Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vraag niet om een heel nieuw elftal, maar om twee of drie spelers’

Laatste update:

Eric Hellemons hoopt dat NAC Breda in januari erin slaagt om de spelersgroep te versterken. Technisch directeur Graeme Rutjes erkent de behoefte aan een kwaliteitsimpuls, maar de financiële mogelijkheden van de Bredase club zijn zeer beperkt.

/

“Als er spelers bij komen, moet dat met extern geld worden gefinancierd”, verklaart Rutjes dinsdag in het Algemeen Dagblad. De technisch directeur bestudeert dergelijke opties. “Wij zitten in categorie 1 van de KNVB en kunnen dus alleen transfervrije spelers halen, dus we vissen in een bepaalde vijver.”

Hellemons vraagt om spelers die weten wat het is om met tegenslagen om te gaan, tegen degradatie te spelen. “Ik vraag niet om een heel nieuw elftal. Nee, dit NAC heeft twee of drie spelers in de as van het veld nodig, die weten wat er binnen en buiten de kleedkamer wordt gevraagd.” NAC verloor afgelopen weekeinde met 1-5 van FC Utrecht en houdt op de ranglijst alleen FC Dordrecht onder zich.

Eindigt NAC Breda dit seizoen boven de rode streep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een gelul zeg. Maak wat van deze groep! Je weet dat Nac krap zit en als er geld was dan was je niet aangesteld. Welke externe financier wil nu spelers halen als de trainer niet eens een organisatie kan neerzetten? Vreselijk

Haal evt wat transfere vrije spelers en geef die dan een bonus als ze winnen. Die zouden dan wel willen strijden. Je kan de speler die nu geen zin hebben verkopen

2 december 2014 om 10:38

Marcellis een kans geven? Als iemand zich wil bewijzen is hij het wel, leeft nu van een uitkering en heeft in het verleden toch wel aangetoond een volwaardig eredivisie speler te kunnen zijn.

2 december 2014 om 11:26

Snap ook niet dat feyenoord hem niet opgehaald heeft toen er tijd

2 december 2014 om 23:11

Jaa en verhoek en sana miss

Misschien kunnen zij wel spelers huren die nog niet goed genoeg zijn van de topclubs. Bijvoorbeeld een Zivkovic van Ajax zou voor een club als NAC van toegevoegde waarde kunnen zijn. En desnoods zetten zij zoals in Engeland in de huurcontract wel vaker gewoon is dat de gehuurde speler niet tegen zijn oorspronkelijke werkgever kan spelen. Dan zal een topclub een speler dan ook sneller verhuren want ik kan begrijpen dat zij niet zoiets willen meemaken wat ooit met Vertonghen is overkomen.

Dat zou voor de gehele NL competitie goed zijn als het niveau daardoor stijgt.

2 december 2014 om 08:58

dan had zivkovic dus net zo goed bij groningen kunnen blijven?

2 december 2014 om 09:17

dan had Zivkovic zelfs veel beter bij Groningen kunnen blijven.

Ik verwacht dat Zivkovic na de winterstop gewoon bij het eerste van Ajax aan zal sluiten. Zo niet dan maakt Ajax zich echt volslagen belachelijk.

2 december 2014 om 09:26

Zivkovic was alleen maar een voorbeeld van een speler waarvan ik denk dat die van toegevoegde waarde is voor een club als Nac.

Ben het wel geheel eens dat Ajax zich belachelijk zou maken als het deze jongen heel het jaar in de Jupiler League zou laten spelen. Dat is echt doodzonde voor die jongen.

Ik ben ervan overtuigd dat jij je als speler sneller kan ontwikkelen als de weerstand hoger is. Leuk al die zogenaamde trainingen maar het komt tot eindelijk toch op de praktijk neer. Een Romario en een Maradonna deden volgens mij geen donder op een training maar des ter meer tijdens een wedstrijd!

2 december 2014 om 09:44

Als Sigi in de winter niet verkocht kan worden dan zal Zivkovic weinig minuten maken in het eerste. Het is een jongen van 17/18. Deze is gehaald voor de toekomst dus dat die zijn 1e jaar nog niet bij het eerste zit is allemaal nog niet zo erg. Die jongen gaat volgend jaar zeker vlammen.

2 december 2014 om 10:26

@finalvoetbal

Mee eens dat deze speler voor de toekomst is gehaald. En dat hij nog heel erg jong is en dat hij er wel komt.

Maar het zou voor deze jongen zijn ontwikkeling goed zijn als hij op zo hoog mogelijk niveau speelt. Dus deze jongen moet af en toe wel een keer invallen.

Als hij heel het jaar op de Jupiler niveau moet acteren dan had je achteraf hem beter bij Groningen kunnen laten rijpen. Ik ben ervan overtuigd hoe hoger de weerstand des te beter voor een speler.

En anders hoop ik dat hij bij NAC tijdelijk wordt ondergebracht aangezien zij toch geen bedreiging zijn voor Ajax met een clausule dat hij niet tegen zijn eigen club kan spelen. Dan maak je als topclub je concurrent het ook gelijk wat lastiger.

Dat zou een win win situatie kunnen zijn voor beide partijen. NAC krijgt direct een speler die van toegevoegde waarde is en Ajax krijgt een speler terug die als het goed is sterker terug keert. En wie weet is hij nadelig voor een directe concurrent en weet hij punten af te snoepen.

Ook kan NAC op deze goedkope manier andere spelers van toegevoegde waarde halen. Het is echt van wezenlijk belang dat het niveau van de NL competitie omhoog moet worden geschroefd.

Tenslotte hebben alle clubs in NL hier wat aan!

Yassine El Ghanassy is transfervrij en zit zonder club. Kan je vandaag al gaan ophalen.

Lijkt me wel dat die iets kan toevoegen aan Nac.

2 december 2014 om 11:28

Zal hij voor weinig geld willen spelen. Omdat nac niet zo veel geld heeft

2 december 2014 om 12:00

rodneyv91,

My 2 cents: ja.

a) hij heeft nu geen inkomsten
b) de betere clubs gaan geen risico met hem nemen. Die jongen kan echt voetballen, maar mentaal is hij broos
c) hij kan NAC gebruiken om terug hogerop te komen.

En naast hem, zitten er tientalen jongens in zijn situatie.

2 december 2014 om 13:37

Denk niet dat ze heel erg zitten te wachten op iemand die mentaal niet zijn mannetje staat.. Die kun je zeker niet gebruiken in tijden als deze?

Wie wil er nu naar NAC toe. Altijd een mooie club geweest, maar de club is nu echt doodziek. Van de zomer is er een blik spelers bij gekomen uit het netwerk van lemic. Had gewoon een koolwijk Braber gladon Dijks koch gehaald of gehuurd

Drie spelers is bijna 30% van het 11-tal dat vind ik nogal wat. Mijn baas ziet me aankomen, ik vraag niet om een verdubbeling van mijn salaris maar maar om 30% opslag

2 december 2014 om 09:41

6,66 procent à 10 procent zou dichter bij de waarheid aanleunen.

Noem eens een professionele club die maar 11 spelers heeft...

De meeste hebben er een 20 à 30 rondlopen. Sommige komen zelfs aan 40 stuks.

2 december 2014 om 09:56

Als je even common sense gebruikt. Dan haal je spelers voor de basis elf. Hoe dan ook vind ik de trainer niet in de positie nom versterking te eisen. Hij heeft namelijk nog niets waargemaakt.

2 december 2014 om 10:02

Het gaat toch om het 11-tal hij bedoeld waarschijnlijk basisspelers en niet om de gehele selectie?
Voor 10% hoef ik ook niet aan te kloppen trouwens

2 december 2014 om 10:10

mentalist,

Mijn gezond verstand zegt dan weer dat je zelden een héél seizoen met dezelfde 11 speelt:

* Sommige zullen geblesseerd geraken
* Nog andere krijgen een kaartje te veel
* En nog anderen zijn gewoon niet in vorm
* Ook kan een 'afvaller' van de basis 11 zoveel progressie maken op korte tijd, dat ie onvervangbaar is.

NAC staat voorlaatste en dat zal wel zo zijn redenen hebben. En de kwaliteit van de groep aanpakken, kan dan een oplossing zijn.

2 a 3 versterkingen vragen, lijkt mij wel billijk.

2 december 2014 om 10:21

Ik begrijp je punt heel goed maar denk je niet dat het wat makkelijk is om maar te roepen dat er versterkingen nodig zijn in de winter? Er is zoveel meer aan de hand daar dat ik me sterk afvraag of een paar spelers de ommekeer kunnen veroorzaken..

Het zal eerst op organisatorisch vlak een stuk beter moeten. Laten we niet vergeten ze hebben de 10e begroting van de eredivisie met 14 miljoen euro. Daar hadden ze toch wel een degelijk elftal van moeten samenstellen.

2 december 2014 om 12:03

Cas013,

Ja, maar je kan pech hebben. Een groep samenstellen, da's geen exacte wetenschap. Je weet nooit op voorhand of de mayonaise pakt.

AA Gent heeft het 4de grootste budget in België. Tot vorig jaar het 5de.

Toch was dat geen garantie om in de buurt van die plek te eindigen. De vorige 2 seizoenen was het niet goed. Vooral 2 seizoenen geleden was het een ramp.

Telkens hebben ze in de winter wel bijgekocht en ging de kwaliteit en het resultaat erop vooruit.

Je moet uiteraard niet kopen om te kopen. Je haalt spelers binnen die beter zijn dan je al hebt en een juiste mentaliteit hebben.

Die externe financiers hebben de miljoenen scguld toch ookal op zich genomen... dus zouden die nu ineens nog meer geld in een bodemloze put storten. ....

Wie wil nou op dit moment bij zo'n chaotische club spelen? Dingen gaan niet zoals het zou moeten gaan. Dikke puinhoop daar. Ik zou het niet doen iig.

Externe financiers? Leren ze dan helemaal niks daar? Met een begroting van 14 miljoen had je toch op zijn minst een eredivisie waardig elftal moeten neerzetten.. De vraag is welke speler wil dit zinkende schip betreden?

Misschien moet Dhr Rutjes een trainer aannemen die weet wat het is om tegen degradatie te strijden.

Een zeer goede 'gratis' aanwinst zou Thigadouini zijn. Maar meneer heeft een baard en daar heeft jan... het niet zo op.

Zeefuik komt bij Groningen niet aan spelen toe, naar mijn mening onterecht, want Hoessen doet t niet best, maar misschien kan ie bij NAC weer aan spelen toekomen. Sterke balvaste speler voorin.

2 december 2014 om 11:12

tussen 'sterke' en 'balvast' moet nog het woord 'gehakt' of 'bitter' of 'nasi' of ....

2 december 2014 om 11:12

Zeefuik, realy? Die gast heeft al sinds jaar en dag overgewicht. Lachwekkend om zoiets op een sportveld te zien bewegen, dat kan echt niet. Net als die dikke keeper, geen gezicht!

NAC heeft gewoon echt een ontzettend zwakke ploeg. Als ze met dit elftal 16e of 17e worden moet ik het nog maar eens zien... Kom je dan Roda tegen die een prima seizoen erop hebben zitten en gebrand zijn te promoveren na een jaar Jl.. Ik denk dat het dan einde verhaal is voor Nac. Hoe vreemd dat ook kan klinken, maar NAC is gewoon degradatiekandidaat.

Wisgerhof, Qwansah, Amoah, vd Gun, Bakkal.. dit waren een aantal spelers die in het transfervrije elftal stonden als ik het me goed herinner. Zijn spelers met zat ervaring en zullen toch gewoon toegevoegde waarde kunnen hebben voor dit elftal lijkt me. (pin me er niet op vast dat ze ook allemaal nog transfervrij zijn, maar ik kon er even geen club bij verzinnen waar ze zouden zitten)

2 december 2014 om 11:30

Maar Kan nac wel die salarissen betalen. Zelf in de topklasse kunnen ze waarschijnlijk nu meer verdienen

2 december 2014 om 11:31

Dat zal dus via externe financiers moeten komen zoals Rutjes in het stuk ook aangeeft.

Voorlopig zullen wij het met de huidige selectie moeten zien te rooien. Niet eenvoudig, maar voor de winterstop zullen er in ieder geval een aantal puntjes bij moeten komen.

Wij bliven de moed er in houden en ik hop dat men nu eens spelers als Seuntjens en Hooi geen plaats in de basis geven. Met deze spelers kan men de oorlog echt niet winnen!

'we're Gonna Stay with You Forever,
At Least until the World stops
Going Round and Round'

BABOS
Ssewankambo
De Roover
Van der Weg
Amieux
Falkenburg
Allorechil
De Kamps
MATIC
Robinson
Tighadouini
2 december 2014 om 16:51

Nou lijkt me niks....
-De Roover heeft al moeite met zn eigen man in de gaten te houden dus laat m maar fouten maken aan de zijkant.
-Allorechil... never heard of , denk dat je El Allouchi bedoelt? Jonkie waar je ook niet op kunt bouwen maar wel eentje met veel strijd.
-Robinson heeft nog amper tijd gekregen om zich te bewijzen dus hem erin zetten is ook een gok...

NAC zal tevens never de laatste wedstrijden overstappen naar 442

Gok dat je het minder gek moet zoeken:
in deze opstelling heb je 5 man die de taken op het middenveld kunnen overnemen. Tighadouini speelt alleen voor zichzelf en kan niet verdedigen.... Sarpong en Seuntjes laten werken! Al vond ik Sarpong ook een zak hooi afgelopen weekend....

Matic kan trouwens wel gaan janken en jij vind m geweldig blijkend uit je hoofdletters maar hij bakt zelf ook van hier tot overmorgen...

JTR
De Roover
Ssewankambo
Bezooijen
Van der Weg
Falkenburg
De Kamps
Matic
Sarpong
Perica
Seuntjes

Nou, lijkt mij niks......

1. De Roover i.v.m. gebrek aan beter.
2. El Allouchi is de juiste naam. Waarschijnlijk met mijn vingers in de knoop getikt.
3. Robinson heeft inderdaad amper tijd gehad om zich te bewijzen, maar de tijd die hij speelde gaf mij veel vertrouwen. En bij Ajax en Feyenoord staan er ook vaak ineens onbekende jeugdspelers in de basis. Waarom dan niet bij Nac? Zeker als deze speler heeft aangetoond bij de jeugd een goede midvoor te zijn en zijn doelpuntjes vrij regelmatig mee te nemen.
4. Matic vind ik dit seizoen nog niet de Matic van het vorig seizoen. Maar wat wil je met maar één echte voetballer in de voorhoede? (adje) De hoofdletters waren bedoeld om aan te geven dat dit een speler is met Noad (ook allemaal hoofdletters.)
Perica, Seuntjens en vooral Hooi kunnen er werkelijk niets van!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren