Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik ruil mijn Olympische medaille nooit in voor een basisplaats bij Chelsea’

Laatste update:

Antonio Conte wilde niet dat John Obi Mikel naar de Olympische Spelen zou gaan, maar de middenvelder trok zijn eigen plan en sloot pas later aan bij Chelsea. Het lijkt erop dat nieuwbakken manager Conte hem nu straft voor die actie, want Mikel maakte dit seizoen nog geen minuut.

/

“Ik zoek niet naar excuses en ik loop niet weg voor mijn verantwoordelijkheden”, laat Mikel optekenen in de Engelse media. “Misschien was de manager boos dat ik naar de Olympische Spelen ging en dat ik geen voorbereiding heb gehad met de ploeg. Misschien denkt hij dat ik niets om de club geef, dat soort dingen.”

“Ik houd me niet bezig met excuses. Ik blijf hard werken om ervoor te zorgen dat ik weer een kans krijg van de manager. Als dat niet het geval is, zien we in januari wel verder. En nee, ik zou mijn Olympische medaille nooit inruilen voor een basisplaats bij Chelsea”, zegt de Nigeriaan.

John Obi Mikel verdient een kans

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achja, Chelsea speelt met 2 centrale middenvelders en Matic, Kante, Cesc en RLC zijn allemaal beter, dus is het eigenlijk wel logisch dat hij niet speelt.

13 november 2016 om 14:34

Rlc beter?? Niet echt

Obi Mikel blijft een speciale speler. Raamt steeds zijn basisplaats kwijt en ik verwacht altijd dat het einde voor hem is gekomen bij Chelsea. Hij blijft me echter altijd verbazen en komt steeds terug. Hij zit nu in een moeilijke positie, maar sluit niet uit dat hij weer terug komt.

13 november 2016 om 14:21

Deze keer is het wel het einde van zijn contract loopt af en wordt niet verlengd. Volgend seizoen kan hij lekker cashen.

Tja het valt t begrijpen dat Chelsea hier niet blij mee is, aan de andere kant is het ook heel mooi hoe Mikel zich inzet voor zijn land. Hij heeft geloof ik allerlei dingen voor het team moeten betalen omdat het allemaal zo slecht geregeld was, dan is een medaille natuurlijk een prachtige beloning.

Niet heel gek dat hij niet meer speelt, al blijft het een prima speler. klaagde nooit over zijn speeltijd, terwijl hij toch en een lange tijd bij ons zit. Er wordt nu alleen niet meer gespeeld met de wedstrijd aan het eind op slot gooien, de intentie ligt nu naar voren gaan tot de laatste minuut. Daarbij krijgen talenten zijn speeltijd waar ik zelf geen enkel probleem mee heb.

Mikel mag wel naar Marseille komen Staat overigens ook al in de belangstelling van Marseille, dus wie weet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren