Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik zie zoveel misgaan bij Te Vrede: het is balverlies, balverlies, balverlies'

Laatste update:

Feyenoord scoorde dit seizoen pas drie keer in de Eredivisie en al die doelpunten werden gemaakt door Mitchell te Vrede. De aanvaller miste zondagmiddag tegen FC Twente weliswaar een opgelegde kans op zijn vierde goal, door een strafschop te missen, maar kan toch tevreden terugkijken op de start van het seizoen. Hij scoorde immers ook al drie keer in Europa.

/

Het gemiddelde van Te Vrede is prima en als Feyenoord er niet in slaagt om deze maandag nog een nieuwe aanvaller te halen, dan lijkt hij gewoon de eerste spits te blijven. Willem van Hanegem hoopt daar niet op: hij is niet erg te spreken over Te Vrede. "De meeste mensen beoordelen hem op de goals die hij maakt, maar ik zie zoveel misgaan. Balverlies, balverlies, balverlies", bromt de Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem stelt voor om Lex Immers als spits te gaan gebruiken: op het middenveld van Feyenoord is het immers wel erg druk, nu Jordy Clasie heeft bijgetekend en Jens Toornstra en Karim El Ahmadi zijn aangetrokken. Laatstgenoemde zal deze maandag zijn transfer naar Feyenoord afronden.

Mitchell te Vrede is geen goede spits voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is ook gewoon een drama spits. Snap niet dat hij nog de kansen blijft krijgen. Gisteren hoorde je Mario Been zeggen: hij heeft wel echt dingen van een spits. Ik vraag me dan af wat? Hij mist een pingel. Probeert alles op goal te rammen. Heeft geen overzicht, heeft geen pass. Waarom blijft hij in godsnaam staan?

En dan Manu, die keer op keer goed in valt, blijft maar banken...

1 september 2014 om 09:50

Koppend is het ruim voldoende, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

1 september 2014 om 09:54

Dat is dan ook het enige inderdaad. Gisteren probeerde hij randje 16 zelfs ballen erin te koppen. Echt die gozer is me een partijtje waardeloos.

1 september 2014 om 14:43

Het feit dat hij scorend vermogen heeft is in mijn ogen toch best een belangrijke kwaliteit voor een spits..

1 september 2014 om 15:01

Dat scorend vermogen valt ook wel mee. 5 doelpunten in 6 wedstrijden waarvan 1 penalty, 1 goal die eigenlijk van Immers is. Daarnaast mist hij ontzettend veel kansen. Pelle had nu al op het dubbele gestaan schat ik in.

1 september 2014 om 15:22

Ja zo kan je alles wel minder laten klinken dan het is. Maar bij die goal van Immers stond ie wel weer precies op de goede plek en als de bal niet via zijn voet van richting veranderde was ie niet langs de keeper erin gegaan. En een penalty is toch ook gewoon een doelpunt? Zolang zijn doelpuntenmarge hoog blijft zie ik echt geen reden om deze man af te blijven branden

Willem,wat moet een spits doen in een elftal?
Juist,doelpunten maken en dat doet hij.
Het maandag gelul van Willem is weer los.

1 september 2014 om 09:33

Ja maar een spits moet ook kunnen voetballen zich vrij maken een bal kunnen vasthouden er dan maar iets mee doen maar deze jongen kan dat totaal 90% van zn goals gaan er met een gelukje in en hij is een redelijk kopper dus kan een kopbal nog af en toe in het doel vliegen maar voor de rest is het echt niks

1 september 2014 om 09:36

Leef jij in de steentijd zapperboy? Een spits moet ook een balletje af kunnen leggen of assists kunnen geven aan iemand die er beter voor staat. In sommige situaties moet hij de bal vasthouden en dan afleggen. Maar jij wilt hier eenvoudig scoren. Triest van je kerel.

1 september 2014 om 10:25

Heeft hij gisteren een doelpunt gemaakt dan? Heeft een opgelegde kans gemist waardoor Feyenoord met 1 punt terug ging naar Rotterdam! En verder kan je zelf ook wel zien dat het een drama spits is!

Geef hier v.hanegem gewoon gelijk want als hij gewoon minder balverlies leed en de kansen die hij krijgt beter benut dan zat hij al op 7 of 8 goals. Het feit blijft dat Te Vrede een hele beperkte spits en dat degoals veel minder gaan worde want deze gelukgoaltjes gaan er niet voor eeuwig meer in

Het is wel hip om te Vrede af te zeiken. Net als enkele maanden terug bij van Gaal.

Als hij echt niet functioneert dan komt er in december nog wel een spits bij.

Dat ben ik met Willem eens en ik erger me er ook dood aan. Maar Immers in de spits zetten? Hell no Willem! Dat is wel de laatste die je daar neer moet zetten. Lex is alles behalve een afmaker en ik durf te wedden dat hij zelf als spits meer op de eigen helft te vinden is om daar verdedigend werk op te knappen. Ik hoop daarom dat er vandaag nog een nieuwe spits bij komt. Al met al heeft Feyenoord een goed elftal, maar zolang er geen goede spits bij komt, ga je niet meedoen om de bovenste 3 plaatsen. Het liefst zag ik ook nog graag een linksback erbij komen, zodat Kongolo in het centrum kan spelen.

Vermeer
Wilkshire
Van Beek
Kongolo
Nelom*
Clasie
Toornstra
Tonny/Karim
Basacikoglu
???
Boëtius

Immers als spits.... dit verzin je toch niet. Die jongen heeft al zo vaak een bal voor open doel gemist. Dat is niet de afmaker die je zoekt.

Ligt het aan mij of koestert Willem weer ouderwets wrok richting de clubleiding?

Willem heeft in dit geval gelijk. Te Vrede kaatst en speelt bijna elke bal naar de tegenstander. Op die manier komt het middenveld in de problemen en de verdediging juist extra onder druk te staan. immers in de spits is geen slecht idee, dit heeft hij bij ADO ook een tijdje gespeeld bij gebrek aan beter. Ik ben wel van mening dat een club met de statuur van Feyenoord niet kan aan komen met 'bij gebrek aan beter' dus vandaag gewoon nog ergens een spits weghalen! Geef dost gewoon dat salaris en stoot in de Europa league door!

Hij heeft gelijk, maar zijn oplossing is weerzinwekkend. Immerd vind ik namelijk nog slechter.

Lex Immers in de spits. Daar schieten we nationaal en Europees wat mee op zeg pfff. Als dat het niveau is wat Feyenoord nastreeft. Zet dan eerder Manu of Achahbar op die plek.

Wel een goeie spits te vrede maar niet goed genoeg om het dit seizoen voor ons te gaan doen. Daar heb de kromme wel gelijk in. Want hij heeft ook bijna evenveel kansen gemist als gescoord

Want Immers komt wel in de buurt van het predikaat "goede spits". Veel respect voor Willem, maar op deze manier moet ik steeds vaker een facepalm uitvoeren.

Het kan me overigens niks schelen wat te Vrede doet, hij scoort. Dan moeten die gasten achter en naast hem maar beter gaan voetballen.

1 september 2014 om 09:54

Je hwbt ook gelijk immers is niks beter als te vrede dat klopt

Gewoo. Guidetti halen. Dost wil toch niet komen. Je moet niet iemand hebben die eigenlijk helemaal niet meer in de eredivisie wil spelen. John wilt graag dus gewoon john halen!!

Immers in de spits!? Hahahaha ik vond van Hanegem al een grappenmaker maar nu neem ik hem helemaal niet meer serieus.

Immers in de spits.. Wat een lachertje. Die man krijgt de bal er nog niet in als de goal 25x25m is.

1 september 2014 om 10:38

En toch schiet hij er vanaf het seizoen 2010 / 2011 gemiddeld 12 per jaar in...

Haha Immers in de spits. Naast dat t gewoon een matige voetballer is, kan hij ook geen kansen afmaken. Als ie de helft van alle kansen die hij heeft gehad had afgemaakt was ie nu al topscorer aller tijden van feyenoord.

Eerst gaat hij Te Vrede afrekenen op balverlies terwijl hij zijn primaire taak als spits gewoon goed uitvoert en vervolgens brengt hij Lex Immers aan als optie in de spits... juist ja. Schiet mij maar lek!

Haha Willem is lachwekkend. Immers in de spits, you've got to be kidding me...

Immers is geen killer, maar hebben we dat wel nodig? Toornstra scoort redelijk veel, die zie ik zeker 10 goals maken. Manu is erg doelgericht en kan scoren, Boetius moet er nog wat aan werken, maar kan het ook zeker. Als Immers er dan 10 tot 15 in trapt heb je aan scorend vermogen genoeg. Daarnaast heb je een elftal dat verschrikkelijk vervelend is voor de tegenstander. Gisteren zag je al dat er gigantisch werd gejaagd op Twente. Die konden geen bal fatsoenlijk rondspelen door de constante pressie. Met Immers in plaats an Te Vrede zal dat nog eerder in het spel gebeuren. Daardoor ontlast je de verdediging ook weer. Ik zie het in principe wel zitten, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een echte spits.

1 september 2014 om 10:48

Wellicht kan Kazim ons nog verrassen. Te Vrede was echt een dissonant gisteren en eigenlijk ook de andere wedstrijden maar nu de vorm weer wat terugkeert bij de rest zie je z'n gebreken beter.

Manu in de spits is onberekenbaar, daar kan je waarschijnlijk niet een heel seizoen automatismes mee opbouwen. Wel prima om later in te brengen als pinchhitter en eigenlijk geldt dat voor Te Vrede ook maar dan moet ie wel meer kopduels gaan winnen. Want het is ongelooflijk als je boven de 1,90 bent en meer dan de helft van je duels verliest.

Dus Immers is inderdaad een optie, speelde gisteren nog best aardig (concurrentie lijkt al gelijk te werken). Maar dan moet de rest wel meer gaan scoren.

1 september 2014 om 10:51

Het enige wat Immers heeft is hard werken en hij staat regelmatig op de goede plek. Dat hij er dan vervolgens niets mee doet vind ik toch wel kwalijk. Blijkbaar heeft hij niet de rust en het overzicht die nodig is om die positie te verzilveren. Daar kan je aan werken maar heb daar nog geen verbetering in gezien.

Hij wilt te vrede niet in de spits en zegt "balverlies, balverlies, balverlies". Maar oppert vervolgens voor lex immers in de spits? Ik zeg 1 ding: hahahahahaha. Immers is een middenvelder en krijgt daarom veel meer tijd en ruimte om iets met een bal te doen en verpest het vervolgens 75% van de keren dat hij wat met een bal moet doen. Immers mist 900 kansen in een seizoen, kan ook geen bal vasthouden, denkt dat hij messi is en doet vrijwel alles nonchalant alleen verziekt hij het dan.

Dus je wilt liever iemand in de spits die op het middenveld al 75% balverlies lijdt wanneer hij alle tijd en ruimte krijgt? Dus jij denkt serieus dat hij het dan beter doet dan te vrede met 2 man in zijn nek? Oh en je wilt iemand er uit halen die ze er gewoon in schiet voor iemand die kans op kans op kans op kans op kans mist?

Goh hij mist een penalty, dat heb ik immers en pelle ook zien doen?!

Ach wat een onzin, hij is gewoon niet zo sterk als pelle en heeft wat te leren. Maar dat komt wel, gisteren ging het al beter, probeerde een paar keer de bal klaar te leggen met zijn borst maar kwamen net niet aan. Ipv hem met zijn alle af te zeiken kunnen we hem ook steunen. Hij doet het gewoon goed als spits.

Dit doet me een beetje denken aan het Nederlands elftal. Je hebt Huntelaar die goal op goal maakt, en je hebt van persie een gemaakte spits "die zo lekker kan meevoetballen". De meeste verkiezen iemand die kan tikken boven iemand die gewoon doet wat een spits moet doen, doelpunten maken. Ik verkies ten aller tijde een doelpunten maker boven een meevoetballer. Want wat levert nou de punten op? De doelpunten of het meevoetballen? Juist doelpunten tellen, niks anders. Als hij er 30 inschiet en je wordt kampioen dan heb ik dat liever dan dat er iemand staat die er 15 maakt, hardstikke leuk meetikt, en je hebt uiteindelijk niks.

Ik vind te vrede een goede spits. Misschien wel de beste die de eredivisie te bieden heeft op dit moment

Waarom speelt Kazim nou nog steeds niet. Die man is echt wel beter dan wat er nu voorin bij Feyenoord staat.

1 september 2014 om 15:33

Niet wedstrijdfit. Zat gisteren voor het eerst bij de wedstrijd selectie. Tegen Willem II zal hij wel minuten maken denk ik.

Tijd voor iets nieuws, Martin

Hiermee win je de oorlog niet

Komt overduidelijk tekort

Niet goed genoeg voor Feyenoord

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren