Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: AC Milan wil twee broers in januari naar Italië halen

Laatste update:
/
Marc Brasnic moet zijn debuut voor Bayer Leverkusen nog maken, maar heeft zich nu al in de kijker gespeeld bij topclubs uit Engeland, Italië en Spanje. De achttienjarige aanvaller scoorde dit seizoen in de A-jeugd al elf keer in negen wedstrijden in de UEFA Youth League trof de in Duitsland geboren Kroaat vijf keer doel in vier duels. Arsenal en Manchester City hebben interesse in Brasnic, wiens contract afloopt. (The People)
/
Aaron Lennon heeft naar verluidt te horen gekregen dat hij mag vertrekken bij Tottenham Hotspur en Stoke City ruikt dan ook zijn kans. The Potters hebben interesse om de 27-jarige aanvaller te contracteren, maar dienen dan wel bijna negen miljoen euro te betalen en bovendien hebben zij concurrentie van Queens Park Rangers. Lennon speelt sinds 2005 voor Tottenham; hij kwam toen over van Leeds United. (Daily Mail)
/
Vanaf januari staan er mogelijk twee Xhaka’s op de loonlijst van AC Milan. De topclub uit Italië zit al een tijdje achter middenvelder Granit Xhaka van Borussia Mönchengladbach aan en heeft nu ook interesse in diens oudere broer Taulant. De tweevoudig international van Albanië speelt bij FC Basel, maar heeft daar een aflopend contract. De 23-jarige Taulant Xhaka kan ook in de defensie uit de voeten. (Diverse Italiaanse media)
/
Lukas Podolski werd al in verband gebracht met Internazionale en er is nu nog een Italiaanse club geïnteresseerd: Napoli. Trainer Rafael Benítez kan dit seizoen geen beroep meer doen op de geblesseerde Lorenzo Insigne en acht de komst van de 29-jarige Podolski daarom noodzakelijk. De Duits international is sinds de zomer van 2012 in dienst van Arsenal, maar speelde nog geen zestig wedstrijden voor the Gunners. (Daily Mail)
/
Manchester United heeft naar verluidt belangstelling voor João Miranda, maar Louis van Gaal kan de verdediger uit zijn hoofd zetten. De dertigjarige Braziliaan is namelijk niet van plan om Atlético Madrid te verlaten: “Dat is mijn club. Ik heb hier nog twee jaar te gaan en ben erg gelukkig bij Atlético.” Miranda speelde al meer dan honderd wedstrijden voor Atlético en wordt ook gelinkt aan onder meer Barcelona. (AS)
Zou Granit Xhaka een versterking zijn voor AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2 broers bij Milan zou wel mooi zijn, maar of ze echte versterking zijn valt over te twisten. de jongste,granit Xhaka, is echter wel een groot talent.

18 november 2014 om 06:59

Ik heb eigenlijk nog nooit van xhaka gehoord ben benieuwd

18 november 2014 om 09:25

Het is een controlerende middenvelder, hopelijk haalt milan hem en vertrekt Essien.

Voor mn gevoel is Podolski al 35.. Die loopt echt al een tijdje mee. Ondertussen is hij nog niet eens 30..

ik hoop dat Xhaka goed is want ik heb nog nooit van hem gehoord

18 november 2014 om 09:12

Hij is controlerende middenvelder en houdt ervan om in de aanval ook op te duiken. Dit is een geweldige speler maar Granit blijft lekker bij ons. Van het zomer zei die al dat hij clubs had afgezegd voor Gladbach, omdat hij het naar zn zin heeft bij ons

18 november 2014 om 11:47

Om eerlijk te zijn ben ik ook bang dat de naam Milan niet groot genoeg is om het project gladbach te verlaten. Komende jaren gaan ze wellicht een vaste stek in de top 5 veroveren, dus op sportief gebied valt er waarschijnlijk meer te halen in Gladbach dan in Milaan. Jongen kan beter nog 2 jaar bij Gladbach blijven voetballen en constanter worden, en dan een toptransfer maken.

Miranda-Godin, in mijn ogen het meest solide centrale duo op het moment. Zou jammer zijn als dat wordt verbroken...

18 november 2014 om 12:34

Ze hebben met jimenez nog een groot uruguayaans talent achter de hand. Als 1 van de twee vertrekt staat de vervanger reeds klaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren