Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb dertien jaar bij PEC Zwolle gezeten en mag me nu hier bewijzen’

Laatste update:

Jesper Drost tekende donderdagmiddag een vierjarig contract bij FC Groningen en leverde PEC Zwolle een bedrag van naar verluidt meer dan één miljoen euro op. De 22-jarige aanvallende middenvelder spreekt op de website van zijn nieuwe werkgever van ‘een mooie uitdaging’.

/

“Ik heb dertien jaar bij Zwolle gezeten en nu mag ik me hier gaan bewijzen. Het is allemaal net een stukje groter dan bij Zwolle en ik zie het als een mooie stap hogerop. Ik hoop me hier verder te kunnen ontwikkelen. Dat we straks ook nog in de Europa League spelen, is een mooie bonus”, aldus Drost, die de opvolger is van de naar Queens Park Rangers vertrokken Tjaronn Chery.

Drost hoopt in De Euroborg op de nummer tien-positie te kunnen spelen: “Daar gaat mijn voorkeur naar uit, al kan ik ook op andere posities op het middenveld uit de voeten. Ik ben een speler met diepgang, wil veel voor de goal komen en tussen de linies spelen. Nee, er is me niet op een papiertje geschreven dat ik een basisplaats krijg. Aan mij de taak om me snel aan te passen en me opnieuw te laten zien.”

Denk jij dat Jesper Drost gaat slagen bij FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler zie alleen niet waar die gaat spelen bij Groningen? Rusnak weer naar de vleugels?

30 juli 2015 om 19:19

rusnak en drost aanvallend, Tibbling naar achter en Kieftenbeld is opgevangen.

30 juli 2015 om 20:51

Kieftenbeld is verhuis naar Birmingham City

30 juli 2015 om 23:25

klopt, dat zeg ik. Kieftenbeld opvangen(zijn plek is gone dus die vang je zo op^^)

31 juli 2015 om 01:38

Tibbling moet je niet op 6 zetten maar op 8. Tibbling is meer een passer dan een verdediger. Ik verwacht van nieff of lingren daar.

Lekker 2/3 jaartjes bij groningen spelen en dan klaassen vervangen bij ajax!

30 juli 2015 om 19:42

Zou kunnen, maar nergens voor nodig man. We hebben bij Ajax straks genoeg jeugdspelers voor het middenveld die doorkomen, zoals Nouri en Van de Beek. Desalniettemin wens ik deze jongen veel succes bij Groningen!

30 juli 2015 om 19:55

Jaa daar heb je gelijk in maar hou zou over een paar jaar zeker niet mistaan bij een club uit de top 3

30 juli 2015 om 20:31

Net zoals al die andere toppers die zijn doorgebroken?

30 juli 2015 om 21:36

Ik heb het niet eens gehad over toppers, al hoewel Nouri en Van de Beek dat wel zijn. Daar kan jij het mee oneens zijn, maar ik ben er nou ook nog niet bepaald van overtuigd dat die Drost uiteindelijk gaat uitgroeien tot een topper.

30 juli 2015 om 22:02

Hoe kan jij nou weten dat dat toppers worden? Nu ga je af op de verhalen die je hoort, maar die hebben nog 0,0 ervaring of ook maar iets laten zien op het hoogste niveau. Dat het talenten zijn oke, maar ze vergelijken met Drost slaat nergens op. Ook al ben ik met je eens dat ik hem het niveau Ajax of PSV niet zie halen.

30 juli 2015 om 22:28

Dat kan ik niet weten, maar dat is mijn mening. Daarnaast ga ik niet alleen af op de verhalen die ik hoor, ik heb ze ook een paar keer zelf aan het werk gezien. Ik vergelijk ze met Drost omdat ze in aanmerking komen voor een plaats op het middenveld (eventueel als vervanger van Klaassen) net als Drost. Dan heb ik echter liever dat de kans wordt gegeven aan deze zeer talentvolle jeugdspelers, dan dat er een speler van buitenaf moet worden aangetrokken waarvan ook nog maar moet blijken dat het een meerwaarde is.

30 juli 2015 om 23:07

Dat ben ik met je eens, maar noem ze dan geen toppers als ze nog niets hebben laten zien op een hoger niveau.

Good luck bij groningen!

Benieuwd of dit nog invloed op zijn start bij Groningen zal hebben: Vandaag bij RTVOost-nieuws:
r komt waarschijnlijk binnen enkele weken duidelijkheid over de zaak tegen oud-PEC Zwolle voetballer Jesper Drost. Dat heeft zijn advocaat tegen RTV Noord gezegd. Drost zou in juni 2014 in Steenwijk met zijn auto twee mannen hebben aangereden na een ruzie.

De aanrijding zou zijn gebeurd na een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Gasthuisstraat in Steenwijk. De twee mannen, uit Steenwijk en Leeuwarden, raakten licht gewond en deden aangifte tegen Drost. Die zat na zijn aanhouding enkele dagen vast. In augustus besloot het OM dat er nader onderzoek moest worden gedaan.

Volgens de advocaat is het onderzoek afgerond en zal de officier van justitie binnenkort besluiten of Drost wordt vervolgd, of dat de zaak wordt geschikt of geseponeerd.

30 juli 2015 om 19:21

Zal wel afdrijven met een schikking of voorwaardelijke straf oid

30 juli 2015 om 20:23

zie dat een van die mannen die aangereden is uit Leeuwarden komt? Dan heeft hij zich nu al aangepast als goede Grunninger.. ghe ghe ghe

Ontopic..

Taakstrafje kan hij mooi de stoeltjes schoonmaken in de Euroborg

30 juli 2015 om 20:33

Hahaha precies

Dit is inderdaad een speler die goed bij Groningen past. Zelf zat ik ook te denken aan Rienstra, maar Drost lijkt me ook uitstekend. Het is op deze manier wel een aardig aanvallend ingestelde middenveld, als Botteghin straks weggaat dan heeft Groningen wel een probleem. Het is te hopen dat ze snel achterin versterken en dan hopen dat de Leeuw en Hoessen voldoende is qua aanval.
Met deze selectie mis ik toch echt het aantal doelpunten, tenzij Linssen er in eens meer in gaat leggen dan bij Heracles.

30 juli 2015 om 22:38

Het is drost he

30 juli 2015 om 22:52

mn r doet het blijkbaar niet goed

Messi kan veel beter keepen

Hopelijk doe je het goed bij Groningen Jeppie. Ga daarna maar een goede klapper maken op weg naar Psv/ajax/feyenoord zodat wij weer genoeglijk veel centjes mogen ontvangen.

30 juli 2015 om 20:28

@broerse. Denk dat er wel nog groeipotentie inzit. Maar de top haalt ie niet denk ik.

Zou wel mooi zijn als het toch lukt. Centjes kunnen jullie goed gebruiken..

30 juli 2015 om 21:47

Vergis je niet. Hij is pas 22 en heeft al enorm veel ervaring. Daarbij was hij afgelopen seizoen goed voor 8 doelpunten en 8 assists. Hij is met zijn diepgang altijd gevaarlijk en een heel onvoorspelbare speler. Als hij zo doorgaat komt hij er wel. Daar ben ik wel van overtuigd.

Goede speler. Was jaren geleden een groot talent, zeker toen hij het ook bij Jong Oranje goed deed. De laatste twee jaar lijkt hij echter stil te staan in zijn ontwikkeling en ik ben blij dat we hem hebben verkocht en goede som hebben ontvangen. Wens hem veel succes!

Zwolle is toch niet slechter dan groningen! Vind het rare transfer

30 juli 2015 om 20:10

Zwolle niet veel slechter dan Groningen? Naar mijn mening niet veel slechter nee, maar Groningen is toch echt wel een stap hoger op, al jaren lang een subtopper. Kan je van Zwolle nou niet echt zeggen op de laatste 2 jaar na. Daarnaast meer verdienen , 6 wedstrijden Europees, mooi stadion. Wat wil je nog meer

30 juli 2015 om 21:18

Grotere achterban (gehele provincie), meer aandacht van andere clubs en een mooiere stad.

30 juli 2015 om 21:31

Groningen is in alles groter dan Zwolle: groter stadion, hogere begroting, stabiele subtopper, salarissen zijn hoger. Groningen koopt basisspelers van Pec. Andersom zal nog niet gauw gebeuren.

30 juli 2015 om 21:35

Nieuwe prikkels, hogere druk; bij PEC mag alles en hoeft niets, bij Groningen moet men toch ieder jaar hoog in het linkerrijtje eindigen om aan de verwachtingen te voldoen. Hij zal daarnaast ook wel een beter salaris krijgen nu. Ik vind het juist een uitstekende stap voor Drost. Kan over een jaartje of twee wellicht nog wel weer zo'n stap zetten. Van middenmoot (pec) naar subtop (groningen) naar top (ajax/psv/fey).
Het is dat Vitesse geen eigen geld heeft, anders had ik hem daar wel graag gezien. Denk dat Drost het best functioneert in een lekker voetballende ploeg.

natuurlijk is groningen en heerenveen groter dan pec zwolle,sommige supporters van zwolle leven nog op de bekende wolk,we hebben 3 uitstekende jaren gehad bij pec maar moet er bij zeggen dat ook bijna alles mee zat,en is voor een groot deel te danken aan ron jans en nijkamp hoewel sommige mensen(peinke) daar anders over denken.

31 juli 2015 om 06:55

Ron Jans is een aardige trainer en Nijkamp een aardige TD, alhoewel ik denk dat Ben Hendriks het netwerk aanlevert en in mindere mate Nijkamp. En inderdaad, veel supporters met name op VZ zitten nog op de roze wolk en maken zich niet druk dat de huidige selectie slechts 15 beschikbare spelers heeft en de meeste spelers geen kapitaal vertegenwoordigen (m.u.v. Saymak en Thomas).
Sportief hebben deze heren het goed gedaan in de afgelopen 3 jaar, zakelijk is PEC armtierig en slecht. Zit het sportief een keer tegen (zie Nac), dan zal het PEC slecht vergaan en dat blijft ook gezien de historie van PEC mijn grote bezwaar. Niet geleerd van eerder gemaakte fouten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren