Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik was verbaasd, normaal gesproken doet Mourinho dat niet’

Laatste update:

Arsenal heeft al jaren een selectie om mee te doen om de landstitel, maar een goede en betrouwbare sluitpost hebben the Gunners al enige tijd niet meer. Voor komend seizoen lijkt Arsenal wél een topkeeper in huis te hebben: Petr Cech werd overgenomen van Chelsea.Middenvelder Mathieu Flamini vindt het bijzonder dat manager José Mourinho van Chelsea toestemming heeft gegeven voor de transfer van Cech.

/

“Ik was verbaasd, want normaal gesproken doet Mourinho dat niet”, laat Flamini optekenen in The Telegraph. “Hij is niet iemand die spelers verkoopt aan de concurrentie, maar voor ons is het in dit geval een mooi voordeel. Het is een topaankoop, we hebben geluk gehad”, vindt Flamini.

“De komst van Cech is niet alleen belangrijk vanwege zijn kwaliteit, maar ook vanwege zijn karakter. Op tpniveau maken leiders binnen de lijnen het grote verschil. Niet alleen als het goed gaat, maar zeker als het slecht gaat. Voor ons is Cech een topaanwinst. Hij is iemand met karakter, met de juiste mentaliteit.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had liever Flamini erbij dan Arteta, aan Flamini heb je nog wat aan die brengt gif en defensie in, Arteta bakt er helemaal niks van en is gewoon een speler van het niveau van Everton, waar ie jarenlang heeft gespeeld.

30 juli 2015 om 13:19

Een speler van het niveau Everton.. Kan je toch niet zeggen dat hij er niks van bakt. Vind het persoonlijk wel een goede voetballer. Nee niet goed genoeg voor tegen de grote clubs, maar tegen een Sunderland is hij best bruikbaar.

Flamini daarentegen brengt helemaal niks. Veel te agressief.

30 juli 2015 om 13:34

Arteta ook helemaal geen CDM hij kan op als CM spelen maar het beste tot zijn recht als Cam. Tegen de kleine ploegen die alleen maar op eigen helft blijven staan kun je natuurlijk best met een CAM op de CDM positie spelen maar als je tegen clubs als Chelsea, City en United speelt dan heb je een killer ala Vieira nodig en niet iemand alleen in de opbouw goed is.

Wat gaat hij hier toch een spijt van krijgen, Gibbs en csezney waren veruit de zwakste schakels in het team. Gibbs is vervagen door Monreal en Ceszny door Cech, Arsenal is nu een serieuze titelkandidaat.

30 juli 2015 om 14:05

Szczesny, moeilijke naam, ik weet het.. hahaha xD

30 juli 2015 om 18:33

Al die polen hebben moeilijke namen

Zal morinho dan toch mens zijn. Chech wou graag spelen en in london blijven. Morinho gunde hem dat echt ben geen fan van de man maar dit deed die voor chech echt netjes voor een man die nou niet bekend staat om fatsoen of respect.

30 juli 2015 om 13:26

Daar staat Mourinho intern juist wel bekend om! Naar de buitenwereld toe komt hij over als een eikel,maar de spelers die onder hem speelden of nog steeds spelen,lopen altijd met hem weg!

30 juli 2015 om 13:48

deze beslissing komt bij Roman vandaan, dat heeft mourinho zelf ook vaak genoeg gezegd.

30 juli 2015 om 16:45

Had iedereen maar zon geweldige eigenaar, nietwaar?

30 juli 2015 om 17:00

ik denk dat alle voetballers dat wel zouden willen. Zou het gemiddelde salaris flink stijgen.

Zoals mourinho zelf ook al had aangegeven...hij had weinig te zeggen over deze transfer. Kwam allemaal bij de grote baas vandaan.
Mourinho gunt het Cech uiteraard wel, maar is niet blij met de transfer.

30 juli 2015 om 14:33

Tuurlijk is hij er niet blij mee maar uiteindelijk heeft hij niet moeilijk lopen doen of het lopen uitstellen of iets dergelijks, iets waar je wel waardering voor kan hebben vooral als je ziet dat z'n rivaal numero uno in Wenger nu over hem beschikt. Maar zoals je zei is Abramovich hier allemaal verantwoordelijk voor, en heeft Mourinho hier langzamerhand wel begrip voor gaan tonen.

Mourinho was er ook niet mee eens.. Wat ook logisch is aangezien je de concurrentie gaat versterken. Abramovich respecteerde de wens van Cech, Cech wilde graag in Londen blijven wonen en spelen. Mooi gebaar van Abramovich om Cech toch nog te laten gaan naar Arsenal. Natuurlijk zou hij dit niet bij iedereen doen, maar Cech heeft heel veel betekent voor Chelsea de afgelopen jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren