Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik weet dat de stap van Mourinho naar Manchester United rond is'

Laatste update:

José Mourinho wordt nu al geruime tijd in verband gebracht met Manchester United en velen gaan ervan uit dat de Portugees Louis van Gaal zal gaan vervangen. Ook Harry Redknapp heeft geen twijfels meer: in gesprek met de radiozender Sirius FM zei de oefenmeester dat hij heeft begrepen dat er sprake is van een ‘done deal’ tussen beide partijen.

/

Redknapp wil zijn bron niet verklappen, maar claimt dat hij zekerheid heeft: “Van de mensen die hier kennis over hebben, weet ik dat de stap van Mourinho naar Manchester United rond is”, zei de oud-trainer van onder andere Tottenham Hotspur. Voor Van Gaal heeft hij weinig complimenten over: “De periode van Van Gaal in Manchester is een rampzalige geworden. Het is helemaal niet gegaan zoals hij had gepland.”

Na een redelijk eerste seizoen onder Van Gaal, kent Manchester United nu een van zijn slechtste jaren ooit in de Premier League, met slechts 41 punten uit 26 wedstrijden. Hoewel de ploeg nog op een vijfde plek staat, is het gat naar de top vier al zes punten en dus wordt het nog een hels karwei om opnieuw Champions League-voetbal af te dwingen.

Denk jij dat José Mourinho het beter zou doen dan Louis van Gaal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doodzonde! Hij gaat het echt niet veel beter doen met dit materiaal hoor.. Als dit artikel waar is tenminste haha. Ik moet het nog zien!!

17 februari 2016 om 15:32

Knap dat je dat nu al kunt weten

17 februari 2016 om 15:44

Mourinho is bij al zijn clubs succesvol dus hij zal zeker prijzen gaan pakken. Alleen heeft hij een houdbaarheidsdatum van max 3 jaar daarna ontstaan er altijd randzaken.

17 februari 2016 om 16:02

Sowieso is het een non discussie. Achterstand is nu 6 punten, in een competitie waarin de gehele top van elkaar wint. 4 keer achter elkaar winnen en je staat ineens 3 of 4 plekken hoger.

17 februari 2016 om 16:43

@suc6
Was het maar zo'n feest...

17 februari 2016 om 18:24

Niet als de andere gewoon blijven winnen

Ik hoop zooo erg dat deze man weer eens onzin uit loopt te kramen zoals hij dat normaal gesproken altijd doet, maar nu begin ik toch te twijfelen..

Het zal vast wel rond zijn, maar het zegt dan weer helemaal niks over de waarheid dat Redknapp dit zegt... Die kerel blijft maar allemaal dingen zeggen en mensen napraten die allang in de media zijn geweest

vindt wel meevallen met van gaal allemaal jonge spelers ja die zijn pas over 2 jaar rijp om mee te doen met de top. dat moet het bestuur ook weten ja dat dat nog wel 2 jaar gaat duren met shaw martrial depay en dan straks die speler van benfica en jackson en lingaard. allemaal jonge spelers dat doet man u al jaren ja, een eltal bij elkaar houden en dan miscien 1 speler hale per zomer. zodra dit elftal over 2 jaar rijp is kunne ze 10 jaar verder met dit elftal terwijl bijvorbeeld city de helft van de selctie moet dumpen omdat ze te oud zijn. ze hebben toch ook een beleid om geen spelers te halen die ouder zijn dan 28 ze hebben toen alleen een uitzondering gemaakt voor rvp. wordt allemaal erger gemaakt dan het is zou lvg nog een jaartje laten zitten en dan in 2017 als het elftal rijp genoeg is giggs er voor zetten kunnen ze zo 10 jaar vooruit alla sir alex

17 februari 2016 om 16:06

Inderdaad en ff serirus mensen. Beeld je eens in je had een team wat er nu staat alleen dan met een goed presterende di maria, falcao schweinsteiger en schneiderlin dan had je een kapot goed team kunne neerzetten. Dan met martial erbij en depay in goeie doen had je zelfs kwaliteit op de bank zitten en wordt je dik kampioen. We weten alleen helaas hoe het gelopen is. Falcao en di maria hadde sterralurres en dat ging mis. Als je kijkt wat er staat en wat er met blessures af en toe in het veld stond dan neem k mijn petje af voor de plek op de ranglijst. Alleen martial is zijn geld echt waard gebleken.

17 februari 2016 om 18:28

Dik kampioen denk et niet, kijk ff naar de concurrentie

Van de regen in de drup.... Paste Louis van Gaal al niet bij de club, José Mourinho past totaal niet bij de filosofie van Manchester United. Beleidsbepalers kijken duidelijk naar de korte termijn en hopen dat met de eventuele behaalde (troost)prijzen de overgang naar een manager voor de lange termijn zo wat langer uit te stellen.
De fysiotherapeuten zullen alvast elders kijken.....

17 februari 2016 om 18:27

Welke filosofie dan? Wat een onzin zeg

17 februari 2016 om 19:45

Elke club heeft zijn eigen cultuur en filosofie. Elke club heeft zijn geschiedenis. Verdiep je in een club en je komt er vanzelf wel achter Ik neem aan dat dit ook het geval is bij jouw favoriete club(s)?

Weet je, een slecht seizoen van Manchester United klopt. Maar het feit is dat het gewoon een waardeloos seizoen is van het Engelse voetbal. De nummer 1 heeft 25 verliespunten in 26 wedstrijden. Bizar veel. Het feit dat je na 26 wedstrijden op plek vijf staat met 41 punten vind ik best bijzonder.

Het Engels voetbal levert meer geld, maar minder kwaliteit. Ik kijk er ook steeds met minder plezier naar.

17 februari 2016 om 18:04

Ik vind juist dat de Premier League over het algemeen juist veel kwaliteit heeft. Verspreid over alle ploegen. Elke ploeg heeft wel een aantal goeie spelers en daardoor kan iedere ploeg het elkaar moeilijk maken.

Neemt overigens niet weg dat de echte topploegen, City/Arsenal/(Spurs?) zich teveel hebben laten kennen dit jaar.

Beetje raar om zulke dingen te gaan roepen. Hij heeft er niks mee te maken vind ik

Van Gaal heeft gefaald net als moyes hij heeft 2 jaar de tijd gekregen en heeft het niet voor elkaar gekregen, wat voor een fantastische coach het ook is het is hem gewoon niet gelukt en het is nu de beurt aan Mourinho

Van Gaal is compleet door de mamd gezakt bij Man Utd. Aankoopbeleid verschrikkelijk, spelers op verkeerde posities en eigenlijk nooit een wedstrijd kunnen domineren. Mourinho zal er weer een machine van maken zoals hij dat bij al zijn teams deed.

17 februari 2016 om 21:54

Als het waar is hoop ik dat MU naar de kloten gaat!

17 februari 2016 om 22:59

Duidelijk iemand die geen wedstrijden kijkt. Man u domineert vaak juist wel maar creëert gewoon te weinig. Ze hebben een periode gehad waarin voorin weinig lukte en ze veel pech hebben gehad. Ook hebben ze met vlagen laten zien dat het er wel in zit en hebben ze goed voetbal laten zien.

Van Gaal hoort te blijven om de jonkies meer kansen te geven en ze klaar te stomen voor de toekomst. Mourinho is niet de oplossing. Ik hoop dat de directie de lange termijn prioriteit geeft en van Gaal zijn contract laat uitdienen zodat Giggs het over kan nemen.

17 februari 2016 om 23:26

Topreactie!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren