Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb in de rust één keer gewisseld, maar had ze alle elf kunnen wisselen’

Laatste update:

FC Utrecht boog op bezoek bij FC Groningen in de tweede helft een 2-0 achterstand om in een 2-3 overwinning. Trainer Erik ten Hag moest het nodige omzetten in de rust, maar deed dat uiteindelijk met succes. De oefenmeester was niet te spreken over de prestaties van zijn ploeg in het eerste bedrijf.

“We hadden aan de instelling gesleuteld en een wissel toegepast, al had ik ze alle elf kunnen wisselen”, zegt Ten Hag tegen FOX Sports. “Met Wout Brama brachten we een rustpunt en iemand die defensief de boel bij elkaar kon houden. Toch kwamen we weer slecht uit de kleedkamer, maar daarna kwamen we er beter en beter in. Uiteindelijk is winnen met 2-3 van een concurrent een prima prestatie.”

Het zag er in de eerste helft echter niet naar uit dat zijn ploeg zou gaan winnen. Ten Hag was kritisch op de verrichtingen van zijn ploeg voor rust. “In een wedstrijd zijn twee helften nooit gelijk. We stonden niet goed aan de start, en dat moet ik mezelf als coach ook kwalijk nemen. Defensief werden afspraken niet nagekomen, we waren slordig aan de bal en de veldbezetting was niet in orde. Het was van alles niets.”

Denk jij dat FC Utrecht Europees voetbal gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reactie op de poll: ze worden vijfde en verliezen de play offs zodat dit jaar lekker de nummer 9 europa in kan.

26 februari 2017 om 18:24

net als vorig jaar... toen Utrecht de bekerfinale haalde en als beste ploeg de play-offs in ging en vervolgens, met alle respect, een omhoog gevallen middenmotor als Heracles Almelo ten onder ging tegen een club uit Hongarije... en dat is niet alleen vorig jaar gebeurd... belachelijk die play-offs... overigens is Utrecht zelf ook wel eens als nummer 8 of 9 europa in gegaan en vervolgens vlogen we er uit tegen een stel amateurs uit luxemburg, terwijl we 2 seizoenen daar voor wel als nummer 5 europa in gingen en met spelers als Mertens, van Wolfswinkel en Vorm 2x 0-0 speelden tegen Liverpool, 3-3 en 0-0 tegen Napoli speelden en een 2-0 verlies goedmaakten door met 4-0 in Utrecht te winnen van Celtic... dat zegt misschien niet alles maar wel veel... in dat jaar hadden we een veel betere selectie dan in het jaar tegen die luxemburgers maar dankzei die kromme play-offs kan zelfs een team wat totaal niet in vorm is door 4 potjes te winnen europa in gaan...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren