Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb hem gevraagd naar sc Heerenveen en hij was heel positief’

Laatste update:
/

SC Heerenveen maakte donderdag bekend de rest van het seizoen gebruik te zullen maken van Yassine El Ghanassy. De 22-jarige Belg was bezig aan zijn debuutjaar bij West Bromwich Albion, maar speelde daar zeer weinig en was toe aan iets anders. In de Eredivisie hoopt de multifunctionele aanwinst van de Friezen zijn oude niveau weer te halen, waarmee hij een transfer naar Engeland verdiende.

“Ik ben een technische voetballer, ik kan zowel links- als rechtsbuiten spelen, en ook op de 'nummer tien'-positie. Ik ben gevaarlijk voor het doel en kan voor assists zorgen”, somt El Ghanassy op over zichzelf op de officiële clubwebsite van sc Heerenveen. Hij zegt dat hij zijn nieuwe vereniging te laag op de ranglijst vindt staan. “SC Heerenveen is een mooie club. Hier kan ik mezelf verbeteren”, weet hij al.

El Ghanassy deed navraag bij zowel Sven Kums als Goran Popov. Met Kums speelde hij nog samen bij Jong België en met Popov werkte hij bij the Baggies. “Kums is een goede speler. Ik heb hem een dag voordat ik naar sc Heerenveen kwam gesproken. Ik heb hem gevraagd naar de club en of het voor mij een goede stap zou zijn om hier de rest van het seizoen te spelen. Hij was heel positief. Ook Popov heb ik gesproken. Hij zei: 'Ja, meteen gaan. En spelen!’”.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is een groot talent. Goede aankoop!

31 januari 2013 om 20:03

Hij is gehuurd toch?

31 januari 2013 om 20:07

Ja, hij is een half jaar gehuurd. Desalniettemin is het een goede aanwinst voor Heerenveen.

31 januari 2013 om 20:07

Klopt. Aankoop is misschien slecht verwoord. ;-)

Tja, voor nu even een win-win voor alle partijen. Wel jammer dat we geen opties hebben op koop. Deze Assaidi-achtige vleugelspeler kan zomaar een versterking blijken te zijn...

31 januari 2013 om 20:07

Je zal je wel afvragen wat me bezielt, maar ik volg vrij veel Belgisch voetbal. Zie wel elke week een wedstrijd. En deze El Ghanassy is wel een echte versterking voor Heerenveen.
Op Finnbogason na is het voorin niet veel dit jaar. El Ghanassy is inderdaad wel te vergelijken met Assaidi. Al is Assaidi wel wat explosiever en onvoorspelbaarder.

Waar is die Mark Uth ofzo eigenlijk gebleven? Heeft die uberhaupt al minuten gemaakt?

31 januari 2013 om 20:17

Uth heeft tegen Heracles zijn debuut gemaakt, omdat Finnbogason toen geblesseerd was, heeft al 14 goals gemaakt bij de beloften.
Maar omdat Finnbogason het fantastisch doet, heeft hij niet veel kans om hem eruit te spelen, tenzij Van Basten zijn opstelling verandert...

31 januari 2013 om 20:18

Uth speelde tegen Heracles zijn eerste en voorlopig enige wedstrijd. Doet het erg goed in de jeugd, en speelde naar omstandigheden ook niet heel slecht tegen Heracles. Maar of het echt wat wordt, is nog steeds sterk de vraag. Waar Van Basten in het begin van het jaar constant van aanval wisselde, houdt hij nu streng vast aan de Van La Parra's van deze wereld en is er geen ruimte voor Pappa of Uth om te spelen.

Neem toch aan dat El Ghanassy wel die ruimte krijgt.

31 januari 2013 om 20:28

Vond Uth een goede indruk maken tegen Heracles. Misschien moet je anders gaan spelen en dan met Finnbogason op de kant van Van la Parra en dan Uth in de spits. Denk dat Finnbogason ook daar wel uit de voeten kan, want voetballend is hij ook vrij sterk. Het is dan natuurlijk wel de vraag of je scorend vermogen daardoor afneemt. Die kans is er natuurlijk. Daarnaast is die wisseling natuurlijk ook onnodig gezien het aantrekken van El Ghanassy.

31 januari 2013 om 23:37

Finnbogason de enige speler bij Heerenveen die wel rendeert wil je gaan switchen van positie? En dat voor Mark Uth die tegen Heracles nogal door de mand viel....

Djuricic - Finnbogason - El Ghannasy

of Djuricic weer naar de nummer 10 positie halen, en hopen dat Rajiv het nog op de heupen krijgt, kan prima op deze manier.

Ik denk dat hij gaat verassen, goeie buitenspeler! goeie dribbel

Ik denk dat hij het zeker gaat maken. Verbaasd me ook dat hij nog niet is doorgebroken bij Wba. Vond hem heel goed spelen bij AA Gent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren