Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (7/8): Abramovich schrikt wakker na tirade van Hulk

Laatste update:
/
Internazionale zou in Josip Ilicic de opvolger van Wesley Sneijder zien, maar voorlopig is dat niets meer dan een gerucht. De Sloveense middenvelder staat ook nog tot medio 2016 onder contract bij Palermo. “Ik weet dat de directie van Inter hem mag, maar we zijn helemaal niet met elkaar in gesprek”, zegt zaakwaarnemer Amir Ruznic. De 24-jarige Ilicic scoorde dit seizoen tot dusver driemaal in veertien wedstrijden. (Ekipa)
/
West Ham United mengt zich tussen twee grotere clubs in de strijd om Jack Butland. Liverpool en Manchester City hadden beiden al een transfersom in gedachten voor de enkelvoudig Engels international, die bij het bescheiden Birmingham City speelt. The Hammers zijn op hun beurt zoekende naar een opvolger van Jussi Jääsekeläinen, die eind dit seizoen 38 jaar wordt. (London Evening News)
/
Hoewel Hulk zijn excuses heeft aangeboden voor zijn woedende reactie na zijn wissel in de Champions League-wedstrijd tegen AC Milan, is Chelsea wakker geschrokken. De Braziliaanse aanvaller van Zenit Sint-Petersburg zei te willen vertrekken uit Rusland en de Londense club pikte die woorden direct op. Roman Abramovich is nu bovenmatig geïnteresseerd om de 26-jarige Hulk vanaf volgend jaar zomer te contracteren. (A Bola)
/
Het is vooral Adriano Galliani die aan het woord komt over Mario Balotelli, dus loont het de moeite om eens te luisteren naar Massimiliano Allegri. “Ik vind hem een belangrijke speler met buitengewone fysieke en technische kwaliteiten. Maar ik vind ook dat hij, gezien die kwaliteiten, al een paar jaar van zijn loopbaan vergooid heeft”, zegt Allegri wijselijk over de 22-jarige aanvaller van Manchester City. (Rai Due)
/
Van Eintracht Frankfurt naar AS Roma, het is nogal een overstap. Sebastian Jung maakt die wellicht, want i Giallorossi willen hem na dit seizoen naar Italië halen. De bedoeling is dat Eintracht akkoord gaat met een vergoeding van 2,5 miljoen euro voor de verhuur van Jung voor één jaar: bevalt de Duitser, dan mag Roma hem voor 4,5 miljoen euro definitief overnemen. (Focus)
/
We worden er hoorndol van, maar we nemen het toch maar mee: Manchester United zou Wesley Sneijder nu weer níet willen halen. Sir Alex Ferguson heeft zich één keer publiekelijk over de Nederlander uitgesproken en merkte toen op, dat hij Sneijders komst niet als noodzakelijk beschouwde. Het is al ruim een jaar geleden dat Ferguson het zei, maar hij denkt er nu nog precies hetzelfde over. (Daily Mirror)
/
Nasser Al-Khelaïfi spreekt tegen dat José Mourinho de nieuwe trainer van Paris Saint-Germain wordt. “Het klopt niet; de media schrijven het wel, maar mij hoor je er niet over. Mourinho zit bij Real Madrid en wij hebben Carlo Ancelotti”, aldus de rijke voorzitter van de Fransen. Toch blijft het interessant te kijken wat er na dit seizoen gebeurt in het Parc des Princes. (Le Figaro)
/
Newcastle United hoeft niet te vrezen voor Danny Simpson vertrekt. De 25-jarige rechtsback is een vaste waarde achterin en beschikt over een aflopend contract, maar wil best langer blijven. “Het duurt nog een tijdje, maar ik hoop na de winter nog te mogen spelen in de Europa League. Ik geniet van iedere minuut die ik speel voor Newcastle”, zegt de Engelsman, die werd opgeleid bij Manchester United. (Sky Sports)
Manchester United en Wesley Sneijder is een ideale match

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hulk hebben ze niet nodig, bovendien is hij niet in topvorm en zal weinig toevoegen.. Voor de breedte van de selectie zou het misschien handig zijn. Falcao kan je veel beter halen!

Hulk moet zeker weg uit Rusland, totaal niets voor hem en ik begrijp ook totaal niet waarom hij er überhaubt heen is gegaan (behalve geld).

8 december 2012 om 11:04

wat mij betreft moeten de clubs hulk lekker laten zitten en hem vergeten. op de blaren zitten.

eveneens thiago silva en zlatan

Zou prachtig zijn als de, voor mijn gevoel, op een zijpad belande Hulk toch nog de kans krijgt om het waar te maken bij een échte topclub. Want de kwaliteit, die heeft hij zeker.

Hulk is zeker een hele goede voetballer. Maar als je Hazard en Mata hebt dan heb je Hulk niet nodig..

Weg daar Hulk, waardeloze competitie... Weinig aan om naar te kijken!
Overigens; tuurlijk roept Fergie dat; anders gaat zijn vraagprijs omhoog....

Hulk is een beetje een gehypte speler. Voegt niet veel toe bij Zenit en ook niet bij het nationale elftal. Langzaamaan gaat Zenit ook inzien dat ze veel te veel geld hebben betaald voor een speler als Hulk. Credits gaan uiteraard naar Porto.

Gaan we echt nog 2 a 3 maanden over Balotelli praten en dan uiteindelijk een onbekende transfervrije speler in Frankrijk,rusland of iets dergelijks halen?

Hulk is een prima speler, verkeerde keuze gemaakt. Hoop dat we hem in West Europa zien. Maakt mij niet echt uit waar hij speelt zolang hij maar valt te zien in West Europa.

Sneijder zou naar mijn mening erg goed zijn voor Manu. Vooral als je kijkt naar bijv. Carrick, Scholes.. Kan een welkome aanvulling zijn. Zeker mogelijke basisspeler.

7 december 2012 om 19:35

Sneijder zou van AC Milan gelijk een titelkandidaat maken.. precies wat we missen.. een zeer sterke creatieve middenvelder.

Gabriel
Abate
Mexes
Acerbi
Konstant
Boateng
De Jong
Montolivo
Sneijder
Pato
El Sharaawy
8 december 2012 om 11:53

Ik zou Sneijder toch liever niet zien komen hoor , hoeveel die man verdient kan er nu gewoon niet bij bij Milan maar zou natuurlijk wel voor een kwaliteitsinjectie zorgen die we nu goed kunnen gebruiken , ik zou eerder zo spelen . (met nog geen nieuwe spelers erbij).

Abbiati
Abate
Zapata
Mexes/Acerbi
Constant
Boateng
Montolivo
Nocerino
Robinho
El Shaarawy
Pazzini/Pato
9 december 2012 om 14:45

Ik dacht dat Emanuelson het niet zo slecht deed bij Milan (weet het niet)? Staat er bij geen van jullie beide bij?
Ik denk dat Sneijder het beste naar Manu kan gaan. Deze blijven altijd meespelen voor grote prijzen. Helaas is Inter niet meer wat het is geweest op dit moment.

Hulk kan deze winter niet weg, want dat is tegen de regels. Hij kan pas volgende zomer weer naar een andere club. En bovendien vind ik dat Hulk geen grote toegevoegde waarde heeft. Falcao is een veel grotere aanwinst.

Ik snap nog steeds niet waarom hulk naar zenit is gegaan. Wat dat betreft kon hij beter naar chelsea of psg. Zelfs tottenham of liverpool (met alle respect) had ik beter gevonden dan zenit. Hulk hoort niet in rusland thuis. Ga naar west europa man en word een wereldspeler

Als ambramovich toch genoeg geld heeft haal witsel ook maar meteen (of fellaine nog beter en falcao ruilen + wat geld voor torres. Mourinho terug halen en je doet om de titel en de championsleague.

Cech
Ivanovic
Cahill
Luiz
A.cole
Fell / Witse
Ramires
Hulk
Mata
Hazard
Falcao
7 december 2012 om 22:55

Daarom, Torres ook weer terug op het oude nest, iedereen blij toch?

8 december 2012 om 12:36

ik wel , ben hou niet erg van de club chelsea maar ze krijgen steeds een leuker team om naar te kijken.

Ik zeg balotelli en sneijder naar milan en ze worden weer kampioen. Maar dat sneijder naar milan verkast is niet reeel natuurlijk. Maar je weet het nooit in de voetbalwereld.

Hulk is niet zo heel goed hoor, hij is een beetje overhyped. Kun je beter voor james rodriguez gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren