Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop vooral dat Ajax kampioen wordt voor Diederik Boer, mijn vriend’

Laatste update:

Met nog acht speelronden te gaan is het niet te zeggen wie er dit seizoen aan de haal gaat met de landstitel. Regerend kampioen PSV leidt de dans en heeft een voorsprong van één punt op Ajax. Het Algemeen Dagblad peilde de meningen bij veel kenners en trainers en daarbij kwam PSV als de absolute favoriet uit de bus: 78 procent van de ondervraagden koos voor de Brabanders als de komende kampioen.

/

Peter Houtman geeft in de ochtendkrant aan dat hij een nek-aan-nek-race verwacht in de slotweken van het seizoen. “Toch ga ik voor PSV, die ploeg is wat rijper en completer”, geeft hij aan. Arjen Robben zegt zijn gevoel te laten spreken en kiest eveneens voor de Eindhovenaren. Slechts een vijfde van de geënquêteerden gelooft nog in een succesvolle inhaalrace van Ajax.

Richard Witschge is één van hen en vermoedt dat PSV-Ajax van 20 maart beslissend zal zijn in de titelrace. Bram van Polen geeft aan dat de hechte defensie van Ajax van doorslaggevend belang kan zijn, in combinatie met het scorend vermogen van de Amsterdammers. “Maar eigenlijk hoop ik vooral dat ze kampioen worden voor mijn vriend Diederik Boer, de reservekeeper. Als Ajax kampioen wordt, heeft Boertje in Nederland alle prijzen.”

Wie wordt er dit seizoen kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het zou toch prachtig zijn als Diederik Boer zijn laatste jaar bij Ajax af kan sluiten met een prijs?

Off. Boer heeft maar 9 vingers

12 maart 2016 om 08:42

De beste 9-vingerige keeper van de Eredivisie.

12 maart 2016 om 12:22

Prachtig?
Hoeveel wedstrijden heeft die man gekeept? 1. Kan me niet voorstellen dat je jezelf dan kampioen voelt..

12 maart 2016 om 18:43

Ik vind het gewoon een mooi verhaal

We zullen zien hoe het loopt. Ik denk zelf dat de kansen 55% voor PSV en 45% voor Ajax zijn.

Heerlijk vanuit de underdog. Dit Ajax kan gewoon winnen in eindhoven, we moeten niet eens met zijn allen doen of Psv een wonderploeg is. Ze werken hard voor elkaar en dat was vroeger anders.

12 maart 2016 om 09:15

Dit Psv kan Ajax helemaal van de mat afspelen. We moeten nu niet net alsof doen of Ajax een wonderploegje is .


Daarbij het thuisvoordeel en de ervaring nee helaas voor de Ajax supporters dit jaar zal het weer Psv worden!

12 maart 2016 om 09:19

We shall see.

12 maart 2016 om 09:50

Naar die klap van Atletico zullen de jonge tieners van Ajax wel eens laten zien in Eindhoven waarom zij spelen voor de grootste club van het land.

12 maart 2016 om 10:31

na de klap in Atletico, PSV gaat daar heen en herft niks te verliezen, dit zijn gewoon 2 bonus wedstrijden (misschien nog 2 extra), daarbij is de aanval van PSV op dreef en isnde verdediging van Ajax zeer verzwakt door blessures. dan komt de 6x de 0 van psv er nog bij en het thuisvoordeel van PSV. dus alles in het voordeel van PSV, maar de wedstrijd moet natuurlijk nog gespeeld worden

12 maart 2016 om 10:35

We gaan het wel zien ik wacht wel af. Vorig jaar het slechtste Ajax sinds tijden en 3 punten mee naar Amsterdam. En dat was zelfs zonder supporters dankzij de burgemeester.

Raar dat de laatste weken de poll veel verwachtingen voor psv worden omgezet naar de verwachting dat ajax kampioen gaat worden....

Het is echt spannend dit jaar maar beide teams hebben nog een paar moeilijke wedstrijden te gaan , ik hoop Ajax maar we zullen het zien.

PSV heeft overwinterd in de Champions League, heeft maar mijn weten alle toppers gewonnen, won van Ajax thuis en gaat fantastisch, maar er zijn klaarblijkelijk alsnog mensen die Ajax de hemel in prijzen na een handjevol leuke wedstrijden en ervan overtuigd zijn dat ze kampioen worden.. Wat blijven Ajacieden toch wonderlijke wezens

12 maart 2016 om 10:37

Je bedoeld die ene topper in Amsterdam. Die andere is 20 maart pas;-)

12 maart 2016 om 10:40

Crypohiet. Ja heel wonderlijke mensen zijn we. We staan een straatlengte achter met die ene punt en nog geloven we in het kampioenschap, nou nou wat wonderlijk

12 maart 2016 om 11:10

De enige reden dat PSV niet met een straatlengte voor staat is vanwege gemakzucht. Ajax was koploper met volgens mij op het hoogtepunt vijf punten, PSV heeft van ze gewonnen in de Arena en daarna over Ajax heen gegaan. Die afwezigheid van die straatlengte lijkt me dus de verdienste van Psv, niet van Ajax en dat lijkt me absoluut geen reden voor Ajax om te denken aan het kampioenschap, waar PSV dan weer veel meer aanspraak op maakt. Tevens is 'geloven in' wat anders dan 'overtuigd zijn van'

12 maart 2016 om 11:42

Ajax heeft oliedom gelijk gespeeld tegen twente, Roda en Heracles de enige rede waarom Psv met 1 mager puntje voor staat is omdat Ajax slecht uit de winterstop is gekomen.

12 maart 2016 om 11:54

Crypohiet. Zucht, en het uit handen geven van die vijf punten is weer gemakzucht geweest van Ajax. Ik dacht dat arrogantie bij Ajax niet vreemd was, maar jij kan er gelukkig ook wat van

12 maart 2016 om 12:47

@inekemontana Haha, dat is waar. Puik punt, hoewel naar mijn idee het mislopen van bepaalde punten bij Ajax soms ook te maken had met kwaliteit die ze misten. En betreffende de 'arrogantie': ik denk dat het meer gepaste trots betreft, maar dat hangt natuurlijk af van interpretatie.

@jakethefatman ja, en PSV haalde Ajax toch in, ondanks een gelijkspel tegen Roda, Excelsior en Heerenveen eerder dat seizoen. Als je je concurrent over je heen laat gaan terwijl je eerst vijf punten voorsprong had, met bijna het hele seizoen slaapverwekkend spel en dat niet-noemenswaardige Europese avontuur, verdien je het kampioenschap dan?

12 maart 2016 om 13:13

Crypohiet. Ach het is ook weer zo dat ik het vanuit een trots Ajax oogpunt bekijk en jij vanuit een trots Psv oogpunt, vandaar dat de meningen ook botsen. Is verder ook niet erg, maakt de gezonde concurrentie alleen maar mooier We gaan binnenkort zien hoe de verhoudingen liggen!

12 maart 2016 om 15:16

Slapend spel ? Meer goals dan Psv voor en minder tegen. Psv heeft sins 2008 een kampioenschap behaald en door middels van een Europa League loting de volgende ronde behaald en er valt meteen geen normaal gesprek meer met Psv fans te voeren. Juist door de miljoenen die Psv investeert zou het prachtig zijn om te winnen dit seizoen. Het geluk van Psv zou binnenkort weer ophouden.

12 maart 2016 om 15:21

Jake misschien moet je eerst je feiten kennen voordat je onzin uitkraamt want psv heeft 3 keer meer gescoord dan Ajax.....

12 maart 2016 om 18:08

Wauw, dit is zoveel onzin.. Ik weet amper waar te beginnen.

Allereerst zal menig ajacied het met me eens zijn dat het spel dit seizoen vaak slaapverwekkend was. Verder heb ik het even voor je nagezocht: PSV doelpunten: 67/24, Ajax 64/16 (:voor/tegen), dus ook dat klopt niet. Ook leuk trouwens dat je precies 2008 als jaartal neemt, want PSV was landskampioen 2005, 2006, 2007 én 2008 zijn. Vier keer achter elkaar, herken je het?
Wat betreft die Europa League loting, daar valt over te twisten. Zelfs als het een Europa League loting was, kwam PSV er verder mee dan Ajax en de zijne. Over die miljoenen.. Ik weet niet precies wat je bedoelt. Volgens mij heeft PSV uitstekend in de selectie geïnvesteerd het afgelopen jaar, die miljoenen bedoel je? Als laatste dat geluk: ik weet weer niet waar je op doelt. Geluk schijn je af te dwingen.

12 maart 2016 om 11:52

Mogen blij dat ze niet zoals ajax jaren in de poel des doods zaten met barca bv hadden

12 maart 2016 om 12:28

Krijgen we dat weer... Dat was niet elk jaar zo. Ajax had naar mijn weten meerdere keren in de CL een poule waarin Ajax Europees perspectief had. Verder verloren ze van Rapid Wien in de voorrondes. PSV wint thuis van Cska, Wolfsburg en Manu en boekt thuis een prima resultaat tegen Atletico waardoor ze nog een kans maken om door te gaan. Dit is geen grote bek maar gepaste trots.

12 maart 2016 om 15:19

Deal with it, speelt Psv tegen City, Bvb, Real Madrid dan worden ze net zo goed vernederd. Psv heeft alle geluk gehad met die doorsnee Europa League loting. Psv heeft met dat afbraak voetbal eindelijk weer eens een succesje geboekt, wat trouwens alleen kan als je miljoenen en miljoenen investeerd. Doe mij maar Ajax met jeugd daar heb ik veel meer een band mee.

12 maart 2016 om 15:23

Afbraak voetbal dat durf jij te zeggen als Ajacied? Heb je je eigen ploeg wel eens gezien in de El? Dat bedoek niks neer te zeggen verder... En dan aks het veredelde El poule was hebben ze het alsnog 10 x beter gedaan dan Ajax die in een prutspoule niet eens doorkomt... Fijn dat zo blij mede jeugd bent hahah zo ... Je ziet dat het zijn vruchten afwerpt ben bijna jaloers

12 maart 2016 om 18:23

Sorry, maar ik had er niet aan gedacht dat Ajax vier jaar achter elkaar bij die ploegen in de poule kwam. Geluk, ach ja.. Die investeringen in de vorm van miljoenen, dat hoort nou eenmaal bij een topclub. Ja, PSV investeert in een zo sterk mogelijke selectie om sportief zo ver mogelijk te komen. Vreselijk.
Dat jij een band hebt met de veelal ingekochte Ajax-'jeugd' is mooi, ik heb dat dan weer niet. Enne... Opmerkelijk toch dat het meest waardevolle talent van de huidige selectie uit de jeugd van PSV komt.

13 maart 2016 om 11:59

Je vergeet erbij te vertellen dat AJAX 2 x genept is. PSV is geweldig gematst in de thuiswedstrijd tegen Manu. Je bent wel erg selectief in je herinnneringen. Wat minder lang geleden: heb je gisteren gekeken? Geloof me, het is nog lang niet beslist. Ajax heeft aan een gelijkspel in eindhoven in principe voldoende. Hebben een makkelijker restprogramma, maar ook dat zijn voor allebei de clubs niet zomaar winstpotjes. Overigens heeft Ajax na de winterstop uitsluitend 2 x gelijgespeeld na afwezigheid van Klaassen. En laat die nou net terug zijn en weer iedere week het verschil maken.

14 maart 2016 om 00:58

Haha, jij telde de drie punten tegen NEC of niet? Ik kan me niet herinneren dat PSV gematst is, of bedoel je Moreno en Shaw? Dat leek mij een correcte tackel. Ja, ik heb zaterdag gekeken en ik werd er niet vrolijk van, maar helaas liet Ajax dus ook de punten liggen dus een gelijkspel is vrees ik niet voldoende. Wanneer is Ajax trouwens genept? Maar ik geloof je, hoor!

Ik denk ook dat het Psv wordt, denk zelfs dat als ze zo blijven voetballen zoals ze laatste tijd doen dat ze geen punt meer gaan verspelen.

Naar mijn mening is het niveau verschil tussen Ajax en PSV op dit moment vrij klein. De aanval van PSV is kwalitatief beter. Verder is het volgens mij behoorlijk gelijkwaardig. PSV geef ik daarom de betere papieren maar Ajax vlak ik zeker nog niet uit.

Voor Ajax is het te hopen dat El Ghazi snel weer beter gaat voetballen. Hij wilt momenteel iets te graag laten zien dat hij fantastisch kan voetballen.

De mening van de mensen hier is elke week anders. Dan word Ajax kampioen, dan weer PSV en nu weer Ajax. Ik zeg al heel het seizoen PSV heeft een sterk team, en die gaan ons ook verslaan ben ik bang voor. Tuurlijk hoop dat Ajax kampioen word. Maar ik zie PSV weinig punten verspelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren