Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik moet het gevoel hebben dat ik nog heel lang bij Chelsea werk’

Laatste update:

Maurizio Sarri zegt nog niets van Chelsea te hebben gehoord over een eventueel ontslag. De Italiaanse hoofdtrainer van the Blues ligt onder vuur na de tegenvallende resultaten van de laatste weken. Sarri zou in de EFL Cup-finale van zondag tegen Manchester City een allerlaatste kans krijgen om de boel om te draaien.

Manchester United bleek maandag te sterk in de FA Cup (0-2) en na afloop van het duel werd Sarri uitgefloten door de supporters van Chelsea. Zelf is hij niet met een afscheid bezig. "Ik moet voor mezelf het gevoel hebben alsof ik hier nog heel lang trainer ben. Anders kan ik niet werken", zegt Sarri op de persconferentie voorafgaand aan het Europa League-duel met Malmö FF van donderdag.

“Of dat ook echt zo is, dat weet ik niet, maar ik werk altijd met een visie die gebaseerd is op de lange termijn”, zegt de trainer, die meent dat een omslag zeker mogelijk is. “In het voetbal kan alles in een dag veranderen. Op dit moment is het inderdaad lastig voor ons om drie of vier wedstrijden op rij te winnen, maar alles is mogelijk”, weet hij. “We moeten voor nu proberen hard te werken en snel goede resultaten neer te zetten. Met wat meer vertrouwen zijn we tot enorm veel in staat.”

De EFL-finale tegen Manchester City van zondag zou de laatste kans zijn voor Sarri om zijn ploeg weer aan de praat te krijgen. Naar eigen zeggen heeft de veelbesproken oefenmeester nog niet gesproken met clubeigenaar Roman Abramovich over een eventueel ontslag. “Nee, ik heb deze week niet met ze gepraat”, is hij stellig. Donderdag hoopt Sarri zich met Chelsea te plaatsen voor de achtste finale van de Europa League, na een eerdere 1-2 zege op Malmö in Zweden.

Denk je dat Maurizio Sarri het seizoen afmaakt als trainer van Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 februari 2019 om 18:28

Weet iemand Hoelang het duurde voordat Napoli begon te draaien onder hem.

20 februari 2019 om 18:31

Hij werd in zijn eerste seizoen 2e. Alleen bij zijn eerste 8 trainersklussen heeft ie het maar max 43 wedstrijden uitgehouden

20 februari 2019 om 18:33

Dus niet iemand die op de lange termijn teams beter maakt

20 februari 2019 om 18:34

Eerste seizoen twee, daarna derde en wederom tweede. Geen prijs gepakt, helemaal niks. Speelde wel leuk voetbal, maar daar doe je het uiteindelijk jiet voor

20 februari 2019 om 18:37

Tjoepita Hahaha leuke naam. Geen prijzen gepakt maar toch niet zo slecht

20 februari 2019 om 18:37

@ronaldinhhhho

hoeveel tijd moet je iemand geven die zijn sterspelers misbruikt op verkeerde posities? was het puur het resultaat dat tegen viel kan je iemand tijd geven maar als een elftal niet draait door verkeerde keuzes van de trainer en hij veranderd nog steeds niet zijn eigenwijze, koppige keuzes terwijl iedereen ziet dat het op deze manier niet draait, dan gooi je als coach gewoon je eigen ruiten in

Jorgino is niet je beste middenvelder, dat is Kante. zet die dan op zijn goede plek en zet Jorginho of op de bank of ergens anders neer, daar mis je toch niet veel aan.

dat Sarri Hazard in de spits heeft gezet een tijdje ging ook nergens over omdat meerdere coaches het hebben geprobeerd voor hem en iedere keer bleek het al niet te werken

20 februari 2019 om 18:40

Japie zeker weten. Ik zie Chelsea ook af en toe en zie vaak idd dat het teveel gebrei is en vaak door het midden met Hazard. Is ook vaak dat de tegenpartij ze het spel laat maken .

20 februari 2019 om 18:42

Toch wel teveel spelers die dat gewoon niet kunnen met uitzondering van Hazard. Bij City heb je meerdere die het we kunnen

20 februari 2019 om 18:43

@ronaldinhooo

mee eens! het probleem van trainers als Sarri is dat hun systeem voor deze mensen zo heilig is, dat hun beste spelers er het slachtoffer van worden. renderen die sterspelers vervolgens niet meer dan gaan de resultaten ook tegenvallen, want dit zijn de spelers die je normaal aan de overwinningen helpen als ze op de goede manier worden gebruikt

20 februari 2019 om 18:48

Waarschijnlijk kan hij geen andere systeem spelen waar hij de spelers voor heeft. Daarom snapte ik ook niet dat ze toen deze trainer hadden genomen.

Idd tijd geven of had hem anders niet aangesteld, complete cultuuromslag dus dat gaat wel even duren voordat het allemaal goed staat en draait. Persoonlijk ben ik niet zo gecharmeerd van hem, ziet er als een sloeber uit en zo presenteert hij zich ook in woord en gedrag. Echt compleet Yin en Yan dat Sarri nu trainer is van Chelsea mr goed, het is wat het is

Ik hoop het, maar onder de cruciale voorwaarde dat sarri niet zo koppig moet zijn. Sarri moet fouten erkennen en geen lievelingetjes aanhouden. Het blijven volhouden aan de verkeerde spelers als Luiz, Alonso, Pedro, Jorginho (op deze positie in ieder geval), het niet de kans geven aan CHO en christensen, Kanté op de verkeerde positie zetten en het niet switchen naar bijvoorbeeld 4-2-3-1 is echt frustrerend. Als hij week in, week uit maar vol blijft houden aan het falende systeem is het een kwestie van tijd voor hij eruit vliegt. Dat zou zonde zijn, want Sarri kan een team wel leuk laten voetballen, zoals hij bij napoli heeft laten zien.

Sarri is binnen 3 weken weg uit Londen. En dan denk ik dat Chelsea Mourinho weer terug haalt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren