Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik wil graag naar Atlético, maar mijn vader is veeleisend en zou me afmaken!'

Laatste update:

Gianluca Simeone hoopt op een dag onder zijn vader te mogen werken. Het zeventienjarige talent maakt onderdeel uit van de jeugdopleiding van het Argentijnse River Plate, maar op een dag wil hij de overstap maken naar Spanje. “Debuteren voor River is een droom, maar het is mijn doel om op een dag voor Atlético te spelen”, zegt hij in AS.

/

“Toen mijn vader nog voetbalde, zong het Vicente Calderón altijd ‘ole, ole, ole, ole, Cholo Simeone!’. Iedere keer dat ik er terugkeer en ik hoor dat, krijg ik kippenvel. Bij ons thuis zijn we allemaal grote fans van Atlético Madrid.”

Simeone junior, die het beste in de aanval uit de voeten kan, ziet het dan ook wel zitten om onder zijn vader bij los Colchoneros te spelen. “Hopelijk gebeurt dat. Maar ik denk dat het ook erg zwaar is! Hij is veeleisend en met professor Ortega aan zijn zijde…zouden ze me afmaken!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mijn god, ik hoop niet dat ie op z'n vader lijkt

6 mei 2016 om 13:28

Iedereen in het voetbal wil een type simeone aan hun zijde hebben. Of het nou als coach is of op het veld.

6 mei 2016 om 13:49

ik weet het niet, ik zou een beetje zenuwachtig worden als er zo'n debiel helemaal leip word als je één verkeerde pass geeft

6 mei 2016 om 13:49

AsRoma8

6 mei 2016 om 15:17

Blijkbaar werkt het voor hem.

6 mei 2016 om 14:41

Ik hoop vooral dat hij niet op zijn broer lijkt:

https://metrouk2.files.wordpress.com/
2013/07/simeone.png

6 mei 2016 om 15:19

Kan de link niet openen op mijn telefoon. Wat is dat?

Door dat ik uit ging zoeken waarom zn zoon in hemelsnaam in argentinie speelt kom ik er nu pas achter dat simeone een argentijn is. Altijd gedacht dat het een spanjaard was.

6 mei 2016 om 13:27

Als je het niet erg vond, heb ik na het lezen van deze reactie een dikke facepalm gezet. Sorry maar dit hoor je als liefhebber toch best te weten.

6 mei 2016 om 13:32

De bezoekers hier zijn niet allemaal 30 en hebben wellicht de tijden van Simeone en Ortega helemaal niet meegemaakt. Wel een groot gemis overigens, toen was Oranje ook nog steengoed...

6 mei 2016 om 13:35

Ja natuurlijk. Maar je hoort toch wel te weten dat Simeone een rasechte Argentijn is. Ik train soms met 8 jarige pupillen die weten dat El Cholo een Argentijn is. Ik wil ook niemand kleineren hoor, maar toch mijn punt is duidelijk

6 mei 2016 om 15:13

Dat hoeft helemaal niet. Misschien weet jij ook iets niet wat andere wel weer weten wat voor hun volstrekt logisch is.

6 mei 2016 om 16:36

Nu ben ik dom waarschijnlijk, hoewel ik al 30 jaar weet dat Simeone een Argentijn is, maar wat is een facepalm????

6 mei 2016 om 16:48

Het moment dat je je hand in je gezicht slaat wanneer iemand iets zegt wat redelijk dom is

Lol, hij is geen 17 maar 20 vz. Toch wel grappig dit. 2 seizoenen terug streden Racing en River om de titel. Ze vroegen Simeone wie hij het meeste de titel gunde aangezien hijzelf fan is en opgegroeid is bij Racing en zijn zoon bij River speelde. Hij antwoordde Racing omdat hij naast het vader zijn toch ook vooral fan is. Racing won de titel en het seizoen daarop werd Gio uitgeleend aan Banfield.

6 mei 2016 om 13:48

Nee hoor, je hebt waarschijnlijk even snel dit gegoogeld: https://en.wikipedia.org/wiki/giovanni_simeone - Maar die wiki gaat om ene Giovanni, dat is zijn broer, en niet om Gianluca waar dit artikel over gaat (hij heeft geen wiki pagina).

6 mei 2016 om 14:04

Ik las te snel waarschijnlijk. Giovanni waargenomen ipv Gianluca. Excuses en bedankt voor de correctie!

6 mei 2016 om 14:11

Nu is een beetje de joke on you

6 mei 2016 om 15:02

Gefeliciteerd. Het Internet is vandaag voor u

6 mei 2016 om 16:43

Zooo val je nog een keer gigantisch door de mand als zelfbenoemde Zuid-Amerika kenner ahuuuuum. Is niet de eerste keer hoor maar nu is het duidelijk, google hahaha. En dan zo'n flutsite die daar intrapt en zo'n persoon een groene balk geeft haha. Maakt niet uit jongens ik lees het allemaal puur voor tijdverdrijf

6 mei 2016 om 16:59

Nou niet echt hoor. Ik heb voldoende kennis over het Zuid-Amerikaanse voetbal en dat deel ik graag. Als ik fouten maak is dat gewoon normaal, want we zijn allemaal mensen. Geniet lekker van het mooie weer jongen.

Simeone was top, nu een respectloze idioot

6 mei 2016 om 13:39

Iemand die zijn emoties af en toe niet de baas kan zijn. Iemand die extreem fanatiek meeleeft met zijn team en iemand die het absoluut niet in zich heeft om een verlies te accepteren. Typische Zuid-Amerikaanse instelling waar winnen voorop staat. Ik kan er wel bewondering voor hebben. Maar een ballenjongen vertellen dat hij een aanval moet stoppen door een bal het veld te gooien of de teammanager nog net niet voor zijn kanus slaan gaat wel te ver natuurlijk. Dat zijn de Europeanen niet gewend haha.

6 mei 2016 om 14:23

turken daarintegen (al is het uiteraard een aanname )

6 mei 2016 om 14:58

Simone was top ja maar ook evht een gifkikker in het veld.flink uitdelen en zuigen kon hij als de beste.dat zie je ook terug aan zijn gedrag een en al passie met een over mijn lijk mentaliteit heb je er niet veel van.

Ik vind het een beetje vreemd dat senior en junior niet in hetzelfde land werkzaam zijn. Nu hij 17 is kan dat allemaal maar Simeone zit toch al even bij Atletico. Als je kinderen zo jong zijn wil je toch in de buurt zijn. Lijkt me ook dat die jongen wel ergens in Spanje terecht kan als hij bij River Plate speelt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren