gaat t om de speler waar hij naar toe wil.

Ik wil niet weer een discussie starten over hoe groot het verschil in niveau is tussen de Nederlandse en de Belgische competitie, maar Praet is al onhaalbaar voor Nederlandse (of Belgische) clubs.
Hij heeft een contract van 800k per jaar tot 2017, die gaat echt niet weg voor een paar miljoen.

ajax gaat echt geen 8 miljoen betalen voor Praet. als ik hem was zou ik nog niet naar engeland gaan gewoon nog minimaal 2 seizoenen zo veel mogelijk spelen.

7 december 2012 om 11:32

Dat denk ik ook niet, zeker gezien het feit dat de vraagprijs minstens 2x zoveel is.

Ajax gaat ook geen miljoenen neerleggen voor Praet, dat is totaal niet hun beleid. Dat zie ik echt niet gebeuren. Ze hebben voor die positie al oa. Eriksen, de Jong en Schöne.

Ik hoop niet dat Sneijder naar Rusland gaat, daar raak je in de vergetelheid. Dan komt er niks meer terecht van hem, ook zijn kansen bij het NL elftal nemen dan af. Zonde van zo'n geweldige voetballer. Ik hoop dat ie naar Man utd gaat.

Auw, hier was ik al benieuwd naar. In 2009 vond ik dat Sevilla schuldvrij is maar nu dus 15 miljoen verlies. En een totale schuld opgebouwd naar 49 miljoen. Hoewel dit 'niets' is vergeleken met de schulden van bijvoorbeeld Atlético of Valencia. Maar het is wel belangrijk die schuld snel weg te werken om op een schone lei verder te kunnen. Al vrees ik dat de verkoop van Jesús Navas heel problematisch gaat worden. Die jongen zorgt voor vast gevaar en is een van de speler die elk jaar de meeste ballen in de zestien neerlegd, als hij al Sevilla wil verlaten.. Ook zal Alvaro Negredo verkocht, en dan blijft er een gemiddeld elftal over helaas.

beter dat geld voor preat steken in een nieuw contract voor erikssen en andere sterkhouders in de selectie.. om beter te worden zul je spelers gewoon langer vast moeten houden. op 25/26 jarige leeftijd naar engeland kan toch ook, waarom nou al op 22/33 jaar. (vanwege het geld vooral dus als je daarin wat verder mee kan.......)

sneijder moet gewoon naar Engeland gaan. die andere gast moet gewoon voor Ajax kiezen komt hij mischien gelijk wel aan spelen toe. Bij Arsenal en Man Utd heeft hij nog veel betere speler voor zich

7 december 2012 om 12:46

Nee, "die andere gast" kan beter bij Anderlecht blijven, dan komt hij ook aan spelen toe. Bovendien kan Ajax hem niet betalen.

Nogmaals; wat zou een Praet toch voor de Nederlands competitie kiezen. Kan toch niet dat er maar 1 iemand is die dit geloofwaardig acht? Nederlandse competitie is allesbehalve een stap hogerop. En bovendien kan ajax deze kerel niet betalen. Op het moment dat een Spaanse, Italiaanse, Duitse of Engelse club afkomt dan is het boeken toe voor de Nederlandse clubs.
Dus stop nu aub met het gerucht te lanceren als zou Ajax ook maar 1% kans denken te maken om deze gast weg te halen in Brussel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren