Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kreeg veel felicitaties na het WK, heb mezelf nu echt op de kaart gezet’

Laatste update:

Ron Vlaar was in de zomer een van de betere verdedigers op het WK. De contractspeler van Aston Villa reikte met het Nederlands elftal tot de halve finale van het eindtoernooi in Brazilië en werd geprezen om zijn spel. Vlaar zegt in gesprek met Helden te merken dat zijn ‘status’ is veranderd.

/

“Zowel ploeggenoten als tegenstanders kwamen met felicitaties na het WK. Ze feliciteerden mij met mijn sterke zomer. Dat is echt mooi om mee te maken. Ik heb het gevoel dat ik na twee jaar in de Premier League mezelf nu echt op de kaart heb gezet.” De 29-jarige Vlaar werd in de zomer ook nog in verband gebracht met een transfer; onder meer Arsenal, Southampton, Juventus en Lazio werden genoemd.

Hij zegt niet teleurgesteld te zijn dat hij nog altijd bij Aston Villa speelt: “Ik heb het hier naar de zin en dat is nog steeds zo. Ik weet wat ik kan en dat is tot uiting gekomen op het WK. Ik streef er naar dit iedere wedstrijd te halen. Ik wil straks elke week in de Premier League uitblinken”, besluit Vlaar, die nog tot volgend jaar zomer onder contract staat op Villa Park.

Denk jij dat Ron Vlaar volgend seizoen nog bij Aston Villa speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat hij al 29 is anders had hij de top gehaald
Heeft laatste 2 jaar echt gigantische stappen gezet

17 september 2014 om 21:31

Inderdaad! Het ga je goed Ron Beton! Verdediger van Wereldklasse!

18 september 2014 om 01:37

Nou wereldklasse is een beetje overdreven. Goed voor de subtop maar daar blijft het bij

18 september 2014 om 07:32

Niet echt subtop op het wk gezien!!!!!!

17 september 2014 om 21:38

Kan nog steeds wel denk ik, alleen dan moet hij wel dit niveau vast houden. 29 Jaar is een mooie leeftijd, kan nog wel 5/6 jaar mee.
Zou leuk zijn als hij dan terugkeert in de Eredivisie.

17 september 2014 om 23:15

Hij gaat nog steeds een van de beste worden. Geen probleem! Zijn fysiek draagt hem nog tot zijn 36e

18 september 2014 om 10:16

Jaa idd jammer dat het potentie er zonlaat uit komt ik herrinner me nog dat hij als broekkie werd opgeroepen bij oranje toen hij nog bij az zat. Toen was het echt n talent. Maar ik zag bij feyenoord al dat hij het niet verloren was hoor. En de stap naar de BPL was een goeie zet voor hem om nog meer te groeien

Een club als ac milan zou wel een mooie zijn voor ron beton

Ron beton verdiend de laatste paar jaar van zijn carriere een mooie subtopper in england of elders

Jammer dat hij niet is verkast naar een betere club.

17 september 2014 om 21:48

Hoezo beter? Alleen Chelsea staat hoger hoor en die zulle wel genoeg verdedigers hebbe

Zijn blessures in de eredivisie hebben hem meer leed aan gedaan als dat iedereen denkt. ik weet zeker dat hij anders allang bij een topclub had gezeten en een van de beste in de wereld. nu is hi ook van wereld klasse maar op zn 29ste nog steeds bij Aston villa. natuurlijk ook al een top prestatie maar ik zie hem graag nog bij de top. miss een goede voor Man Utd in de wintertransfer periode

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren