Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb ook het idee dat zoiets goed valt bij de aanhang van Feyenoord’

Laatste update:

Steven Berghuis maakte een jaar geleden de overstap van AZ naar Watford. Een succes werd zijn periode in Engeland niet. Hij kwam niet verder dan 222 speelminuten in de Premier League en is dit seizoen uitgeleend aan Feyenoord. In Rotterdam wil de Nederlands international zich van zijn beste kant laten zien.

/

Hoe goed Berghuis bij Watford ook trainde, manager Quique Sánchez Flores zag hem niet staan. Toen Feyenoord interesse toonde, hoefde de buitenspeler niet lang na te denken. "Die Kuip, man... En de sterke selectie. En dan de geschetste rol voor mij”, zegt de 24-jarige Berghuis in gesprek met het Algemeen Dagblad. Berghuis wilde niet nog een jaar vergooien en vond het idee om in de Europa League te gaan spelen aantrekkelijk. "Ik denk ook dat ik wel in Rotterdam pas."

Berghuis hoopt bij de Feyenoord-aanhang een populaire speler te worden. Hij beseft dat men in Rotterdam houdt van spelers die alles geven tijdens een wedstrijd en nooit opgeven. "Dat zit er de laatste jaren echt wel in bij mij. Ik heb ook het idee dat zoiets goed valt bij de aanhang van Feyenoord. Wat ik heb geleerd, is dat je altijd energie in de wedstrijd moet stoppen. Geloof hebben dat er ergens iets te halen valt”, aldus Berghuis. De buitenspeler komt donderdagavond mogelijk in actie bij Oranje in de oefenwedstrijd tegen Griekenland. Vijf dagen later staat de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden op het programma.

Steven Berghuis verdient een basisplaats tegen Griekenland en Zweden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler niks mis mee , alleen had hij vorig jaar gewoon naar een topclub in nederland moeten gaan , maarja zeg maar eens nee tegen 2/3 miljoen per jaar..

Dit valt bij elke club goed als je je kapot werkt voor je overbetaalde job Steven...

1 september 2016 om 12:29

Gelukkig kan berghuis meer dan hard lopen, maar bij ons worden zulke spelers nogal eens bewierookt of op een bepaald voetstuk geplaatst. daarom hield een hele beperkte speler als lex immers het hier gewoon 4 jaar uit in de basis. 'want hij werkt zo lekker hard' hoorde je dan.

1 september 2016 om 13:57

Nou nee, een technische speler die geweldige dingen laat zien krijgt zat credits. Een renpaard heb je ook niets aan, alleen even wat meer gas bij het verdedigen bijvoorbeeld dat is gewoon normaal en heeft niets met het harde werken te maken. Als je sommige voetballers ziet die niet eens hun man achtervolgen na balverlies dan mag je wel werken voor je centen....

1 september 2016 om 15:01

Goed gezegd.

Wat mij opvalt is dat de spelers van Ajax en Fey ieder in een bepaalde categorie vallen wat betreft media-uitspraken. Bij Ajax is het al 6 jaar na verloren wedstrijden hetzelfde riedeltje: "we hadden hier nooit mogen verliezen. We speelden laf en durfden geen risico in onze spel te leggen. Ik weet niet waar dat aan ligt. Volgende week moet het beter." En vaak ook nog: "laten we ervan uit gaan dat dit een incident was..." Nou, volop incidentjes dan (oa: Steau, Kopenhagen, Celtic, Sparta Praag, Rostov, Red Bull, Austria Wien, Pec Zwolle meerdere malen, Fc Dordrecht, Willem 2, De Graafschap). Ongelooflijke flauwekul natuurlijk....

Fey-spelers hebben er ook een handje van, maar dan op een populistische manier. Het begon geloof ik met Guidetti die tot op heden nog steeds "opgewekte lichaamsdelen" krijgt van zijn wedstrijd tegen Ajax. Sindsdien vinden de spelers iedere week dat ze mee moeten doen om het kampioenschap "want Ajax en Psv zijn niet zoveel beter." Nou wil ik helemaal geen discussie starten of dat wel of niet zo is, maar de motto "geen woorden, maar daden" wordt zo geen kracht bij gezet. Dit seizoen is Kuyt een paar x betrapt op woorden van die strekking, maar vooral Elia heb ik nadrukkelijk dat soort teksten zien bezigen. Crowd pleasers hoor je wel vaker van de Fey-spelers, maar maak het eens waar. 2e plaatsen zijn mooi gezien waar de club vandaan komt, maar voor een titelaspirant zijn ze tot nu toe telkens bijzonder tekort gekomen om serieus om plek 1 te strijden. Maar misschien is het dit seizoen anders (niet sarcastisch bedoeld).

1 september 2016 om 15:59

Ok. Lekker kort

Volgens mij was het zo dat ze bij Watford met vleugels wilden spelen, maar de nieuwe coach wilde uiteindelijk tegen degradatie vechten zonder. Daarom speelde hij zo weinig.

Dat is in ieder geval wat me bij staat. Het ligt dus iets genuanceerder. Berghuis kan dus ook niet zeggen dat hij afgedaan heeft in Engeland.

1 september 2016 om 12:21

Het is ook dat watford veel onnodige aankopen doen, zoals oulaire, diamanti. Terwijl ze maar pl en twee bekertoernooi spelen. Ook waren veel spelers die de promotie naar pl meemaakte bleven ze nog en hadden ook vaste plek. De laatste wedstrijden toen berghuis speelde, deed hij wel goed.

1 september 2016 om 12:07

Hij zet zijn "praatje" ook kracht bij door daadwerkelijk een hoop salaris in te leveren om bij Feyenoord de kunnen voetballen. Als hij puur voor het geld zou gaan zou hij nu wel ergens op de bank zitten te cashen.

1 september 2016 om 13:56

hij wordt gehuurd dus hij levert niks in

1 september 2016 om 14:16

Check je feiten eerst voordat je iets roept Scheledanny.

Het valt wel op dat Nederlandse spelers die niet slagen in het buitenland hier in de eredivisie weer helemaal kunnen opleven. Wat dat betreft is het voor Nederlandse clubs interessant om naar zulke spelers te zoeken.

1 september 2016 om 14:20

Ach Hoesen heeft in Engeland alleen de jeugd doorlopen. Daarna teruggekomen, tegen Barca gescoord en met groningen de beker gewonnen. Niet slecht hoor.

Dit is verreweg de beste Eredivisie aanwinst van het seizoen. Met Berghuis gaat Feyenoord lang meedoen om de titel. Voordat Ajax Ziyech haalde schatte ik Feyenoord zeker hoger in maar nu denk ik dat er 3 redelijk gelijkwaardige teams het tot het einde spannend gaan houden. zin in!

1 september 2016 om 12:10

Verreweg de beste eredivisie aanwinst van het seizoen? Op basis waarvan?

1 september 2016 om 12:16

Op basis van zijn skills bijvoorbeeld. Zeg jij me maar welke aanwinst beter is.

1 september 2016 om 12:27

Ziyech als hij het waarmaakt bij Ajax lijkt me een betere aanwinst.

1 september 2016 om 13:17

Berghuis ook niet...

1 september 2016 om 14:11

Hij is een enorme verademing op rechts, daar waar je het eerst met toornstra (geen buitenspeler), kuyt (idem), en bilal (komt vooralsnog tekort) moest comprimeren.

Vind het al vreemd dat hij geselecteerd is laat staan dat hij in de basis moet starten. Op basis van wat? 1 wedstrijd tegen Excelsior?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren