Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘In Argentinië was Klaas-Jan mijn concurrent, ik stond meestal in de basis’

Laatste update:

Het Nederlands elftal kan zaterdagavond ten koste van Costa Rica de halve finale van het WK bereiken. Een tegenstander waaraan bondscoach Louis van Gaal niet louter goede herinneringen bewaart; in 2001 ging de keuzeheer met Oranje Onder-20 naar het WK in Argentinië en daar verloren de Nederlandse talenten verrassend met 1-3 van hun Costa Ricaanse leeftijdsgenoten.

/

Van de huidige Oranje-selectie waren Arjen Robben en Klaas-Jan Huntelaar er tijdens dat toernooi ook al bij. De spits van Schalke 04 was echter geen onomstreden eerste keus voor Van Gaal, die ook kon beschikken over Thijs Houwing. “Het is bijzonder hoe het kan lopen”, vertelt Houwing, destijds een grote belofte bij FC Twente maar al in 2006 gestopt als profvoetballer, aan Voetbal International.

“In Argentinië was Klaas-Jan Huntelaar mijn concurrent. Ik stond vóór het toernooi meestal in de basis, later kreeg híj de voorkeur. Klaas-Jan was toen al een echte killer”, kan Houwing zich nog herinneren. “Met de kennis van nu kan ik gemakkelijk zeggen dat ik sommige dingen anders had moeten doen, maar spijt heb ik niet. De dingen die ik heb meegemaakt, zoals het jeugd-WK, pakt niemand mij meer af.”

Denk je dat Thijs Houwing net zo goed had kunnen worden als Klaas-Jan Huntelaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 juli 2014 om 14:18

Wie kent hem nou niet, hahaha? Jaar of 5 bij Twente gezeten nooit meer dan een x of 5 a 6 per seizoen gescoord, ging toen naar de Graafschap, daarna ben ik hem uit het oog verloren.

5 juli 2014 om 14:49

Hij speelt bij zaterdag eersteklasser dos37 uit Vriezenveen.
Zijn trainer is daar John van loen

5 juli 2014 om 17:25

Die poll. Nee dat denk ik niet want anders was hij dat wel geworden ;-)

Leuk voor Thijs maar je kan er altijd geen moer mee zulke opmerkingen.

Tja zo kan het ook lopen, ik herinner me nog wel dat dat jeugdwk toen een fiasco was, in tegenstelling tot dat ek onder 21 een aantal jaar later die Huntelaar won met dat erge stiftje.

De eerste keer dat ik Huntelaar zag was bij dat programma vroeger op rtl 5, waar ze a1 lieten zien van psv/ajax enz. hij scoorde toen niet normaal veel, beetje magere nerd achtige jongen die uiteindelijk gewoon een topspits geworden is.

Maar je ziet hoe raar het kan lopen, zat toptalenten die het niet redden.

5 juli 2014 om 14:24

Klopt. volgens mij heette dat Voetbal totaal met overzichten uit de shelljeugdcompetitie, waar dus oa Huntelaar en bv Guijo Velasco bij Psv, Van Persie en Leonardo bij Feyenoord, Sneijder, Nigel de jong en vd Vaart en toendertijd ook een toptalent Jhonny van Beukering ook in voor kwamen! heerlijk om die talentjes zo te zien in de A.

Toen zag je al dat er toppers in wording bij zaten.

5 juli 2014 om 15:09

Vooral van Beukering ja

5 juli 2014 om 14:21

Als.je een beetje kennis hebt over voetbal, weet je dat houwing een groot talent was. Echter is hij geblesseerd geraakt en nooit meer op niveau teruggekomen. Wil niet zeggen dat wanneer jij hem niet kent, hij er niks van kan. Dingen lopen zoals ze lopen, en bij hem is het fout gegaan.

5 juli 2014 om 14:24

Zelfde als Jeffrey de Visscher als ik me niet vergis ook een groot talent bij Twente, ook een ernstige blessure en nooit meer de oude geworden

5 juli 2014 om 14:27

@arnhemmer:

Kijk even op het profiel van Stijn... hij is 12 en in 2002 geboren. Dus zo gek is het niet dat hij hem niet kent.
Hij heeft dus niet echt recht van spreken, maar laten we dat op zijn leeftijd maar even door de vingers zien.

5 juli 2014 om 14:34

Nou van Houwing had ik meer verwacht als van de Visscher, die vond ik niet zo heel goed,

Nee hii had niet net zo goed kunnen worden want hij had niet hetzelfde talent en doorzettings vermogen en of instelling. Dat hoort er namelijk ook bij.

5 juli 2014 om 17:00

Speelde 2 jaar geleden bij hhc in de topklasse, veel scorend maar toch een beetje te langzaam. Verdedigend deed ie helemaal niks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren