Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb gezegd dat ik weg wilde, maar de wereld ziet er nu anders uit’

Laatste update:

Jody Lukoki had zijn zinnen gezet op een transfer, maar de 23-jarige rechtsbuiten kreeg afgelopen woensdag in de Champions League-voorrondewedstrijd tegen Mladost Podgorica (2-0) de kans en maakte plots het tweede doelpunt voor Ludogorets Razgrad. Lukoki spreekt van een ‘heel mooi moment’.

/

“De wereld ziet er nu heel anders uit. Als je speelt, ben je automatisch gelukkig. Ik heb de club laten weten dat ik weg wilde, maar heb ook altijd gezegd dat ik hier heb getekend om te slagen. Als ik blijf spelen is er geen reden om te vertrekken”, aldus de enkelvoudig international van Congo-Kinshasa tegen Voetbal International.

Het weekblad meldt dat Roda JC Kerkrade, Willem II en NEC al eens hebben geïnformeerd, maar het lijkt er dus op dat Lukoki gewoon in de Bulgaarse A Grupa blijft. “De club heeft gezegd dat het normaal is dat het eerste jaar bij de club lastig is. Misschien hebben ze wel gelijk en had ik te weinig geduld.”

Denk jij dat Jody Lukoki gaat slagen bij Ludogorets?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou voor Roda een goede versterking zijn hoop dat hij naar Roda komt

De polls worden steeds origineler zeg. 2 opties tegenwoordig. "Denk je dat x gaat slagen bij y" en " Denk je dat x naar y gaat".

Mooie clubs voor Lukoki en uiteraard zijn niveau. Had hem ook wel graag in de eredivisie willen zien.

Zo die is snel tevreden, wel leuk voor hem natuurlijk.

Twee jaar Champions League spelen en je doelpuntjes meepikken. Daarna een transfer maken naar een degradatiekandidaat in Spanje, beetje van dat land genieten en dan weer afbouwen in Nederland. Prima carriere verloop zou dat zijn

Gun die man een goede toekomst/cariere, maar vaak is het in die cultuur als het even niet klikt dat men dan snel weer wegwillen, engelengeduld bestaat niet in de afrikaanse mentaliteit in het algemeen.

Waarom een Champions league logo?

16 juli 2016 om 12:15

Champions league voorronde?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren