Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Aanvaller van Liverpool wacht op aanbiedingen

Laatste update:
/
Besiktas heeft een half miljoen euro over voor Berat Djimsiti. De Albanese centrale verdediger van Atalanta weigert zijn aflopende contract in Bergamo te verlengen. (Sabah)
/
Javier Hernandez heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Valencia. De kans dat de spits daadwerkelijk naar de LaLiga-club verkast, is klein, aangezien West Ham United niet wil meewerken aan een transfer. (Marca)
/
Daniel Sturridge verwacht binnenkort aanbiedingen uit de Verenigde Staten binnen te krijgen. De spits beschikt over een aflopend contract bij Liverpool en kan in de zomer vertrekken. (The Sun)
/
Real Betis heeft aangeklopt bij Internazionale voor Lautaro Martinez. Zowel de Italiaanse club als de spits zelf hebben momenteel echter geen trek in een transfer. (Diario de Sevilla)
/
Fedor Kudryashov staat in de belangstelling van Fenerbahçe. De Russische linksback is transfervrij sinds hij zijn contract bij Rubin Kazan liet ontbinden. (Fotomaç)
/
Real Betis heeft acht miljoen euro over voor Kenny Lala. Strasbourg is echter van plan om dit voorstel voor de verdediger af te slaan. (RMC)
Vind jij dat Liverpool moet proberen om Daniel Sturridge langer te binden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh.. Real Betis is wél bezig als je dit zo allemaal leest.. spelertje hier en daar..

En zou die Sturridge nu (al) echt naar de VS willen? Of te weinig aanbiedingen vanuit Europa..🤔

15 januari 2019 om 21:26

Ach ja hij wordt dit jaar 30 en is erg blessuregevoelig, zijn lichaam gaat vanaf dit punt gewoon achteruit. In de VS kan hij er heerlijk leven, terug een basisplaats krijgen en zijn lichaam kan die competitie aan.

Real Betis is al een tijdje erg goed bezig. Met Lo Celso en William gewoon een topmiddenveld en nu toptalent Lainez nog. Ze spelen geweldig voetbal en doen ook uitstekende zaken.

15 januari 2019 om 21:28

Dat stadion van Betis is ook heel ziek, heb het altijd wel een mooie club gevonden. Toen ik bewust voetbal begon te kijken had je Joaquin (nog steeds) en Denilson als vleugelflitsers.

Denk niet dat Liverpool Sturridge zomaar laat gaan want hij is toch wel de enige echte spits die ze hebben. Origi is pure middelmaat en Solanke is weg. Bij een blessure van Firmino gaat Liverpool veel problemen hebben imo.

15 januari 2019 om 21:43

Haha dat zou best kunnen, Salah in de spits vind ik maar niks dus ik hoop toch dat Liverpool een extra spits haalt.

Als Sturridge fit is (en da's een probleem) is het gewoon een topspits. Hoop dat ie Duitsland of Italië gaat spelen, zou hem goed doen
De Engelse top 6 koopt hem niet en voor de rest is hij eigenlijk te goed

Zonde die Sturridge/ Nog altijd maar 29. Hij had dat fantastische SAS seizoen met Suarez in 2013-14 meen ik, daarna is het door blessures heel rap bergafwaarts gegaan. Dat niveau heeft hij helaas nooit meer weten te halen. En dan ga je nu mogelijk naar de VS op 29-jarige leeftijd.

Hahah, 8 miljoen voor Lala? Laat me niet lachen, Kenny Lala is PSG kwaliteit, ze moeten hem op rechtsback zetten en Meunier verkopen.

Betis heeft grote plannen en terecht met zo achterban. Mooie club met een rijke historie. Hun spel opvatting is onder Quique Setién drastisch verbeterd en ze spelen dominant voetbal met de nadruk op veel balbezit! Misschien extreem veel zonder echter veel doelkansen te creëren. Dat was duidelijk te zien in de laatste wedstrijd tegen Real waar de ploeg voorin creativiteit tekort kwam om een gaatje te vinden in de hechte defensie van real.
Spelers als Lainez zijn daarom daar van harte welkom als zal er wel nog wat extra bij moeten

16 januari 2019 om 08:51

Ik zou Meunier niet verkopen . Eerder Alves weg doen en Lala halen. Meunier doet het goed als speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren