Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet wat ik kan, ik geloof in mezelf en ik geloof in Feyenoord’

Laatste update:

Steven Berghuis kan niet wachten om in een officieel duel weer het tenue van Feyenoord om de schouders te dragen. De van Watford overgenomen aanvaller is heel blij om weer terug in De Kuip te zijn. "Als je eenmaal aan Feyenoord hebt geroken, blijft deze club voor altijd trekken", zo stelt Berghuis, die afgelopen seizoen op huurbasis voor de Rotterdammers uitkwam.

"Iedereen wil gewaardeerd worden. En die waardering voel ik bij Feyenoord", zo stelt de aanvaller zaterdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. Feyenoord voelt echt als zijn plekkie. "En dat gevoel hebben veel jongens. Je merkt gewoon aan alles dat het weer een seizoen wordt waarin we voor de prijzen kunnen gaan. Het niveau van de selectie is hoog, de nieuwelingen doen het prima en ik zelf ben eveneens vol vertrouwen dat we weer succesvol zullen zijn met Feyenoord."

De eerste landstitel sinds 1999 is in de optiek van Berghuis een aanzet tot nog veel meer prijzen voor Feyenoord. "Deze club is zo groot, zo gigantisch. Je kunt je bijna niet voorstellen dat hier zo weinig gewonnen is de laatste jaren. En daarom voel ik me zo bevoorrecht dat ik deel heb uitgemaakt van de kampioensploeg", benadrukt de ex-speler van onder meer AZ en FC Twente.

Over enkele weken start het Champions League-seizoen, met Feyenoord als terugkerende deelnemer. Spelen in het miljardenbal is echter alleen mooi als je presteert, zo weet ook Berghuis. "We gaan om wat te laten zien. Ik weet wat ik kan, ik geloof in mezelf. En ik geloof in Feyenoord. En precies dat gevoel, ‘wij zijn samen het grote Feyenoord’, proef ik nu bij iedereen binnen de club. We hebben er zoveel zin in met z’n allen."

Denk jij dat Feyenoord de landstitel prolongeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben erg benieuwd naar komend seizoen...Iig tevreden over de aankopen Haps,Berghuis, Boetius,Stjuste en Amrabat...Diks had van mij niet gehoeven...Had liever een dumfries erbij gehad!

Nog een aanvaller erbij en we zijn er klaar voor...

5 augustus 2017 om 08:50

Diks zou ook nog wel eens verbazing kunnen opwekken , zal niet de 1e en zeker niet de laatste speler zijn die tot hoogtes uitstrijkt in de Kuip. En op gaat bloeien.
zin in het nieuwe seizoen en vanavond zal een leuke test worden , ik schat in op een 3-1 voor feyenoord

5 augustus 2017 om 09:56

Nou, ik heb Diks het afgelopen jaar bij Vitesse gezien en daar was hij dramatisch. Ik heb 'm nu tegen Freiburg en Sociedad gezien en daar was hij nog dramatischer. Alle aankopen zijn logisch, behalve Diks. Heb dan liever Hamer als 2e RB.

5 augustus 2017 om 09:59

IK heb ook helemaal niets met Diks. Het deed al pijn aan de ogen om hem te zien bij Vitesse vorig jaar. Ik hoop dat Nieuwkoop snel weer terug is.

5 augustus 2017 om 15:03

Ik vind Diks meer dan een prima aanwinst. Staat in principe Nieuwkoop niet in de weg. Is gehuurd waardoor het relatief risicovrij is en was 1 van betere eredivisieback in zijn eerste periode bij Vitesse.

En voor Dumfries lijkt me Heerenveen een prima tussenstap. Zou mogelijk een gelijksoortig ontwikkeling kunnen doormaken als Janmaat destijds

De laatste jaren is het geloof ontstaan dat Feyenoord inderdaad prijzen kan winnen. Ik hoop dat die landstitel ervoor heeft gezorgd voor dat extra zelfvertrouwen bij de club zoals dat bij Ajax al jaren wel het geval is. Er mag wat mij betreft duidelijk uitgesproken worden dat we voor niets minder dan de titel gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren