Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zie hem gewoon niet als een typische Barcelona-speler’

Laatste update:

Er wordt nog altijd gesproken over het naderende vertrek van Paul Pogba bij Manchester United. De Franse middenvelder zou the Red Devils in de laatste weken van augustus nog moeten verruilen voor Barcelona. Paul Scholes hoopt dat Pogba blijft, maar is van mening dat hij geen typische Barcelona-speler is.

“Hij heeft enorme kwaliteiten, maar heeft die nog niet laten zien. Hopelijk kan hij eraan bijdragen dat Manchester United meedoet om de titel. We moeten hopen dat hij blijft, want het schiet niet op als een team zijn beste speler kwijtraakt. Ik zie hem gewoon niet als een typische Barcelona-speler”, zegt Scholes tegenover de BBC. De Engelse media berichtten afgelopen week geregeld over de ernstig verstoorde relatie tussen Pogba en manager José Mourinho.

“Ik weet niet of er iets aan de hand is, dat lezen we wel. Wat weten we precies? Dat weet ik niet”, vervolgt de oud-middenvelder van Manchester United. “We weten allemaal welke kwaliteiten hij heeft: hij is sterk en echte atleet. Het probleem is dat hij het alleen eens in de drie of vier wedstrijden laat zien. Als je meedoet om de landstitel is dat gewoon niet genoeg. Ik denk dat Paul vaker goed moet spelen.”

“Tegen Leicester City heeft hij wilskracht laten zien, maar dat moet hij iedere week doen. Ik dacht dat hij al direct na zijn komst aanvoerder gemaakt zou worden. Geef hem wat verantwoordelijkheid, als jonge speler. Er was niet echt een uitgesproken aanvoerder in dit team van Manchester United, dus ik hoop dat hij die rol kan invullen. Als hij de verantwoordelijkheid aankan, moet hij de aanvoerdersband houden”, besluit Scholes.

Ben jij het met Paul Scholes eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Wat weten we precies? Dat weet ik niet"
Mooie woorden, gaat erg diep. Had zelf Scholes nooit echt voor een filosoof gehouden.

Er zijn ook weinig middenvelders die het tiki taka van Barca op een verschrikkelijk hoog niveau kunnen halen. Alleen Eriksen, Koke (als hij zijn topvorm weer haalt), Thiago (mede door de opleiding), natuurlijk), De Bruyne, David Silva, Pjanic, Kroos en Modric. Dat zijn de middenvelders die het middenveld van Xavi, Iniesta en Busquets weer kunnen herleven.

18 augustus 2018 om 11:55

Gundogan is ook van dat niveau.

18 augustus 2018 om 14:26

Dat vind ik juist weer niet. Gundogan kan geweldig voetballen, maar is zeer blessuregevoelig en is meer een box-to-box middenvelder dan een spelverdeler/spelmaker.

Ernesto Valverde lijkt het eindelijk aan te durven om Philippe Coutinho op het middenveld te posteren in plaats van een positie op de vleugels (waar zijn risicovolle spel minder consequenties heeft in defensief opzicht). Begrijp dan niet helemaal waar Paul Pogba moet gaan spelen. Naast basisspelers Rakitic, Busquets en Coutinho heeft Valverde nog de beschikking over Arturo Vidal, Arthur, Rafinha, Carles Aleñá, Denis Suárez en Sergi Samper tot zijn beschikking. En dan laat ik jeugdspelers Oriol Busquets en Riqui Puig nog buiten beschouwing.

De prioriteiten van Barcelona op de transfermarkt hangen af van de ontwikkeling van Arthur. Mocht de Braziliaan inderdaad een schot in de roos blijken en in staat zijn om een Xavi-esque rol te vervullen, dan kan de club de aandacht verschuiven naar het aantrekken van een vervanger voor Gerard Piqué en Luis Suárez op langere termijn. Wellicht dat Ajax volgende zomer bereid is om te praten over een ruildeal Thomas Vermaelen plus cash voor Matthijs de Ligt...

18 augustus 2018 om 11:24

Pogba is helemaal niet nodig bij Barcelona. Die vertraagt het spel met zijn onnodige dribbels. Daarnaast heeft hij toch wel veel knullig balverlies voor een potentiele Ballon Dã³r winnaar.

18 augustus 2018 om 12:10

Die rol van Coutinho hangend op links kan op zich wel met een opkomende Alba eroverheen. Aanvallend een prachtige flank zoals Robben/Lahm paar jaar geleden. Alleen je moet wel een centrale verdediger hebben die gaten dicht kan lopen indien nodig en Umtitti heeft de kwaliteit/snelheid dat te kunnen. Busquets zou dan vooral links moeten controleren en in mijn ogen zou dan Verratti de perfecte schakel hangend op rechts moeten zijn.
Pogba zie ik ook gewoon totaal niet in het plaatje tenzij Barca vernieuwend gaat spelen (bedoel onder Valverde is het al meer 442) en snap ik niet waarom iedereen denkt dat het zoals Xavi/Iniesta gaat want dat was uniek en buitenaards dat kan je niet kopiëren met hele goede spelers die niet dat buitenaardse niveau halen.
Daarnaast hadden steeds meer tegenstanders zich weten te wapenen met beton voetbal (na het Inter/Mourinho gebeuren).

Met Pogba zouden ze wel voor meer fysiek en loopbermogen zonder bal kunne gaan en een ander spel spelen.
Dat hoeft ook niet perse negatief te zijn!
Alleen niet zo oogstrelend als dat het ooit was! Maar dat is ook niet rieel om te verwachten denk ik..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren