Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik verdien hier ook meer dan bij De Graafschap, zo eerlijk moet ik zijn’

Laatste update:

Fortuna Sittard ontvangt zondagmiddag De Graafschap in Limburg en voor Mark Diemers wordt dat een bijzondere wedstrijd. De middenvelder speelde voordat hij neerstreek bij de promovendus uit het zuiden van het land ruim twee seizoenen voor de Superboeren en kwam vorig seizoen nog in actie tijdens de play-offs die de Achterhoekers promotie naar de Eredivisie bezorgden.

“Ik heb een fantastische tijd gehad bij De Graafschap, maar was toe aan een nieuw avontuur. Ik had niet meteen het juiste gevoel bij Fortuna, maar dat veranderde na enkele goede gesprekken”, verklaart Diemers zijn beslissing om de overstap te maken aan de Gelderlander. “De club is ambitieus en heeft een duidelijke toekomstvisie.”

“Ik heb primair gekozen voor de sportieve plannen. De randvoorwaarden waren ook interessant, zo eerlijk moet ik zijn. Bij Fortuna verdien ik meer dan bij De Graafschap”, vervolgt hij zijn verhaal. Diemers kijkt uit naar het duel met zijn oude ploeg, waar hij nog een aantal goede vrienden heeft. Deze sentimenten zal hij zondag echter wel opzij zetten: “Alleen het resultaat telt.”

Denk jij dat Fortuna Sittard gaat winnen van De Graafschap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had in het begin nog twijfels over Diemers. Een leuke speler uit de JL is geen garantie op een topper in de Eredivisie, maar Diemers valt me mee. Een prima speler en lange tijd de top assist gever van de Eredivisie en voert zijn verdedigende taken ook redelijk goed in.

18 oktober 2018 om 09:20

Hij had al wat eredivisie ervaring uit zijn periode bij Utrecht natuurlijk. Geen meerwaarde voor de subtop maar meer dan nuttig voor een club als Fortuna! Met mentaliteit en hard werken kom je al een heel eind.

18 oktober 2018 om 11:30

Het verbaasd mij dat hij de verdedigende taken uit voert. Dit was toch echt 1 van zijn problemen bij de Graafschap.

19 oktober 2018 om 08:50

Misschien zit Hofland er wat korter op dan de Jong.

19 oktober 2018 om 14:40

Hofland zal alles beter doen dan de Jong, maar dat is niet zo moeilijk want zo goed is de jong niet. Maar Diemers was wel 1 van de lievelingetjes van de Jong.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren