Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Advocaat wijst werkgever op Feyenoord-aanvaller

Laatste update:
/
Dursun Özbek hoopt dat Wesley Sneijder ook na volgend jaar zomer nog voor Galatasaray speelt. De presidentskandidaat wil de Nederlander een nieuwe en langere verbintenis aanbieden als hij wordt gekozen. Het contract van Sneijder loopt medio 2016 af en diverse clubs wachten de ontwikkelingen af. Özbek wil overigens ook Felipe Melo overhalen om een nieuw contract te tekenen. (Fanatik)
/
De zaakwaarnemer van Yaya Touré schat de kans dat de Ivoriaan naar Internazionale vertrekt op negentig procent, maar het gigantische salaris kan nog roet in het eten gooien. Touré pakt bij Manchester City meer dan een miljoen euro per maand en dat bedrag is veel te veel van het goede voor Inter. De middenvelder zal ongeveer de helft moeten inleveren als hij naar Milaan verhuist. (Daily Mail)
/
Feyenoord lichtte de optie in het huurcontract van Colin Kazim-Richards, maar het is nog niet zeker dat de aanvaller ook volgend seizoen nog in De Kuip actief zal zijn. Een onbekende club uit Italië zou zes miljoen euro willen betalen voor de in Engeland geboren Turks international en nu is er ook belangstelling vanuit zijn vaderland: Sunderland, de club van Dick Advocaat, schijnt Kazim-Richards ook te willen hebben. (Daily Mail)
/
Het is nog maar de vraag of Didier Drogba komend seizoen onder contract staat bij Chelsea. Als het aan Petr Cech (die zelf hoogstwaarschijnlijk wel vertrekt van Stamford Bridge) ligt blijft Drogba in ieder geval. “Als je kwaliteit hebt, maakt het niet uit of je veertig jaar of achttien jaar oud bent. Didier kan makkelijk nog een jaar op het hoogste niveau mee, dus hij moet blijven”, vindt Cech. Drogba is nu 37 jaar oud. (Daily Mail)
/
Bernd Leno wordt in verband gebracht met Arsenal en Real Madrid, maar de talentvolle doelman is vooralsnog niet van plan te vertrekken bij Bayer Leverkusen. “Ik vind het project van Bayer bijzonder interessant. Op dit moment heb ik niet de intentie om voor een andere club te spelen”, zegt de 23-jarige doelman. Met name Arsenal hoopt op Leno: in Londen kan de Duitser direct eerste keeper worden. (BILD)
Als Feyenoord een goed bod op Colin Kazim-Richards krijgt, moet het dat...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Whahaah. De logica van de transfermarkt van tegenwoordig. Eerst huren. Dan gratis binnen harken en vervolgens meteen kunnen verkopen. Lachwekkend maar laat de buitenlandse clubs hun tv gelden maar aan zulke trucs verkwisten. Wie niet een zak met geld van tv rechten ontvangt moet maar slim zijn!

10 mei 2015 om 09:21

Sunderland had een transfersom moeten betalen. Kazim was alleen voor Feyenoord transfervrij. Die hebben optijd gehandeld, want clubs met interesse mogen nu de nodige miljoenen aftikken!

Altijd Accepteren.
Geen aanwinst voor Feyenoord, geen aanwinst voor de eredivisie.
Verder niks over te zeggen met het wit van mijn ogen let ook nog niet op hem.
Zeker niet dat er ruimte is voor hem in Engeland ookal is het Sunderland.

10 mei 2015 om 10:03

hij is zeker wel en aanwinst voor de ED maar voor 8 tot 10 miljoen mogen ze hem hebben
6 miljoen is al geboden en als ze tegen elkaar op gaan bieden wordt hij meer waard.

10 mei 2015 om 10:34

Een aanwinst vanwegen zijn persoonlijkheid dan?
Qua voetbal niet echt en die 6 miljoen zeker niet waard maar wel lekker voor Feyenoord.

Advocaat helpt Feyenoord om voor zo een middelmatige speler wat geld te vangen.
Advocaat werkt er volgend seizoen toch niet meer dus zou ik als Sunderland er vriendelijk voor bedanken.
Anders krijg je weer een gevalletje Altidore.

10 mei 2015 om 10:19

Je gelooft niet dat Feyenoord Guidetti gaat halen he? Die gaat lekker banken en cashen in het buitenland. Ook Castaignos voor 2/3 miljoen lijkt me onhaalbaar, geloof dat Swansea ook interesse heeft of had. Die lachen zich dan kapot.

10 mei 2015 om 11:55

Castaignos? Hoe kun je nou als Feyenord-fan zijnde zeggen dat Castaignos terug moet komen. Geboren Rotterdammer, maar op de manier waarop hij is weggegaan bij Feyenoord was niet normaal

Mooi kazim ruilen tegen Altidore, met bijbetaling voor Kazim van zo'n 4 mil. prima deal!

10 mei 2015 om 12:37

Altidore speelt bij Toronto

Kazim fysiek sterk kan het niveau van de BPL zeker aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren