Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik lijk erg veel op Van Gaal, maar ik ben knapper en heb geen Truus’

Laatste update:

Toen Gertjan Verbeek aan de slag ging bij VfL Bochum, omschreef boulevardkrant BILD de 52-jarige trainer als der neuer Louis van Gaal. De ex-coach van onder meer FC Nürnberg, Feyenoord en sc Heerenveen lijkt zich wel in die typering te kunnen vinden. Verbeek beseft dat hij wel wat weg heeft van de huidige manager van Manchester United.

/

“We zijn beiden erg gestructureerd. Als ons iets te binnenschiet, dan komen we direct in actie. Dat is onze strategie en filosofie. Ik heb bijvoorbeeld nu al een zeswekenplan voor Bochum in elkaar getimmerd”, zegt Verbeek in een interview met BILD. “Maar ik ben knapper. En jonger. En ik heb geen Truus!”, glimlacht hij.

Bochum, dat momenteel elfde staat in de 2. Bundesliga, hervat de competitie op 7 februari met een uitwedstrijd tegen Union Berlin. Verbeek heeft zich met Bochum een aantal doelen gesteld: “Het eerste doel is aanvallen, ook zonder bal. Doel nummer twee is meer punten pakken. En het derde doel is minder tegendoelpunten krijgen. Als dat allemaal lukt, worden we succesvol.”

Denk jij dat Gertjan Verbeek gaat slagen bij VfL Bochum?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat hij nog terug keert naar Heerenveen

Doelen zullen wel slagen, maar Bochum blijft een grauwe traditie club.

Super trainert! Jammer dat hij niet meer in de Eredivisie actief is...

Als je jezelf vergelijkt met zo'n unieke topper als Van Gaal, dan steek je altijd schril af. Neemt niet weg dat Verbeek wel een goede trainer is. Hoop dat ie ooit weer terugkeert naar Nederland.

Koeman begint nu ook een echte topper te worden.

Hoe staat het eigenlijk met neerlands jeugd qua trainerschap?

Iemand een lijstje van trainers die het ver lijken te gaan schoppen?

10 januari 2015 om 16:03

Wordt wel een somber lijstje ben ik bang. Zie alleen Frank de Boer het echt ver schoppen (als je dat onder neerlands jeugd verstaat). Ik schat mannen als Seedorf en Kluivert bijvoorbeeld een beetje te soft in voor het trainersgilde, al heeft Seedorf wel weinig kansen gekregen bij Milan. Misschien dat Jaap Stam er ooit nog wat van kan maken.

10 januari 2015 om 17:14

Schat Seedorf niet te soft in hooguit te eigenwijs, zou eigenlijk gewoon een paar jaar bij een ervaren bijvoorbeeld Hiddink of Advocaat assistent moeten zijn, mannen die het langzamerhand ook begrijpen dat je assistenten veel werk kan laten doen en dan leert Seedorf ook veel van.

Ben alleen bang dat hij dat zelf niet gaat willen, misschien dat hij wel gevoelig is voor een Ancelotti of Capello om daar ooit onder te werken.

10 januari 2015 om 17:23

kerel je snapt toch zelf wel dat dit met een knipoog wordt gezegd..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren