Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb de wens om ooit in de Premier League te spelen, maar ik ben gelukkig’

Laatste update:

Alex Sandro speelt sinds 2015 voor Juventus, dat hem destijds voor 26 miljoen euro overnam van FC Porto. De Braziliaanse vleugelverdediger werd reeds een aantal keer in verband gebracht met een overstap naar de Premier League, waar onder meer Chelsea en Manchester City hem op de korrel zouden hebben. Alex Sandro stelt dat hij zichzelf op termijn wel in Engeland ziet spelen.

“Ik denk het wel, op een dag”, antwoordt Alex Sandro op vragen over een eventuele transfer naar de Premier League tijdens de persconferentie voorafgaand aan de interland tussen Brazilië en Kameroen, die dinsdagavond in het Engelse Milton Keynes wordt afgewerkt. “Wie weet wat er zal gebeuren. Ik heb de wens om ooit in de Premier League te spelen, maar ik ben momenteel gelukkig op de plaats waar ik ben. Bij Juventus en in de competitie waarin ik speel.”

“Op dit moment denk ik er alleen aan om verder te gaan bij Juventus, omdat ik daar gelukkig ben”, tekent de Daily Mail op uit de mond van de Braziliaanse vleugelverdediger. Het contract van de twaalfvoudig international, die eerder ook voor Club Deportivo Maldonado, Santos en Clube Atlético Paranaense speelde, in Turijn loopt nog tot medio 2020.

Zie jij Alex Sandro op termijn in de Premier League spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke linksback. Ik vind hem echt één van de beste backs ter wereld. Zo veel loopvermogen, fysiek sterk en aanvallend kan hij ook echt wel wat. Hij kan bij iedere club in de wereld mee.

20 november 2018 om 10:44

Niet mee eens. Hij heeft vorig seizoen echt een matig seizoen gespeeld. Toen hij net binnenkwam speelde hij met enorm veel power, maar die power uit zijn beginperiode heb ik daarna niet meer gezien. Ik denk dat Juventus er verstandig aan zal doen om hem te laten gaan bij een hoog bedrag.

20 november 2018 om 11:35

Ik vind hem dit seizoen anders gewoon sterk spelen. Vormt een hechte defensie en draagt aanvallend echt wel zijn steentje bij. Ik zou als topclub zijnde toch eerder kijken naar Telles oid. Nog wat jonger, en verder vrij vergelijkbaar.

20 november 2018 om 14:37

Dit seizoen is hij gewoon weer top. En ik kijk elke match van Juventus dus kan het wel bevestigen.

Ik zeg gewoon verkopen voor een mooie bedrag. En dit jaar rustig kijken naar een opvolger. Sandro speelt toch minder sterk dan 2 jaar geleden.

20 november 2018 om 11:49

Probleem is dat er weinig echt goede jonge links backs zijn.

20 november 2018 om 11:53

Telles, Grimaldo of Tagliafico denk ik dan. Je levert dan wel kwaliteit in. Misschien dat Marcelo wilt komen ?

Als ik hem was, zou ik lekker blijven. Mooi Zuid-Europa, lekker weertje, andere mentaliteit. Misschien op de tijd Marcelo opvolgen bij Real

20 november 2018 om 11:54

Heb persoonlijk liever Telles. Hij is jonger en een stuk goedkoper dan Sandro.

20 november 2018 om 12:09

Telles zou denk ik geen basisspeler kunnen worden bij Madrid, wel een back-up speler. Wat vind je van Reguilón?

Mocht Sandro vertrekken dan hoop ik dat Telles of Grimaldo als vervanger komt. Zijn allebei aanvallende backs net als Sandro.

Ik vind Alex Sandro helemaal niet zo slecht spelen.. gewoon solide maar valt ook niet te veel op. Cancelo heeft mij nog niet overtuigd heel erg zwak verdedigend. Zie liever daar een nieuwe speler. Telles en Grimaldo vind ik niet eens in de buurt van Alex Sandro komen.

20 november 2018 om 19:20

Cancelo is verdedigend minder, maar zoals Chiellini zelf al zei: ik vergeef hem zijn defensieve fouten want we zijn aanvallend veel sterker. Cancelo is een extra vleugelspeler in aanvallend opzicht. Ik vind hem de verrassing van het seizoen, en op dit moment top 3 backs op de wereld (deze vorm).

Alex Sandro heeft veel kwaliteiten in huis, maar die benutte hij het eerste jaar het meest. Vorig jaar was het niet veel soeps en dit jaar lijkt hij weer terug op weg naar zijn oude niveau te zijn. Bij een exorbitant bod: verkopen. Bij een bod gelijk aan zijn marktwaarde: houden.

20 november 2018 om 20:19

Dapper om Cancelo gezien zijn vorm top 3 backs van de wereld te noemen. Dat slaat natuurlijk absoluut nergens op om te kijken naar een paar duels over een speler die defensief zwak staat zoals Fino al aangeeft.

20 november 2018 om 22:30

Cancelo is echt heel goed, maar een top 3 back?
Verdedigend te kwetsbaar zoals al meerdere malen wordt aangegeven.

21 november 2018 om 21:26

Tuurlijk zegt chiellini iets goeds over zijn teamgenoot. Maar aanvallen belangrijker is dat verdedigen zijn cuadrado of costa veel beter aanvallend.. kan je beter hun op de flank zetten die . Ik vindt cancelo echt slecht verdedigend en komt voor mij niet in de buurt van de top 3.. maar kan nog komen.. voor nu denk ik dat concurrentie halen voor cancelo niet verkeerd zou zijn.

Arsenal? Zullen ook een keer afscheid moeten nemen van nacho monreal, al is die nog niet af. Maar met de blessure gevoeligheid van de 2 linksback van arsenal lijkt me dit geen rare aankoop

20 november 2018 om 22:32

Denk alleen niet dat Alex Sandro van Juventus naar Arsenal zou gaan. Juve speelt mee om de CL titel. Dat zie ik arsenal de komende tijd nog niet doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren