Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik keer graag terug naar Galatasaray, heb er veel vrienden wonen’

Laatste update:

Felipe Melo heeft spijt van zijn overstap naar Internazionale. De 32-jarige middenvelder ruilde Galatasaray in augustus voor 3,7 miljoen euro in voor i Nerazzurri, maar is in het Giuseppe Meazza niet zeker van een basisplaats.

/

“Ik zou graag terugkeren bij Galatasaray, want ik heb zo veel vrienden in Istanbul wonen. Ik weet dat Galatasaray het financieel moeilijk heeft, maar ik hoop dat het snel wordt opgelost zodat Galatasaray kan terugkeren waar ze horen. Zoals ik al gezegd heb, is Galatasaray mijn prioriteit”, aldus de Braziliaan in een interview met Fanatik.

De 22-voudig A-international schijnt ook in beeld te zijn bij clubs uit China, maar hij geeft aan dat er ‘niets speelt’. “Als Internazionale wil dat ik moet vertrekken, ga ik de situatie analyseren.” Melo heeft in Milaan een contract tot de zomer van 2017.

Denk jij dat Felipe Melo volgend seizoen nog bij Internazionale speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In zijn situatie zou ik nog ff lekker 2 jaar china meepakken, ff cashen

13 maart 2016 om 13:49

Alsof die nog niet genoeg verdient heeft na zijn periode in Turkije, was daar een van de grootverdieners en bij inter is dat niet anders.

Gewoon laten vertrekken in de zomer, misschien is er een club uit china zo gek om met 10 miljoen op tafel te komen. We hebben op het middenveld veel betere spelers rondlopen, denk aan medel, brozovic, perisic, kondogbia, etc. Bovendien is Melo al 32 en is die toch wel een grootverdiener. Gewoon lozen komende zomer.

Dit zou de beste aankoop van Dursun zijn sinds zijn wanbeleid het heeft overgenomen. Met Melo weer terug op het middenveld krijgen we weer de broodnodige passie die we zo missen, de agressiviteit die we missen. Ook al is hij buiten het veld niet de beste heer, op het veld was hij op zijn positie de beste van Turkije. Gewoon een contract geven voor 1.5 jaar, en daarna verder kijken.

13 maart 2016 om 14:03

Waarom zou je hem terughalen? Deze man heeft het team in steek gelaten wat is er veranderd in een half seizoen? Hij gaat zeker een vette contract willen. Ik zou hem zeker niet terug halen mits als hij transfervrij is en voor een eitje gaat spelen zoals max 1 miljoen per jaar all inclusief zonder premies en al.

13 maart 2016 om 14:42

Ik denk niet gs dit moet willen. Melo is eem aardige breker op t middenveld maar Gs moet verder. Gewoon nieuwe jonge krachten voor de komende 5 jaar.

Wat een vies ventje is deze Melo toch, elke jaar dat die gehuurd werd van Juventus kwam die 'later' terug van vakantie en zo heeft die bijna geen enkel jaar de voorbereiding op het seizoen meegedaan. Vorige seizoen alsmaar zeiken dat die achter Manchini aan wou en nu het niet lukt wilt die terug naar Galatasaray. Deze man is niet serieus te nemen.

13 maart 2016 om 14:51

Idd snap ook niet wat deze jongen nog op de velden doet.

13 maart 2016 om 15:04

Maar je vergeet ook dat Melo letterlijk 10 klasse beter is dan Donk. We hebben op dit moment niet de luxe om te kopen wie we willen. Als Melo voor een lager salaris terug wilt dan zal hij zeker wel welkom zijn vind ik. Wat hij afgelopen zomer heeft gedaan is zeker fout, maar mensen maken nou eenmaal fouten. Als je hem ook een beetje volgt dan zie je ook dat hij zeker spijt heeft dat hij bij ons is vertrokken. En dat is niet pas 2 weken of zo maar echt maanden lang.

13 maart 2016 om 15:28

Andere kant geef ik hem ook gelijk in het voetbal kan het soms raar lopen als gs supporter doet het pijn dat het gebeurt voordat transfer deadline was maar sowieso waren we niet in staat om een vervanger te halen, en voor melo was dit een kans wat helaas voor hem is mislukt, wat mij betreft is hij welkom bij gs

Deze man weet ook niet wat die wil haha. Zou je als galatasaray zijnde ook niet moeten willen meer

13 maart 2016 om 23:36

Toch is Melo een versterking, we moeten het nu met Ryan Donkey doen, zeg nou eerlijk Melo is 10 klasses beter.

14 maart 2016 om 11:05

Melo volgend seizoen 34 alweer, Galatasaray kan beter voor een jonger speler gaan.

Check de bron: Fanatik = niet serieus dus!

Inter had hem nooit moeten kopen.

Hij boycotte GS half om terug te gaan naar Inter. Nu hij geen plek heeft wilt hij in ene terug.

Het is net een ex vriendin die er achter komt dat haar huidige vriend haar troep behandeld en terug wilt naar een ex. Dikke doei

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren