Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wilde graag slagen bij PSV en die kans bestaat nog steeds’

Laatste update:

Adam Maher vecht momenteel voor zijn laatste kans bij PSV. De 24-jarige middenvelder, wiens contract in Eindhoven halverwege volgend jaar afloopt, had zijn zinnen afgelopen zomer gezet op een zomer vertrek, maar omdat een transfer uitbleef hoopt Maher dit seizoen alsnog van waarde te kunnen zijn voor het elftal van Phillip Cocu.

Maher kwam dit seizoen in de Eredivisie nog niet in actie namens PSV, maar was recentelijk met onder meer twee doelpunten wel belangrijk in het met 0-4 gewonnen bekerduel met SDCP. Toch leek zijn toekomst aanvankelijk niet in het Philips Stadion te liggen. "Ik wilde weg, maar alleen naar een club waar ik op mijn favoriete positie veel aan spelen toe zou komen", vertelt hij aan PSV TV. Maher wist zich naar eigen zeggen gevolgd door enkele clubs uit 'de grote competities'. "Ik kreeg echter niet het gevoel van: dit moet hem worden."

De technicus maakte in het seizoen 2012/13 furore in het shirt van AZ en verdiende vervolgens een transfer naar PSV, dat zeven miljoen euro overhad voor zijn komst. Maher wist in Eindhoven echter nimmer te imponeren en werd vorig seizoen zelfs op huurbasis gestald bij het Turkse Osmanlispor. "Ik wilde graag slagen bij PSV en daar ook alles voor doen. En die kans bestaat nog", benadrukt de vijfvoudig Oranje-international. "Ik voel me op dit moment heel goed, zeker op de momenten dat ik op het veld mag staan."

Zie jij Adam Maher dit seizoen nog een vast basisplaats bemachtigen bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al loopt zijn contract volgend jaar af, dan. Og had ik hem kans gegeven. Tijdens de wedstrijd van Willem 2 en Utrecht had hij best minuten mogen maken. Ben erg benieuwd waar hij op dit moment staat. Maar heb er wel alle vertrouwen in, dat wanneer hij weer de vertrouwen krijgt, positief zal opvallen.

2 oktober 2017 om 21:02

"tijdens de wedstrijd van Willem 2 en Utrecht had hij best minuten mogen maken."

Waarom? Maher heeft geen toekomst meer bij Psv. Die zit alleen nog in Eindhoven omdat ze hem niet hebben kunnen slijten aan een andere club. Hij heeft zijn kans gehad. Ruimschoots. 104 Wedstrijden gespeeld in PSV 1, nooit enige progressie getoond en zelden echt positief opgevallen. Je kunt niet oneindig geduld hebben met een speler en hopen dat hij in zijn vijfde (!) seizoen op wonderbaarlijke wijze ineens alsnog op gaat staan.

Daarom zie ik honderd keer liever dat talentvolle jonge middenvelders als Rigo, Rosario, Lundqvist en Gudmundsson dat soort invalbeurten krijgen.

2 oktober 2017 om 21:17

Maher heeft genoeg kansen gehad. Het lag altijd aan anderen en zelf deed ie alles 'goed'. Was de eerste die het team in de steek liet en besliste nooit een wedstrijd met zijn eigen klasse. We hebben nu Pereiro die al meer heeft laten zien.

2 oktober 2017 om 21:32

Die gozer heeft laten zien dat hij een geweldenaar aan de bal is. Als hij een kans zou krijgen en het vervolgens wel laat zien ben jij zeker het typetje die zegt 'ik zei het je, heb altijd geloofd in Maher'

2 oktober 2017 om 22:01

Nee Solo, zo'n type ben jij. Omdat meneer tegen een amateurclub zich laat gelden is hij ineens de man? Nee joh, Maher is klaar en kan straks lekker bij Espanyol ofzo gaan spelen. Ook niets mis mee toch?

2 oktober 2017 om 22:11

@solofc:

Nee hoor. Ben maar niet bang, ik kan prima mijn ongelijk toegeven. Maar ik denk niet dat ik hier ongelijk ga krijgen.

Ik durf nu al te voorspellen hoe Maher's carriere verder zal gaan verlopen. Die gaat tijdens of na dit seizoen naar een middenmoter in een land als Rusland, Turkije of Oekraine. Of misschien zelfs al naar de zandbak. Vervolgens horen we nooit meer wat van hem, of hij duikt over een paar jaar ineens weer op bij een club als Groningen, Utrecht of Vitesse. En dat is dat. Meer zit er gewoon niet in.

Het is echt niet dat ik het Maher niet gun, hoor. Hij lijkt me een aardige jongen en voor zover ik weet heeft hij zich, ondanks alle tegenslagen, altijd netjes en professioneel opgeteld. Alle respect daarvoor. Maar Maher heeft gewoon de mentaliteit niet om de top te halen.

Ik heb bij PSV al jaren een seizoenkaart op een plek heel erg dicht bij het veld, dus ik zie wel eens dingen die op TV niet opvallen. Ik heb veel te vaak gezien dat Maher bij een duel een been introk, dat hij ineens langzamer ging lopen tijdens een achtervolging, dat hij een veilig balletje breed gaf omdat hij bang was dat de lange pass die hij had kunnen geven verkeerd uit zou pakken. Hij heeft gewoon geen winnaarsmentaliteit. Gaat 'm niet worden.

2 oktober 2017 om 22:13

@sprengers op een of andere manier heb ik echt een sympathie voor Maher en ik heb t gevoel dat ik niet de enige ben, misschien komt t omdat ie nooit klaagt, maar ik ben t wel met je eens dat t over en uit is in Nederland met hem, persoonlijk denk ik dat espanyol te hoog gegrepen voor hem is. Ik denk dat de clubs van de grotere competitie van de lagere divisie zijn, ik kan het me anders namelijk niet voorstellen

Adam Maher is nog steeds maar 24. Hij kan nog zo'n tien jaar aan een prachtige carrière bouwen. Voetballen kan hij echt wel, hij zal alleen eerst een treetje terug moeten doen denk ik. Daarnaast heeft hij zich ondanks alle tegenslagen altijd keurig opgesteld.

Had altijd graag gezien dat hij een sterkhouder bij PSV zou worden. Dat is helaas niet gelukt. Maar er is echt nog zoveel voor hem te winnen. Treetje lager, hier in de subtop, of in België of Frankrijk. Als hij maar niet 'verdwijnt' in het Midden-Oosten of Azië, komt het echt wel goed met die jongen.

Maher doet me teveel denken aan Aissati. Goed aan de bal, goed tussen de linies, maar komt fysiek tekort en snelheid tekort. Dat kun je compenseren, maar Maher is slechts goed en niet van het niveau waarmee je daarmee wegkomt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren