Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik bij Paris Saint-Germain zal blijven'

Laatste update:

Javier Pastore maakte in de zomer van 2009 de overstap van het Argentijnse Huracán naar Palermo. Walter Sabatini was destijds de technisch directeur bij de eilandbewoners en hij is tegenwoordig werkzaam bij AS Roma. Nu het contract van Pastore bij Paris Saint-Germain nog een jaar doorloopt, wordt Roma genoemd als mogelijk nieuwe club voor de technicus.

/

Pastore en Sabatini blijken nog geregeld contact met elkaar te hebben. "Ik spreek hem nog vaak, hij is de man die me naar Europa heeft gehaald", zegt de 25-jarige Pastore. "Ik heb veel respect voor hem, maar de waarheid is dat ik nog niet bezig ben met mijn toekomst. Ik speel dit seizoen uit bij PSG en daarna kijken we wel. Maar ik weet eigenlijk wel zeker dat ik bij PSG zal blijven."

Pastore is bezig aan zijn vierde seizoen bij PSG, dat in de zomer van 2011 zo'n veertig miljoen euro voor de dribbelaar betaalde aan Palermo. Naast Roma wordt ook Real Madrid genoemd als mogelijk nieuwe werkgever voor de Argentijns international: El Mundo Deportivo schreef dinsdag nog dat Florentino Pérez een mannetje naar Washington had gestuurd, om contact te leggen met Pastore.

Javier Pastore hoort vast in de basis te staan bij PSG

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was een tijd sprake van dat hij zn talent nooit echt waar zougaan maken bij PSG, maar dit seizoen speelt hij echt goed, knap dat hij zo terug is gekomen uiteindelijk!

2 april 2015 om 08:34

Klopt, ik twijfelde ook altijd erg om Pastore. Deed het in Italië geweldig maar ik hield niet voor ogen dat hij het bij PSG ook zou aankunnen, zeker omdat hij niet altijd goed speelde. Dit seizoen en zeker de laatste weken is hij wel lekker bezig en ik vind zelfs dat we Lavezzi kunnen laten gaan, voegt dit jaar weinig toe. In Pastore zie ik meer potentie.

Lavezzi vind ik beter. Maar de beste oplossing zou zijn: Ibrahimovic weg en Cavani in de spits. Lavezzi en Pastore op de zijkanten.

1 april 2015 om 23:55

Je doet naam eer aan... Ibrahimovic weg.. je bent echt loesoe

2 april 2015 om 00:28

Van wat ik heb gezien van Lavezzi is hij dit seizoen dramatisch bezig. Maar ik zie niet elke wedstrijd van PSG. Wat is die Pastore technisch toch een geweldige speler. Wat een flair!

2 april 2015 om 10:58

Lavezzi is niet goed bezig dit seizoen dis dit klopt al niet. Lucas is wel goed bezig en die zet je ernaast. Maar het ergste is nog wel dat je zegt Ibra weg onze beste speler. Ook moet Pastore vanaf het middenveld komen want dan is hij veel beter

2 april 2015 om 12:48

Pastore is een pure CAM, het zou zonde zijn m hem niet op zijn natuurlijke positie te laten spelen.
Ik denk dat de kans groot is dat Cavani de komende zomer vertrekt en dat PSG weer 4-2-3-1 gaat spelen, met Pastore op 10.

Technisch zo onwijs goed. Speelt meestal in de grote wedstrijden best goed (wanneer hij mee doet). Toch heeft hij de verwachtingen niet bepaald waard kunnen maken en PSG heeft gewoon teveel voor 'm betaald. Nu moeten ze gewoon snel zijn contract verlengen voordat hij daar gratis de deur uit loopt. Hij voegt namelijk zeker wat toe.

Valt me op dat PSG niet heel actief bezig is met contracten vroegtijdig verlengen. Eerst Matuidi, daarna Rabiot en Coman en nu Pastore. Dat is gewoon dom.

2 april 2015 om 00:15

Klopt. Pastore speelt goed tegen teams waarbij die wat meer ruimte krijgt. Dan kan hij goed met pasjes strooien. Ook lijkt hij een betere klik te hebben met Cavani dan met Ibrahimovic. Een diepgaande speler is wat Pastore het prettigst vind volgens mij om mee te voetballen in het veld. Ook komt hij het best tot z'n recht op het middenveld en niet op de flank.

Aankomende zomer zou ik graag Di Maria, Filipe Luis en Cech zien komen. Ibrahimovic wellicht de andere kant op laten gaan met een zak geld. Dan zou het elftal wel compleet zijn denk ik.

Cech
Aurier
Luiz
Silva
Filipe Luis
Matuidi
Verratti
Pastore
Lucas
Cavani
Di Maria
2 april 2015 om 00:55

Dat klopt inderdaad. Maar in de kleine ruimtes vind ik hem ook vrij goed. Ik vind zijn speelstijl een beetje vergelijkbaar met die van Isco. Alleen is Isco dan wel wat beter en meer een dribbelaar.

Ik verwacht niet dat PSG Ibrahimovic snel weg zal doen. Hij is naast hun absolute sterspeler ook een visitekaartje. Hoevaak komt PSG wel niet in het nieuws vanwege iets wat Ibrahimovic heeft gezegd of gedaan? Best vaak en ik heb het gevoel dat ze dat soort prestige vrij belangrijk vinden in Parijs. Ook een van de redenen waarom ze Beckham haalde natuurlijk. In tegenstelling tot Manchester City lijkt PSG mij een club dat best goed weet wat ze doen.

Als we verder kijken of Cavani niet beter in de spits kan spelen ga ik daar inderdaad in mee. Cavani is gewoon een topspits en zal niet teleurstellen. Mocht Ibra weg gaan en Cavani de spits worden hebben ze wel een vervanger nodig. Dzeko? En verder heb je Aurier in je opstelling maar lijkt het mij vrij zeker dat Dani Alves daar gaat spelen. En Cech is voor vrijwel elke club een aanwinst maar ik heb Sirigu ook hoog zitten. Als ik het daar voor het zeggen had zou ik Lavezzi laten gaan en Di Maria proberen te halen. Verder Coentrao proberen te halen wanneer je Maxwell weg kan doen en misschien zelfs Depay halen wanneer er nog een voorhoedespeler vertrekt. Centraal op het middenveld en daarachter zit het daar verder wel goed.

2 april 2015 om 01:03

Duidelijk. Maar ik zie Depay niet naar PSG gaan. Eerder naar Engeland waarbij hij voor Arsenal zou moeten kiezen met zijn snelheid en dribbels. Ookal hebben ze bij Arsenal genoeg flankspelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren