Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb geen zin om bij deze club te komen werken en dan dit te zien’

Laatste update:
/

Alfons Groenendijk maakt zich na de 3-1 nederlaag zaterdag bij zijn debuut tegen Go Ahead Eagles flinke zorgen. Het gewenste schokeffect bleef uit in Deventer en ADO Den Haag staat nu op de laatste plaats in de Eredvisie. De Hagenaars hebben evenveel punten als Roda JC Kerkrade, maar het doelsaldo van de ploeg van Groenendijk is slechter.

Groenendijk concludeerde dat de onzekerheid toch wel heel diep in het team zit. "Die angst moet er heel snel uit, want op zo'n manier blijven we niet in de Eredivisie", zo stelde de opvolger van Zeljko Petrovic vast, in gesprek met de NOS. "Het is eerder een mentale kwestie en daar ben ik een beetje van geschrokken."

"Deze jongens kunnen heus wel voetballen, maar als je zo snel uit een wedstrijd bent, ga je niets winnen", verzuchtte Groenendijk. "Ik heb geen zin om bij deze club te komen werken en dan dit te zien, dit vind ik niet bij ADO passen. Het was een zwarte avond. Ik zal dus niet schromen om in te grijpen." ADO speelt volgende week zondag een thuiswedstrijd tegen koploper Feyenoord.

Eindigt ADO Den Haag onder de rode streep?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ado speelt volgende week een thuiswedstrijd. In beide gevallen kansloos wanneer ze dit niveau vasthouden, maar toch.

Vind tommy een fijne Gozer maar die moet ie er als eerst uit gooien en dan pipo zijn oogappel de rest van het seizoen in de beloften laten trainen enkel trainen he pfff wat een bagger die twee

12 februari 2017 om 10:32

Ja, wat was die Tommy slecht... hoogstens nog als stormram gaan gebruiken voorin, maar een straatverbod voor eigen helft geven voor de rest van het seizoen

Waarom nemen ze Groenedijk als opvolger wat heeft hij nou ooit bereikt,konden ze beter doorgaan met Petrovic

12 februari 2017 om 09:37

Petrovic is volgens mij zelf opgestapt

12 februari 2017 om 11:17

Nee, hij is ontslagen

12 februari 2017 om 16:56

Waarom iedereen petrovic zo het hand boven de hoofd houd. Is een vd slechts presterende trainers van ado in de eredivisie. Als je de eerste 3 wedstrijden win en daarna bijna niets meer zit er iets goed mis in het team. En dat is zoals Fons al aangeeft eerder iets mentaals.. Met petro was het sowieso niet goed gekomen dus ben blij dat die beslissing inmiddels genomen is.

Ik heb het gisteren ook gezegd, Ado had wat later moeten wisselen.
In die zin kun je Alfons een verwijt maken.
Bloedlink als je door alle wissels heen bent, en je moet nog 20/25 minuten.
Verder hoeft Ado inderdaad niet zo laag te staan, die jongens kunnen best wel voetballen.
Eerst rust terug laten keren, er zijn nog veel wedstrijden te gaan.
Tegen Feyenoord, moet Ado bijvoorbeeld de nadruk op de defensie leggen, deze week daarop trainen.
Misschien volgende week een punt pakken?
Niets is onmogelijk, dat zag ik aan Willem2 vorige week en gisterenavond........

12 februari 2017 om 11:00

Ado was afgelopen weken en ook gister wel echt los zand. Geen idee achter het spel, geen team... wordt nog een zware dobber om erin te blijven.

GAE en Roda zitten net in de lift. En grote kans dat Groenendijk volgende week ook verliest, dan heeft ie ook niet gelijk een flow te pakken en blijft het aanmodderen

Nou zit het bij ADO ook niet echt mee, die rode kaart sloeg natuurlijk helemaal nergens op. Dat zorgt er wel voor dat je zo'n 3e doelpunt tegenkrijgt. Ik snap dat Malone geen keeper is maar waarom ga je op de 16 staan?!

Gooi die huidige z.g.n. basis spelers er een x uit. Groenendijk heeft toch ook de wedstrijden van Den Haag gezien. Zet Malone samen met Kanon in het centrum van de verdediging en aan de buitenkant 2 snelle backs (niet Ebuihieeooh) die dan ook mee op kunnen komen en de druk weg kunnen nemen uit de verdediging. 2 spitsen Havenaar (duplan) en Fernandes. 4 man middenveld met Khayati en Gorter centraal en Wolters en Schouten aan de buitenkant. wanneer je dan toch (per ongeluk op een voorsprong komt kan je alsnog Beugelsdijk voor de laatste minuten inbrengen om met een 5 mans verdediging het uit te spelen. Ja en dan de keeper, zet nou gewoon Zwinkels er in, ze lopen met 3 oud gediende in de trainersstaf en Zwinkels met Den Haag hart zetten ze op de bank?

ADO blijf gewoon in de Eredivisie daar twijfel ik niet aan. Sorry voor alle supporters van GAE maar voor mij is met alle respect voor de club GAE degradatieklant nr.1!! GAE word vervangen door VVV-Venlo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren