Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb weleens gehoord dat ik geen echte Ajax-speler ben’

Laatste update:

Youri Regeer is van nature een middenvelder, maar de jonge Ajacied fungeerde op het jeugd-WK in Brazilië in de meeste wedstrijden als verdediger bij Oranje Onder-17. Regeer, die zichzelf spiegelt aan clubgenoot Donny van de Beek, kijkt met een goed gevoel terug op zijn prestaties op het eindtoernooi, maar hij wil voortaan wel weer gewoon op het middenveld worden opgesteld.

Regeer ziet wel wat van zichzelf in Van de Beek. "Hij creëert ook ruimtes voor anderen", stelt de spelmaker van Ajax Onder-19 op de website van de Amsterdamse club. "Ik heb weleens gehoord dat ik geen echte Ajax-speler ben, maar je merkt dat het steeds meer gewaardeerd wordt, dat mensen het in gaan zien. Ik ben een teamspeler, geef niet snel op en ga altijd door het vuur voor het team."

Oranje-klanten Ajax O19 weer terug: 'We willen overwinteren'

De jeugdinternational legt uit waarom bondscoach Peter van der Veen hem op het WK een linie naar achteren haalde. "De trainer kwam vooraf naar me toe en zei: 'Ik heb vertrouwen in je, want je speelt tot nu toe een goed toernooi'. De eerste twintig minuten was het wennen, maar daarna voelde ik me op mijn gemak", blikt Regeer terug. "Ik moest de opbouw verzorgen, samen met Devyne Rensch de spits uitschakelen, veel praten met de spelers voor ons en iedereen neerzetten. Dat zit wel in mij."

Oranje Onder-17 stond op de drempel van de WK-finale, maar in de halve finale ging het in de strafschoppenserie mis tegen Mexico. Regeer was een van de Nederlandse spelers die vanaf elf meter faalde. "Dan valt een droom in duigen en stort je wereld in. Ik had nog nooit een penalty gemist op een belangrijk moment, maar schoot hem gewoon slecht in", doet het Ajax-talent aan zelfreflectie. "Elke training oefenden we, ze gingen er niet allemáál in, maar wel heel veel. Een vaste trap in de hoek is wel te trainen, maar je voelt toch extra druk op je tijdens zo'n belangrijke wedstrijd op het WK."

Zie jij Youri Regeer slagen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals hij zich dit siezoen ontwikkelt hadden er maar weinig aan zien komen denk ik. Hoewel hij zich met Donnie spiegelt zie ik hem liever van de flanken komen als buitenspeler dan vanuit de as, zoals Donnie nu doet.

27 november 2019 om 13:00

Hoezo? Zo'n vleugelflitser is hij toch niet? Ik vind de vergelijking met Donny logischer.

27 november 2019 om 13:24

Ik vind dat ook. Groot talent dat zich goed ontwikkeld en veel scoort. Veel loopvermogen en technisch tactisch sterk. Moderne voetballer net als Donny.

27 november 2019 om 13:38

Hahahaha wat? Hij heeft echt niks van een buitenspeler. Of opperde je ook om De Ligt hangend op links te zetten toen hij op het middenveld speelde bij Ajax o19 ?

27 november 2019 om 14:06

Zeggen dat hij niks heeft van een buitenspeler vind ik ook niet helemaal terecht. Verder is het in mijn ogen dan ook absoluut geen verdediger en zie ik hem liever op het middenveld.

27 november 2019 om 14:16

Bij een buitenspeler denk ik toch aan Neres en Promes. Snel, technisch sterk, acties, etc. Deze jongen heeft dat echt niet. Hij is veel meer een middenvelder.

Hij is een slimme speler die dus op veel posities kan voetballen, maar momenteel kan hij zich het beste richten op CM

Ik heb hem al verschillende keren zien spelen en hij maakt op mij een zeer goede indruk door zijn volwassen manier van spelen. Ik zeg niet dat hij nu meteen klaar is voor het 1e maar een vaste plek bij jajax en vanuit die positie zou hij minuten moeten krijgen voor het 1e.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren