Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik raad hem af om bij Feyenoord weg te gaan, dan ben je zo uit beeld’

Laatste update:

Jean-Paul Boëtius is zijn basisplaats bij Feyenoord kwijt, maar wordt desondanks in verband gebracht met grootmachten als Juventus, AC Milan, Arsenal en Tottenham Hotspur. Nu de aanvaller niet mee zo vaak speelt in Rotterdam, is de verleiding om een droomtransfer te maken misschien groter dan normaal, maar Boëtius doet er verstandig aan om nog even in Nederland te blijven.

/

Dat zegt zijn moeder Birgitte in het magazine Hand in Hand. “Hij staat nog in het begin van zijn carrière, dan moet je je volledig richten op voetbal. Ik zou hem dan ook afraden om nu al weg te gaan bij Feyenoord. Dan beland je mogelijk ergens in het buitenland op de bank en ben je voor je weet uit beeld. Hij moet zich eerst in Nederland in de picture spelen. En zo mogelijk het Nederlands elftal halen.”

Birgitte beseft dat haar zoon in een moeilijke periode zit bij Feyenoord, maar stelt dat je daar als voetballer ook sterker uit kan komen. “De lijn gaat wel eens op en neer. Dat is goed, dat betekent dat er leven is. Ik mis het gretige van vroeger wel is bij Jean-Paul. Hij kon echt niet tegen zijn verlies. Dan kwamen er tranen en zette hij zich tweehonderd procent in. Hij moet vrij zijn, met vreugde in zijn lijf spelen. Dan komt het goed daar ben ik van overtuigd.”

Denk jij dat Jean-Paul Boëtius na dit seizoen bij Feyenoord vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fijn dat zijn moeder zulke dingen zegt. Ik hoop dat hij hier naar luistert. Hij komt er wel weer bovenop.

12 maart 2015 om 21:48

Als je moeder iets zegt luister je in 99% van die gevallen naar haar.
Feyenoord moet hem het vertrouwen geven en een contract tot 2020 geven als ze slim zijn. Want, het komt echt wel goed bij deze kerel.

12 maart 2015 om 21:58

Echter zijn dit situaties die bij de meeste mensen niet voorkomen. Het verschil tussen een miljoen (waarschijnlijk nog geen eens) en enkele miljoenen kan rare dingen met je doen. Daarnaast heb je vrienden, familie en een geldruikende zaakwaarnemer die soms ook de verkeerde adviezen geven en druk uitoefenen.

12 maart 2015 om 22:53

ik ben iig blij dat moeders dit gewoon zo in de media knalt

ook denk ik dat hij advies vn ome urby zal krijgen en die heeft onderhand ook het eea meegemaakt in zn carriere qua mooie momenten, minder mooie momenten en van alles op het gebied van contracten en aanbiedingen

verder heb ik bij boetius ook het idee dat hij advies van zn moeder zeer serieus neemt, waar ik dat zelf op die leeftijd wss niet serieus zou nemen

12 maart 2015 om 23:01

Is Urby zijn ook?

12 maart 2015 om 23:01

Oom*

12 maart 2015 om 23:05

jep, dus die familie zit vol voetbal

want ook urby zn pa was profvoetbaler

13 maart 2015 om 14:34

Ik heb weleens gelezen dat het neven waren. Volgens mij zelfs achterneven.

13 maart 2015 om 07:52

Inderdaad. Klinkt als zeer verstandige mensen. Boëtius komt zelf ook wel goed over vind ik. Rustig en niet zo'n ghetto-uitstraling met overdreven tattoos, piercings etc.

Heel goed dat moeders het sportieve aspect boven het geld zet! Zoveel ouders krijgen dollartekens in hun ogen als hun kind profvoetballer wordt.
Gelukkig ziet moeder Boetius het belangrijkste en dat is zijn carrière.
Want als JP nu vertrekt uit Rdam is de kans dat zijn carrière zo goed als mislukt zeker 80%

"ik mis het gretige van vroeger wel is bij Jean-Paul."

WEL Is???????

12 maart 2015 om 21:59

Moet ze d'r zoon anders gelijk afbranden in de media en zeggen dat hij er niks van bakt en het gretige volledig verdwenen is?

12 maart 2015 om 22:28

Het ergste van die zin is dat 'eens' als 'is' staat geschreven. Welke halve zool vond het nodig om deze analfabete trend in een quasi-professionele setting (Voetbalzone) door te zetten?

12 maart 2015 om 22:28

En ot: Boëtius komt er wel, lekker nog paar jaar bij Feyenoord blijven

13 maart 2015 om 00:21

Aldus een volger van Maarten van Rossem.

12 maart 2015 om 22:30

Haha Ja Geweldig. Wel is.... Dat is de puberale spelling voor het woord eens, ook ik erger me er flink aan. Het mooiste is dat de reactie van jairarsenal laat zien dat je er ook overheen kunt lezen. Of en dat kan ook, je had het zelf niet over de taalfout en vind jp altijd met 70 spelen qua inzet.

13 maart 2015 om 08:40

Ik had er niet overheen gelezen, maar vond het verder niet nodig om erop te reageren aangezien Voetbalzone met meer dan enige regelmaat doet.

Ik interpreteerde het als: Wel eens? Ze bedoelt de laatste tijd alleen maar.

15 maart 2015 om 09:34

Nee, de taalfout was de aanleiding van mijn reactie. :-)

12 maart 2015 om 22:39

Haha dit gaat te ver 'wel is'

13 maart 2015 om 00:18

Ik denk dat ze wel eens bedoeld.

Jean Paul moet gewoon blijven beter voor zijn ontwikkeling, 2 a 3 jaartjes zal hem goed doen in de eredivisie. Dan de overstap naar de subtop.

Tjah.... Een moeder kent het kind meestal het best.

Ik zou Boetius de stap naar PSV wel gunnen. Depay verkopen en Boetius oppikken , samen met Kishna Klinkt misschien vergezocht , maar ik denk dat beide spelers daar beter tot hun recht zouden komen. Kishna is beter dan Narsingh en Boetius zou een ideaale vervanger van Depay zijn. Feyenoord is geen topclub meer , helaas.

12 maart 2015 om 22:06

Wat een onzin, ze zijn de laatste jaren juist weer aangehaakt bij Psv en Ajax. Jij hebt je psv bril op als je zegt dat de stap van feyenoord en ajax naar psv zoveel groter is. Bovendien zal Boetius zelf niet eens naar psv willen

12 maart 2015 om 22:18

Een topclub wordt eens in de paar jaar kampioen. Een topclub viert geen 2e plek. Een topclub speelt niet met Immers. Ik heb geen psv-bril. Ik denk in het belang van Boetius. En dan kan je beter bij psv spelen , dan bij Feyenoord. Dat is al 20 jaar zo.

12 maart 2015 om 22:25

Dan is PSV ook geen topclub, die zijn al een paar jaar geen kampioen geworden. Tweede plek met zo'n financiële situatie is een zeer goed resultaat. Een topclub speelt ook niet met Zoet op doel. Kortom je bent niet objectief.

12 maart 2015 om 22:43

Oh, nu zijn er ineens andere voorwaarden. Je had het zelf over "een topclub wordt eens in de paar jaar kampioen". Dat doet PSV niet dus PSV is ook geen topclub volgens je eigen redenatie

12 maart 2015 om 22:54

Psv wordt haar kampioen. Na een aantal jaar inderdaad. En daarvoor werden ze 4x achter elkaar kampioen. Wanneer werd Feyenoord voor het laatst 2x achter elkaar kampioen? Er zijn wel tientallen argumenten aan te voeren die bevestigen dat Feyenoord geen topclub meer is. Al 20 jaar niet meer.

12 maart 2015 om 23:09

Ook als ze dit jaar kampioen worden is PSV nog steeds geen topclub volgens jou want daarvoor moeten ze "eens in de paar jaar" kampioen worden.

Er zijn ook talloze argumenten te verzinnen waarom PSV geen topclub meer is. Ligt er maar net aan waar je naar kijkt.

13 maart 2015 om 00:07

Wanneer gaat die topclub uit eindhoven dan weereens een prijs pakken in europa?
We gaan trouwens volgend seizoen zien of psv een echte topclub is als ze helemaal zijn leeggekocht.

13 maart 2015 om 00:23

Oke nog een vraag, wanneer gaat überhaupt een Nederlandse club een Europese beker winnen?

13 maart 2015 om 00:27

Speel niet zoveel FIFA man, met je boetius en kishna naar PSV

13 maart 2015 om 02:13

Zoet international? Heb ik wat gemist? Dus als je bij de voor selectie zit ben je international..

13 maart 2015 om 07:07

Psv is qua prestaties idd groter dan Feyenoord maar verder is het natuurlijk niets.
De plaats , de suporters, het stadium etc.

13 maart 2015 om 08:33

Al wordt PSV 8 keer achter elkaar kampioen, dan nog zal alleen Eindhoven en omgeving PSV als topclub zien. De naam en status van Ajax en Feyenoord zullen altijd groter blijven dan die van provincieclub PSV, met dat schattige stationnetje waar 35000 man in passen.

13 maart 2015 om 10:51

2e plek vieren. Geen topclub dus.

Moeders heedt zelf ook altijd gevoetbald en niet onverdienstelijk, ze weet wel waar ze over praat. JP heeft altijd naar zijn moeder geluisterd en hopelijk gaat hij dat nu weer doen.

Toch wel een interessant punt dat zijn moeder zegt: ' Ik mis het gretige van vroeger wel eens bij Jean-Paul'. Dat is precies wat er ontbreekt aan veel van die op papier hele talentvolle aanvallers die er in Nederland rondlopen. Boetius, Kishna, Depay. Stuk voor stuk heel talentvol maar stuk voor stuk ook jongens die al snel denken dat ze er zijn omdat ze weet ik hoeveel ton verdienen en in hun omgeving te veel schouderklopjes krijgen. Dat resulteert vaak ook in een lakse en hele irritante houding en zorgt er voor dat ze niet het uiterste uit zichzelf halen. Eeuwig zonde zoiets.

12 maart 2015 om 22:20

Heel vreemd dat je claimt te weten wat zulke spelers denken. Het zijn buitenspelers , dat zijn altijd al grillige spelers geweest. Ze moeten gewoon spelen vanuit hun kwaliteit en niet door druk vam buitenaf als gekke keihard gaan werken. Dat is voor beperkte spelers , zoals Immers of Kuyt.

12 maart 2015 om 22:40

Je ziet dat toch aan alles? De air waarmee veel van die jongens op het veld staan is toch niet normaal meer. Ze hoeven van mij geen Dirk Kuyt te zijn, maar je optimaal inspannen om het beste uit jezelf te halen is toch wel het minste wat je kan doen en dat doen die jongens in mijn ogen duidelijk niet.

12 maart 2015 om 22:52

Nee , ze moeten gewoon goed voetballen. En dat vanuit hun eigen kwaliteit. Zie je Xavi zich weleens kapot werken?

13 maart 2015 om 01:04

Wat heeft je kapot werken te maken met je optimaal inspannen om het beste uit jezelf te halen. Je verwacht van een keeper geen goals en van een buitenspeler ook niet dat hij het hele veld over rent om een bal te veroveren, maar in je taken moet je volledig alles geven. Qua focus, qua energie, qua alles. Te vaak staan deze jongens maar een beetje vrijblijvend te spelen zonder die echte wil om zich te laten zien en echt alles uit een wedstrijd en hun loopbaan te halen. Dat vind ik echt heel irritant.

12 maart 2015 om 23:04

zijn moeder ziet heel goed in wat er op dit moment minder gaat dan eerdere seizoenen, ook is/was de hele (uitgebreide)familie van boetius idd goed vertegenwoordigd in het profvoetbal

13 maart 2015 om 08:13

Boetius wordt ook ouder he.. In de C-tjes kreeg ik ook al tranen als we hadden verloren maar nu gebeurt dat niet meer.
Dat betekent niet dat je minder gretig bent.
Boetius zit gewoon in een dipje en moet gewoon hard blijven werken om eruit te komen die jongen beschikt over veel talent.

Ach dit zie je bij vrijwel elk talent en zeker bij aanvallers. Heel veel hebben een goed debuutjaar en zakken dan een jaar- of anderhalf weg. De verwachtingen zijn dan te hoog en ze willen te veel en te snel. Ik zie Boëtius (net als Vilhena) volgend jaar een heel goed seizoen spelen. Iedereen vergeet dat hij pas 20 is. Als hij over 2 jaar is uitgegroeid tot één van de betere spelers van de Eredivisie is hij nog steeds pas 22! Waar hebben we het in godsnaam over...

Verstandige moeder,nu hoop ik nog dat hij luistert. Hij komt er heus wel weer bovenop,zit in een dip,en dat gebeurt de beste wel eens.

Idd beter om nog in Nederland te blijven. Ik zou hem graag bij Ajax zien, mooie technische snelle 2-benige speler ! Kom Overmars toon eens lef, je hebt tenslotte nog wat goed te maken. .. :-)

Jongen, luister naar je moeder!

Persoonlijk vind ik deze jongen zeer talentvol, hoop ook echt dat ie blijft?! Zo niet, blijf dan in ieder geval in de nederlandse competitie

Nog een paar jaar in Rotterdam blijven zou inderdaad beter voor hem zijn, ik hoop ook dat hij zich meer gaat richten op de rechtsbuiten positie. Met deze jongen, Depay, Kishna en El Ghazi (mits hij voor NL kiest) hebben we aardige vleugelspelers voor de toekomst wat het Nederlands Elftal betreft. Hoop dat ze zich snel genoeg ontwikkelen om te voorkomen dat Lens en Narsingh meegaan komend EK.

Waren alle voetbalmoeders maar zo

Ik hoop dat er volgend jaar een trainer voor de groep staat die dit soort gasten wel het vertrouwen geeft. Onder Rutten stagneert zijn ontwikkeling. Die van Vilhena ook. Ik hoop echt dat ze toch gewoon bijtekenen en nog een jaar of 2 blijven.

Is het merendeel van de mensen vergeten , dat Boetius van nature
een rechts buiten is??

Misschien moet die jongen wel gewoon een jaar bij AZ of zo gaan voetballen. Laat hem daar eens een heel seizoen laten zien dat ie de kar kan trekken.

Hij zal toch gaan als er een mooi club voor hem komt, die hebben een mooi verhaal en een grote zak geld en dan gaat iedereen overstag

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren