Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik snap niet dat Juve zo’n fantastische speler voor nul euro zou laten gaan’

Laatste update:

Andrea D’Amico begrijpt niet veel van de clubleiding van Juventus. De zaakwaarnemer van Sebastian Giovinco weet dat de aanvaller aan het eind van dit seizoen transfervrij is en wacht zodoende op het moment dat de beleidsbepalers van de Italiaans kampioen zich bij hem melden.

/

Tot dusverre heeft D’Amico echter nog niets vernomen en dus is er een reële kans dat Giovinco komende zomer vertrekt en dat Juve geen stuiver voor hem ontvangt; onder meer Arsenal is serieus geïnteresseerd in de Italiaans international, die vrijdag tijdens het EK-kwalificatieduel met Azerbeidzjan (2-1) als invaller nog goed was voor een assist bij het winnende doelpunt van clubgenoot Giorgio Chiellini.

“Ik snap niet hoe algemeen directeur Giuseppe Marotta en en Juve zouden kunnen besluiten om zo’n fantastische speler als Giovinco, die pas 27 jaar is, voor nul euro te laten gaan”, vertelt de belangenbehartiger in de Italiaanse media. “Ze hebben al die miljoenen voor hem betaald en als hij mocht spelen heeft hij altijd laten zien welke klasse hij in huis heeft.”

Denk je dat Sebastian Giovinco weggaat bij Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die baalt dat hij zijn bonus misloopt.

Giovinco is een prima speler voor een subtopper, Fiorentina of Udinese ofzo.

11 oktober 2014 om 12:35

Hij pakt een grotere bonus als hij hem transfervrij ergens anders onderbrengt.

11 oktober 2014 om 12:36

Dankzij Juventus..

Herinner me een wedstrijd tegen Real Madrid waar hij mocht invallen, hij speelde iedereen zoek.

Raar verhaal betreft deze speler, had het zeker in zich om bij de absolute top te spelen..

11 oktober 2014 om 13:18

Dat is het hem ook net, invallen doe hij vaak leuk zodat je denkt, verdomme... die moet er toch echt in, maar laat hem starten en het is 6 van de 10 keer niks met die jongen. Bij Parma schitterde hij met assists en goals en spelbepalende kwaliteiten, hij moet gewoon een stap terug doen en ergens bij een kleinere club de grote man zijn, dat kan ie. Bij Juve is het gewoon niks geworden, talent te over, maar dat is niet alles. Wel doodzonde, kind van de club.

11 oktober 2014 om 13:26

Als hij het zelfde zou spelen als bij Parma, dan hadden we veel aan hem gehad..
Desondanks hoop ik wel dat hij blijft, zoals delpiero10 al aangeeft een kind van de club.
En hij heeft toch iets extra´s in mijn ogen.
Gewoon nog een of twee jaar erbij doen :D

Lijkt me ook wel logisch dat Giovinco vertrekt. Hij past gewoon niet in het 3-5-2 systeem dat bij Juventus gespeeld wordt en alleen bij een 4-3-3 zou hij eventueel meer kans maken. Denk dat Giovinco nog een mooie contractperiode kan vlammen als hij de goede keuze maakt voor een club nu.

Misschien iets voor Ajax, we missen toch een speler waar constant dreiging vanuit gaat? 😜

11 oktober 2014 om 12:22

Hij verdient als ik mij niet vergis nu al teveel voor Ajax dus laat staan als hij transfervrij komt

En hij moet natuurlijk ook zo hard willen afzakken...

11 oktober 2014 om 12:43

Dat klopt, maar als Ajax investeert in hem, en hij 1 of 2 lekkere seizoenen (vooral in de cl) speelt kunnen ze hem altijd nog verkopen voor een leuk bedrag

11 oktober 2014 om 12:23

Ik vind dat Ajax gwn dit soort spelers moet kopen, we hebben geld genoeg waarom niet? Ajax lijkt nu meer op een bedrijf en dat is niet de bedoeling

11 oktober 2014 om 12:56

Omdat het de verhoudigen in je selectie scheef gooit. Immers, speelt Klaassen veel beter dan een Giovinco maar de laatste verdient vijf miljoen en Klaassen vijf ton, dan eist Klaassen ook vijf miljoen. Een nieuwe speler die enorm sterk speelde vorig seizoen kan dus ook veel meer geld eisen aan Ajax. Het gooit je hele verhoudingen om om een speler te hebben die er zo substantieel boven uit steekt.

11 oktober 2014 om 13:12

Gio verdient 2.5 (?) Miljoen zo uit mijn hoofd.

11 oktober 2014 om 13:24

De absolute topverdiener bij Ajax zou 1.3 miljoen kunnen verdienen dacht ik (dat aanbod deden ze Eriksen ooit). Daar komt voorlopig geen speler aan. Derhalve zou zo'n salaris de boel ook al scheef gooien.

11 oktober 2014 om 14:08

Met alle respect voor ajax maar waarom zou deze speler daar willen spelen?

11 oktober 2014 om 12:24

Ik denk alleen niet dat Giovinco naar Ajax wilt en aangezien hij na dit seizoen transfervrij is, verwacht ik wel dat grotere clubs dan Ajax zich gaan melden.

11 oktober 2014 om 12:24

giovinco is veels te goed voor ajax. jammer dat hij nooit het volle vetrouwen krijgt. is in potentie een van de betere spelers van italie. als het goed is nog steeds international. ik hoop op een transfer na inter of roma

11 oktober 2014 om 12:39

Je kan altijd een poging wagen. Als hij niet komt is het niet erg maar als hij wel komt zou het geweldig zijn.

Giovinco moet daar ook gewoon weg, speelt veel te weinig voor zijn kwaliteiten. Dat ze hem gratis laten weggaan is natuurlijk niet zo slim, anders konden ze nog wel een paar miljoen voor hem vangen.

Ik hoop wel dat hij niet naar Arsenal gaat want dan komt hij in net dezelfde situatie terecht

11 oktober 2014 om 12:24

Is Giovinco niet wat voor AC Milan?

11 oktober 2014 om 12:48

Overbodig, aanvallend zit het goed.

11 oktober 2014 om 19:39

Ik heb het altijd een leuke speler gevonden en zou hem zeker graag bij Milan zien.
Maar momenteel moeten de prioriteiten inderdaad ergens anders liggen aangezien Suso onze aanval ook al gaat komen versterken in Januari.

12 oktober 2014 om 16:31

Ik wist niet dat Suso in Januari naar Milan komt. Groot talent!

Ik hoop dat Juve nog voortijdig zijn contract verlengd, want ik vind Gio nog steeds een geweldige speler. Technisch zeer goed, snel, behendig en een goed schot. Het is allen geen echte spits. Kan prima overweg in een tandem maar daar heeft Tevez de rol al. Ook niet te vergeten dat die jongen ui de jeugd en Turijn komt en altijd van Juve heeft gehouden.

11 oktober 2014 om 12:50

Ik zie Giovinco op deze leeftijd het liefst gewoon wekelijks basis spelen, voor jullie natuurlijk een geweldige back up, maar het is gewoon zonde dat zo'n jongen op de bank zit.

Ze moeten gewoon in een 4-3-3 gaan spelen, daar in komt hij veel beter tot zijn recht.ze hebben 11 miljoen betaald voor 50% van zijn rechten terug te kopen als ik me niet vergis, zou vreemd zijn om hem nu gratis te laten vertrekken..

Hopelijk pikt Milan hem op. Ik zie het toch nog steeds zitten in hem. Bij vlagen echt een goede speler, maar moet constanter zijn. En daarnaast.. als hij toch transfervrij is aan het eind van het seizoen, kan je de gok wel wagen vind ik.

Giovinco is twee jaar lang door Conte op een volledig verkeerde wijze gebruikt. Een dwerg als hem in de spits zetten tegenover Italiaanse grizzly beren...veel rendement haal je dan niet. Tevez heeft in dat opzicht meer lichaamskracht en grinta om zich mee te verdedigen. Giovinco moet het echt van zijn techniek hebben en moet dus op een positie staan waarin hij de man opzoekt en niet andersom.

Hij deed gisteren tegen Italië na de 1-1 mee en draaide eigenlijk eigenhandig weer direct om toen hij op de vleugel/achter de spitsen gezet werd. Wordt vaak gezegd dat dat komt omdat hij meer een supersub is, maar het ligt er volgens mij meer aan dat hij gewoon, als hij in de basis start, dus volledig op een verkeerde positie terechtkomt.

Overigens denk ik wel dat er binnenkort contractbesprekingen komen. De Uefa verlangt 4 eigen opgeleide spelers voor de CL en de Figc probeert zoiets ook door te voeren in de Serie A. Om dan jeugdspelers weg te plukken uit Primavera en dan op de bank laten wegrotten is ook wanbeleid. Allegri moet wat meer ballen tonen en durven af te stappen van dat teren op de vorm van Tevez. Tegen kleinere tegenstanders kunnen makkelijk rouleren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren