Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zag niet echt toekomst meer, Ajax was ook duidelijk en eerlijk daarin’

Laatste update:

Jasper ter Heide is vertrokken bij Ajax. De 21-jarige rechtervleugelverdediger vervolgt zijn loopbaan bij SC Cambuur, waar hij tot medio 2022 heeft getekend. Ter Heide speelde sinds 2014 voor de Amsterdammers, maar vond het nu tijd voor een stap. "De keuze voor mij om weg te gaan was heel logisch en makkelijk", zegt de jongeling in gesprek met Ajax Showtime.

Ter Heide heeft bij Jong Ajax op veel posities gespeeld, maar dit had niet altijd te maken met zijn multifunctionaliteit. Bij Jong Ajax heb je namelijk veel te maken met spelers die terugkomen uit het eerste. "Die moeten dan minuten maken. Je weet nooit waar je aan toe bent in een week. Soms maakt het niet uit hoe goed je het doet. Als een speler van het eerste terugkomt, dan speelt hij. Ik begreep het altijd wel, het is ook wel logisch, maar het is soms lastig om mee om te gaan."

Ajax-aankoop Antony onder de loep: 'Buitencategorie, mensen worden verliefd op hem'

De verdediger trainde in Amsterdam met jongens van 16 jaar, terwijl hij inmiddels de 21 jaar heeft aangetikt. "Ik zag niet echt toekomst meer voor mij bij Ajax. Ajax was ook duidelijk en eerlijk daarin. Ik had er open gesprekken over met Mitchell van der Gaag (trainer Jong Ajax, red.)", vertelt Ter Heide, die zag dat sommige jongens wel meetrainden bij de hoofdmacht en hij niet.

De back geeft aan dat de volgende lichting bij Ajax, met talenten als Sontje Hansen, Brian Brobbey en Naci Ünüvar, 'echt uitzonderlijk' is. Hij vindt Kenneth Taylor bijvoorbeeld ook een fantastische voetballer. "Zijn spel is mooi om te zien. Ik denk dat hij het ver gaat schoppen, net als Youri Regeer, dat is er ook een. Voor hem lijkt alles kat in het bakkie. Alsof hij het zonder moeite doet en hij is pas zestien."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat dit voor zowel Ajax als ter Heijde de beste oplossing is.

17 juli 2020 om 11:30

En op zich vind ik Sc Cambuur voor een speler als Ter Heide geen misselijk ploegje.

17 juli 2020 om 11:36

Ik hoop voor cambuur dat het voor hun ook een goede oplossing is.

17 juli 2020 om 14:07

Ik ben ook direct heel benieuwd naar de spelers die hij 'echt uitzonderlijk' noemt. Natuurlijk kennen we de talenten, maar ben zo benieuwd of ze ook zullen doorbreken. Moet je zien hoelang Ajax heeft kunnen genieten van de vorige 'ronde' aan uitzonderlijke talenten. Zou toch fantastisch zijn als Ajax over 3 jaar weer zo'n sterk team heeft onder leiding van wat ouderen met deze (dan hopelijk gevestigde) talenten.

Jammer voor Jasper, maar duidelijk de beste optie voor alle partijen. Kan ie lekker spelen bij een mooie club als cambuur.

Overigens ben ik het helemaal met hem eens dat kenneth taylor een uitzonderlijk talent is. Ik moet zeggen dat ik van hem het meest verwacht. Ik zie hem zelfs, van allen in bovengenoemd artikel, als een van de eerste doorbreken in ajax 1.

17 juli 2020 om 12:01

@fritsdejong En waarom zie jij in Kenneth Taylor een uitzonderlijk talent? Wat zijn volgens jou zijn uitzonderlijke kwaliteiten? Ik volg die jongen nu al twee seizoenen goed maar vind hem op belangrijke onderdelen juist enorm tegenvallen. Ik ben benieuwd waarom jij dat anders ziet en of ik iets over het hoofd zie.

17 juli 2020 om 12:09

Taylor is een echte 6, goed overzicht, tweebenig, technisch en tactisch goed onderlegd en een leider!hij traint sinds kort definitief met het 1e elftal mee! Hij ontwikkelt zich goed en ik zie hem dit jaar wel verrassen bij Ajax 1.

Voor alle partijen de beste optie. Wellicht at hij met een omweg nog bij een mooie club komt. Jaartje KKD, promoveren, jaartje eredivisie en dan een transfer naar Utrecht ofzo? Via Utrecht met een beetje geluk naar een middemoter in een topcompetitie en dan is hij pas 24 jaar.

Ik ben direct heel benieuwd naar de spelers die hij 'echt uitzonderlijk' noemt. Natuurlijk kennen we de talenten, maar ben zo benieuwd of ze ook zullen doorbreken. Moet je zien hoelang Ajax heeft kunnen genieten van de vorige 'ronde' aan uitzonderlijke talenten. Zou toch fantastisch zijn als Ajax over 3 jaar weer zo'n sterk team heeft onder leiding van wat ouderen met deze (dan hopelijk gevestigde) talenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren