Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kreeg nooit eerlijke kans bij Tottenham, ik kon niet wachten te vertrekken'

Laatste update:

Alex Pritchard doorliep de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur en hij werd in 2011 al op achttienjarige leeftijd bij de selectie gehaald voor een Europa League-wedstrijd tegen PAOK Saloniki. De middenvelder moest voor zijn officiële debuut echter wachten tot mei 2014 en door uitleenbeurten aan Peterborough United, Swindon Town, Brentford en West Bromwich Albion kwam hij maar tot twee officiële wedstrijden in het shirt van the Spurs.

/

Pritchard kiest nu eieren voor zijn geld door definitief de overstap te maken naar Norwich City: “Het was teleurstellend om uiteindelijk te vertrekken bij Tottenham, maar aan het einde kon ik niet wachten te vertrekken. Ze hebben me nooit een kans gegeven. Norwich heeft een geweldig team en spelen elke wedstrijd in een uitverkocht stadion, dus het publiek voelt als een twaalfde man”, vertelt hij aan de Daily Mirror.

De middenvelder, die in zijn jeugd werd genoemd bij Real Madrid en Barcelona, kon ook naar Brighton & Hove Albion, maar koos op het laatste moment toch voor the Canaries: “Soms gebeuren die dingen in het voetbal. Ik kan niet voor beide clubs spelen, dus ik moest een keuze maken. Ik was eerlijk gezegd nooit dicht bij een overstap naar Brighton en het enige dat telt is dat ik nu voor Norwich speel. Dus het enige dat ik kan doen is mijn excuses aanbieden aan Brighton.”

Alex Pritchard doet er goed aan te vertrekken bij Tottenham Hotspur

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer zo'n verhaal van "bij mijn vorige club was alles slecht maar bij mijn nieuwe club is alles geweldig". Benieuwd wanneer deze speler bij Norwich op de bank komt en vertrekt hij het zelfde verhaal gaat ophangen.

Daarnaast hebben de Spurs vanaf 2011 vier trainers gehad. Wanneer deze je alle vier niet een kans geven ben je waarschijnlijk niet goed genoeg.

Pijnlijk als je geen kans als je van de jeugdopleiding komt. Maar spurs hebben nu ambities dus als je de niveau niet haalt ben je weg

Voor hoeveel is hij uiteindelijk verkocht? Op football manager moest ik er 5,5 miljoen voor betalen maar is hij wel 1 van de topspelers van Ajax.

Ken hem verder niet maar als je dit soort uitspraken doet leg je jezelf wel druk op om het meteen te laten zien als je bij Norwich wel een kans krijgt.

6 augustus 2016 om 10:53

Voor 9.5 miljoen.

Tsja hij raakte geblesseerd op het moment dat het eigenlijk moest gebeuren en daarna was het heel moeilijk om er nog in te komen. Nu je maar focussen op Norwich.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren