Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (1/9): Adriano en Thiago Silva in deal Barcelona-PSG

Laatste update:
/
AC Milan gaat de voorrondes van de Champions League in en mocht Massimiliano Allegri mogen aanblijven, dan is de kans aanwezig dat Hernanes naar Milaan verhuist. Allegri wil de spelmaker van Lazio namelijk dolgraag hebben en heeft dat tijdens een intern beraad met onder meer Silvio Berlusconi en vice-voorzitter Adriano Galliani ook te kennen gegeven. Hernanes is met zijn bijna dertig miljoen euro echter niet goedkoop. (La Gazzetta dello Sport)
/
Manchester City krijgt binnenkort een eerste bod binnen uit Turijn. Juventus wil namelijk zowel Aleksandar Kolarov als Carlos Tévez inlijven en alhoewel het duo een flinke transferwaarde vertegenwoordigt, is een vertrek niet ondenkbaar. De Serviër en de Argentijn hebben het namelijk niet meer naar hun zin op de Eastlands en willen in de zomer sowieso weg. Veel zal echter afhangen van het bedrag dat Juve bereid is te betalen. (Corriere dello Sport)
/
Barcelona gaat Adriano na dit seizoen als wisselgeld gebruiken om de vraagprijs van Thiago Silva te drukken. De onderhandelingen tussen de eerstgenoemde Braziliaan en Barcelona over een nieuw contract zijn gestaakt en zodoende is men van plan om de linkspoot aan het toch al geïnteresseerde Paris Saint-Germain aan te bieden. Of PSG bereid is om Thiago Silva te laten gaan, is uiteraard een tweede. (Le 10 Sport)
/
Dat Bernard na de zomer niet meer in Brazilië speelt, staat wel vast. De twintigjarige middenvelder mocht zich al in de belangstelling van Galatasaray, Internazionale, AC Milan, Chelsea en Borussia Dortmund verheugen en daar is nu ook AS Roma bij gekomen. De speler van Atlético Mineiro, die afgelopen november zijn enige interland voor Brazilië speelde, kost omstreeks de tien miljoen euro. (La Nazione)
/
Het contingent Spanjaarden bij Swansea City wordt nog verder uitgebreid. De samenwerking met spelers als Chico, Ángel Rangel en uiteraard Michu bevalt namelijk zó goed, dat Michael Laudrup exact weet waar hij de mosterd dient te halen. Als het aan de Deense coach ligt, komt in de zomerstop ook Manu del Moral naar Wales. The Swans willen de buitenspeler huren van Sevilla, met een optie tot koop. (Daily Express)
/
Het moment dat José Mourinho onthult dat hij terugkeert naar Chelsea laat op zich wachten en Carlo Ancelotti denkt dat de Portugees maar beter weg kan blijven uit Londen. “Ik werd ontslagen en vervolgens was André Villas-Boas aan de beurt. Roberto Di Matteo kwam, won de Champions League en mocht vervolgens ook gaan. De volgende manager moet zich nu al flink zorgen maken”, denkt Ancelotti. (Daily Mirror)
/
Everton hoeft niet te vrezen: David Moyes is niet van plan zijn hele staf mee te nemen naar Old Trafford. Er werd de afgelopen week druk gespeculeerd over assistenten, adviseurs en bestuurders die met de Schotse coach mee zouden gaan naar Manchester United, maar volgens Moyes is dat niet aan de orde. “Ik heb wel wat indicaties gegeven, maar het is niet iets waar Bill Kenwright (voorzitter, red.) wakker van ligt”, belooft de Schot. (The Guardian)
/
Martin Jol hoopte Giorgios Karagounis nog een jaartje langer aan boord te houden, maar daar heeft de Griekse routinier geen trek in. De middenvelder staat open voor een langer verblijf in Engeland, maar opmerkelijk genoeg niet op Craven Cottage. De 36-jarige Karagounis werd nota bene door de Fulham-fans verkozen tot op een na beste speler van het afgelopen seizoen; enkel Dimitar Berbatov werd hoger gewaardeerd. Ook Simon Davies wil overigens weg bij Fulham. (Daily Mail)
Denk je dat Paris Saint-Germain bereid is om Thiago Silva te laten gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gezien het overschat aan talentvolle linksbacks zou een dergelijk transfer niet vreemd zijn vanuit het oogpunt van de trainer, Alejandro Grimaldo en Jordi Alba kunnen namelijk het koppel vormen die constant kunnen rouleren.

20 mei 2013 om 00:50

Grimaldo in de wat mindere wedstrijden neem ik aan?

20 mei 2013 om 00:57

Je moet eerst nog maar kijken hoe Grimaldo van zijn kruisbandscheur hersteld. Zou niet het eerste grote talent zijn dat door een blessure zijn potentie niet meer kan waar maken. Hoop voor hem dat die goed herstelt. Is sowieso het grootste talent op de linksback in Spanje en misschien wel van heel Europa.

20 mei 2013 om 01:30

grimaldo is pas 17...

20 mei 2013 om 01:52

guaporta met zn gebruikelijke onzin.grimaldo is 17 en noemt hem op.wat een clown ben je ook he.en die arrogantie net in die andere topic.zegt hij dat hij nog laat weten wat barca moet doen omdat hij teleurgesteld is in vilanova.die hockey boy doet alsof hij de directeur van barca is.wat een volledige gek ben je ook he.iemand die nooit heeft gevoetbald kan eigenlijk niet praten over tactieken enzo.stop ermee.

20 mei 2013 om 02:33

Ken je hem persoonlijk ofzo?

20 mei 2013 om 03:34

lul toch niet zo slap man, net alsof iedereen die ooit bij de jeugd van bal op het dak gespeeld heeft per definitie meer weet over positie spel dan iemand die alles over voetbal volgt en leest maar op hockey gezeten heeft..

20 mei 2013 om 03:49

Grimaldo? Nu sla je wel een beetje door, Grimaldo is een groot talent, maar is pas 17 en heeft totaal geen ervaring om met Alba 'constant te rouleren' of als Alba een blessure krijgt het op te vangen in belangrijke wedstrijd. Het is prachtig dat Barça zoveel eigen jeugd de kans geeft, maar sommige mensen slaan door. Als Barcelona in de CL wil blijven meedoen om de titel zal er een betere bank moeten zijn dan alleen jeugdspelers en middenvelders of backs die ineens centraal achterin moeten.

Ik hoop dat Barcelona Thiago Silva haalt en Vincent Kompany.

Beide super sterren en super goed.

20 mei 2013 om 00:47

Allebei halen?

20 mei 2013 om 00:58

Nja beiden hebben pas een nieuw langdurige contract getekend en beiden verdienen over de 200k pond per week ; Beide clubs hebben geen geld nodig en geen reden om hen te laten gaan. De vraagprijs zal in mijn ogen van 100mil starten aangezien ze hun verdedigers niet weg willen dus.... ze blijven.

20 mei 2013 om 12:14

Ja daarom vraag ik me af of ze allebei wel haalbaar zijn.. Barcelona zal in ieder geval niet zoveel geld neerleggen als ze Neymar ook nog willen hebben..

20 mei 2013 om 01:01

sommige mensen vergeten dat de realiteit dus heus geen fifa of fantasy football is...

psg brandt van de ambitie en heeft zopas een fortuin uitgegeven aan T.silva, die nog een jaar of 3 onder een vorstelijk contract staat.
kompany pas verlengd verdient fortuinen, zn vrouw+ haar hele familie zijn van manchester en generaties city fan en dan is hij daarenboven nog een aanvoerder...zulke spelers zijn enkel haalbaar als er echt krankzinnig geld wordt neergelegd...wat niet zal gebeuren aangezien barca zn schuldenlast aan het afbouwen is

Italiaanse media melden dat Thiago Silva te duur wordt voor Barcelona en dat ze nu voor Marquinhos gaan. Roma schijnt geïnteresseerd te zijn in Adriano, dus die zou in de deal betrokken kunnen worden.

20 mei 2013 om 00:41

Ik hoor veel goede dingen over Marquinhos, maar heb hem nooit zien spelen. Ik heb op youtube gekeken, maar dat kan je niet altijd vertrouwen. Ik zie het liefst een jonge spelers komen zoals Marquinhos.

20 mei 2013 om 00:52

Nou geloof me, deze jongen is een gigantisch talent. Ik zie hem elke week spelen en ik vergeet elke keer weer dat die jongen pas 19 is. Hij speelt namelijk als een veteraan van 29.

Mochten jullie hem halen, dan mag je daar ontzettend blij mee zijn.

20 mei 2013 om 01:01

Zo iemand is altijd welkom. Versterking in de verdediging is nodig.

Ook een voordeel dat Roma Adriano wilt.

20 mei 2013 om 01:26

Marquinhos word niet verkocht, zit er pas 1 seizoen, wilt niet weg en ligt tot 2017 vast. Daarbij heeft Roma geen geld nodig.
Mag niet weg is daarbij dus niet op de markt, zelfs niet voor Barca.

20 mei 2013 om 10:20

Hahah elke speler die van Roma naar barca kan doet dat gewoon hoor. Alleen Totti en de Rossi miss niet

20 mei 2013 om 12:52

ik denk perotta ook niet, en een aantal andere spelers die aan Italie vergroeid zijn. je denkt te zwart wit en aan je naam te zien ben je Gala fan? niet rascistisch opvatten, maar jullie hebben snel een zwart wit beeld over transfers die niet klopt, lees ik vaak in reacties "die moet daar heen die moet daar heen' en dan elia naar italie ofzo, nou zulke spelers kwijnen weg in verdedigend spel.

maar dat gebeurd dus heel veel op deze site, iedereen kan zijn onzin verkondigen, dus ik peer hem, jooo

Dat zou geweldig zijn. Adriano is een geweldige speler te hebben, ideale 12de man. Hij kan bijna over spelen, maar te blessure gevoelig. Ik vraag me af hoeveel Barca bij zou moeten leggen (als PSG akkoord zou gaan).

20 mei 2013 om 00:48

Paris heeft het geld niet nodig.
Dus zal een flinke som op tafel moeten komen. Zeker met nog een langlopend contract/net bij de club is maar hoe je het wilt zien.
En daarbij goeie verdedigers zijn ook schaars, kijk maar wat de meeste clubs achterin hebben staan. zijn er maar weinig met iets fatsoenlijks...
Van Paris oogpunt kan ik deze transfer niet begrijpen zie het ook niet gebeuren. Zijn zat aardige backs maar cv....

20 mei 2013 om 00:57

Ik denk ook wel dat de kans klein is, maar wel mogen toch wel dromen

20 mei 2013 om 01:15

uiteraard, maar zou dan toch voor een wat jongere verdediger gaan.
Zal toch prijzig zijn, en jaartjes beginnen ook te tellen bij hem.
Maar zoals ik al eerder zei echt veel goeie/betrouwbare verdedigers zijn er niet.
Dus betalen wordt het sowieso

en iedereen zegt jaaa barca is geen koop club.. nou die kopen ook alleen maar flop spelers... die hebben gewoon geluk gehad met een goede generatie.. Xavi, Puyol, Iniesta, Messi.. als ze zo een goede opleiding instituut zijn.. waarom blijven kopen??? kweek dan een eigen verdediger

20 mei 2013 om 03:04

jaa want een goede verdediger kan je natuurlijk binnen een paar maanden tijd opleiden ?

de intentie is zoveel mogelijk spelers op te leiden,maar het is gewoon bijna niet mogelijk voor elke plek in je selectie een eigen opgeleide speler neer te zetten. dus zul je gerichte aankopen moeten doen,al moet ik zelf als barca fan ook wel toegeven dat ze de laatste jaren een aantal miskopen hebben gedaan die eigenlijk niet nodig was.

Vind adriano toch echt een super wissel voor barca, die gozer kan nog net niet in het doel, als thiago komt en pique weer met zijn koppie erbij is heb je echt een beestelijke cv.

Alles aan doen, de belangrijkste investering die Barca nu moet doen is in een nieuwe leider in de verdediging en Thiago Silva is daarvoor de beste.

Laatste topic bevat een foutje. Simon Davies zijn contract loopt af dus die vertrekt met instemming van beide kanten.

Wat moet PSG nou met Adriano? Die kan meteen op de tribune gaan zitten

Kolarov als back-up voor Asamoah? waarom niet, veel slechter dan De Ceglie is hij denk ik niet....
Tévez achter Liorente, dan is de Juventus selectie voor volgend seizoen compleet.

Buffon
Bonucci Barzagli Chiellini

Pirlo
Lichtsteiner Marchisio Vidal Asamoah

Tévez

Liorente
Bank:
Storari
Caceres
Kolarov
Pepe
Pogba
Giovinco
Vucinic

Het liefst zie ik Adriano blijven, ideale twaalde man, kan op meerdere positie's uit de voeten en doet het vrijwel altijd goed wanneer hij speelt. Echter zou de eventuele komst van Thiago Silva daar verandering in brengen en zou hij best in een ruildeal betrokken mogen worden. Toch zie ik liever dat Barca voor een jongere optie gaat om de verdediging te versterken. Mamadou Sakho is mijn favoriet, een andere geweldige verdediger van Psg, maar ik zie hem niet vertrekken uit Parijs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren