Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vind het nog steeds geen geweldenaar, je praat wel over Feyenoord’

Laatste update:

Colin Kazim-Richards toonde vlak voor de winterstop even zijn scorend vermogen bij Feyenoord, maar miste zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (3-1) een strafschop. De aanvaller bewees met een assist wel weer zijn waarde, maar is volgens Jan Everse eigenlijk niet goed genoeg voor de huidige nummer drie van de Eredivisie.

/

“Ik vind het nog steeds geen geweldige spits. Je praat wel over Feyenoord. Als je ziet welke spitsen daar allemaal hebben gelopen en je ziet hem nu, dan mag je daar niet tevreden mee zijn”, zegt Everse tegen RTV Rijnmond. “Je moet op zoek naar een spits met kwaliteit, want hij gaat Feyenoord niet naar de titel loodsen.”

Mike Havenaar is volgens de voormalig trainer van onder meer Sparta Rotterdam, sc Heerenveen en PEC Zwolle ook niet de oplossing: “In het verleden heb ik al gezegd dat het een hele beperkte speler is. Hij kan aardig koppen, maar dat mag ook wel als je twee meter bent. Dan kan je beter met Kazim blijven spelen.” Trainer Fred Rutten zei na het duel met Twente dat Havenaar in beeld komt wanneer Mitchell te Vrede uit De Kuip vertrekt.

Ben jij het met Jan Everse eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dollar dirk kuit is een geweldenaar, tenminste als het om dollars gaat.

On:
Hij heeft geluk dat hij relatief decent spelers om zich heen heeft, want anders was hij allang door de mand gevallen.

18 januari 2015 om 23:33

Ik vind Kazim en Immers allebei niet van het niveau dat Feyenoord zou moeten nastreven. Jens Toornstra is dat wel. Is hetzelfde type speler. Wanneer je Immers verkoopt komende zomer kan je Vilhena een basisplaats beloven. Dan ga ik ervan uit dat Clasie waarschijnlijk ook zal vertrekken in de zomer. Te Vrede zou ik als back-up behouden.

18 januari 2015 om 23:40

Immers is gewoon een van de dragende spelers van Feyenoord. Hij wordt door zoveel mensen zo enorm onderschat! Immers is echt de motor en het cement van Feyenoord. Hij heeft misschien geen fluwelen techniek, maar hij is zo belangrijk voor ons met zijn drive en inzicht.
Kazim heeft dit alles ook wel, maar dan net iets minder. Hij werkt enorm hard en is nuttig bij lange ballen, maar komt voetballend in tegenstelling tot Immers toch echt te kort.

18 januari 2015 om 23:40

Dollar Dirk Kuijt? Ben jij echt 28 jaar?

19 januari 2015 om 06:59

Nou, zeg dat! Dirk heeft goed verdiend, maar zich altijd maximaal ingezet en loyaal getoond. Voorbeeldprof eerste klas!

19 januari 2015 om 19:59

Dollar Dirk Kuit is 34 jaar.

Feyenoord kan beter ogbeche halen scoort veel meer

18 januari 2015 om 23:27

Bijna iedereen scoort er meer als hem. Uth, kramer, die spits van PEC

18 januari 2015 om 23:30

Dat dan weer wel

18 januari 2015 om 23:36

Fernandez, Boymans, Casteignos

19 januari 2015 om 00:20

Alleen Hoesen helaas niet ...

19 januari 2015 om 09:13

Haha ja de invalspits van excelsior is nog doeltreffender dan hoessen

19 januari 2015 om 08:02

Alleen wil Ogbeche niet weg bij Cambuur.

Ik zie hem nog wel iets meer in vorm raken dan hij nu is. Als dat gebeurd, kan het er mee door vind ik. De spitsen van Psv, Ajax en Twente vind ik wel beter.

Is Uth geen optie voor Feyenoord? Vind ik een veel betere speler dan Kramer.

18 januari 2015 om 23:46

Uth wil vgm alleen naar Duitsland.

18 januari 2015 om 23:53

Voor de Bundesliga is hij niet goed genoeg

19 januari 2015 om 09:42

Sterke tweede Bundesligaclub zou hij ook niet afslaan denk ik, alleen kunnen die hem niet betalen. Dat Uth op dit moment niet goed genoeg is voor de Buli is duidelijk maar hij kan nog groeien.

Kazim is bruikbaar voor dit seizoen. Volgend seizoen moet er echt een betere speler staan.

waarom moet er dit seizoen geen betere spits staan, wil je niet zeker CL halen, nu is het maar gokken hoever je komt

18 januari 2015 om 23:57

Feyenoord eindigt sowieso derde

19 januari 2015 om 04:21

Kazim doet het meer dan redelijk vind de kritiek zwaar onterecht.elke wedstrijd houdt hij goed ballen vast en creeert aanvallen en wint 90%van zijn duels.hierdoor krijgen toornstra immers en boetius ook veel meer ruimte doordat hij altijd beide cb's bezig houdt.
Het is pas zijn eerste seizoen en het lijkt steeds beter te gaan.een nieuwe spits zal zich ook moeten aanpassen en voordat die in topvorm is is het seizoen al bijna over helemaal als je volgende week van ajax verliest kan je beter in de zomer versterkingen aan de selectie toevoegen.

Ik snap dat hij niet een speler is met het meeste scoringsvermogen, maar hij heeft voor Feyenoord nog nooit in de spits gespeeld. Hij scoort niet veel, maar laat Feyenoord wel beter spelen. Ook weer een mooie assist vandaag tegen Twente.

Gewoon het seizoen nu afmaken met Kazim als de spits. Wat heb je aan een Havenaar nu zo halverwege het seizoen. Alleen maar kosten die erbij gaan komen, het is niet een speler die elke wedstrijd er minimaal 1 inschiet en je staat ook nog op een straatlengte achterstans van Psv..
Ik zou als Feyenoord zijnde gewoon kijken naar volgend seizoen, vast observeren voor een (jonge)nieuwe spits die wel echt van toegevoegde waarde is.

We zijn gewoon verwend geraakt, nee hij scoort niet veel te weinig zelfs, maar houdt wel de bal vast voorin en vaak met een leuke actie draait die het spel open. Ik vind hem voorlopig wel prima hoor, het scoren komt vanzelf zijn cijfers zijn zeker niet slecht... Als Boetius, Immers en Toornstra scoren dan is er toch geen probleem.

We zeiken Kazim te erg af terwijl hij op andere punten wel sterk speelt altijd.

Alsof feyenoord tegenwoordig recht heeft op een spits van wereldklasse... doe normaal hoor die kazim is prima voor feyenoord

Tegenwoordig is bij Feyenoord redelijk goed genoeg.

19 januari 2015 om 09:51

Voor een betere spits dan kazim? Haha kappe hoor

19 januari 2015 om 11:23

Nee, ik bedoel, zoveel Feyenoorders die best blij zijn met Kazim als spits. Kazim is niet meer dan redelijk, middelmaat.

Speelde ondanks de gemiste penalty wel een goede wedstrijd.
Hij is altijd een aanspeelpunt en kan ook een ander vrij spelen of goede steek passes geven.
Misschien geen centrumspits waar die eigenlijk voor gehaald is, maar bere sterk en balvast.
Hopen dat hij wel wat meer gaat scoren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren