Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Ik heb Cillessen één keer bewust geraakt. Dat vond ik nodig, hij was irritant’

Dinsdag, 3 oktober 2023 om 07:30Jeroen van Poppel • Laatste update: 14:24

Michiel Kramer heeft Jasper Cillessen één keer bewust geraakt, omdat de huidig doelman van NEC 'een irritante indruk' maakte.

RKC Waalwijk-spits Kramer is maandag te gast in Veronica Offside, waar onder meer de botsing tussen zijn doelman Etienne Vaessen en Ajax-spits Brian Brobbey ter sprake komt. Volgens Kramer was het zeker geen bewuste actie van Brobbey.

Zelf heeft Kramer naar eigen zeggen eenmaal een doelman bewust geraakt. "Ik heb Cillessen één keer bewust geraakt. En daarna nooit meer", aldus Kramer. "Dat was wel even nodig, vond ik dan. Hij maakt altijd een beetje een irritante indruk, vind ik. Dat was in mijn periode bij ADO Den Haag, dat is ook alweer elf jaar geleden denk ik."

Kramer doelt waarschijnlijk op de elleboogstoot die hij op 1 december 2013 uitdeelde aan Cillessen tijdens ADO - Ajax (0-4). Kramer kreeg een gele kaart, maar scheidsrechter Reinold Wiedemeijer verklaarde na afloop het incident zelf niet te hebben gezien. Op basis van videobeelden werd Kramer daarna vier duels geschorst.

Maandag werd Brobbey door oud-spits Harry van der Laan beschuldigd van een bewuste schop richting Vaessen. "Het was niet bewust", zo springt Kramer in de bres voor Brobbey. "Ik ga er nooit vanuit dat iemand bewust doorloopt. Ik denk dat zijn aanname gewoon niet goed was en dat hij de bal probeerde te halen."

Wim Kieft, die ook aan tafel zit bij Veronica Offside, gelooft ook niet dat Brobbey het bewust deed. "Het gaat in een split-second. Je neemt hem niet goed aan, je denkt: ik haal hem nog net. Het gaat allemaal in een fractie van een seconde."

Voor Kieft was de zwakke aanname van Brobbey tekenend. "Het heeft ook met techniek te maken. Brobbey heeft dat wel vaker, dat de techniek hem in de zestienmeter in de steek laat."Gerelateerd

Meer sportnieuws

80 reacties (laatste reactie door migi)

Zal best, maar dat is geen voorwaarde voor Kramer om iemand te raken. Hij loopt continu uit te delen en vaak onder de gordel. Elleboogjes, beuken in de rug, noem maar op. Hij is een beetje Diego Costa light. Goeie Eredivisie-spits, maar een smeerlap pur sang.

2 oktober 2023 om 21:37

Ach zo zijn er velen geweest en moesten we erom lachen en hoort het erbij. Waarom is het zo’n hetze als het over Kramer gaat? Ja hij is vervelend als hij niet voor je club speelt maar zo zijn er velen.

2 oktober 2023 om 21:42

Ik vind al die gasten irritant, en wat mij betreft krijg je gewoon standaard rood voor aanstel-gedrag of smeerlapperij. Maar de hetze richting Kramer is zo hypocriet inderdaad, vooral vanuit Amsterdam. Die hebben jarenlang naar Tadic, Anthony, Martinez etc. lopen kijken, die minstens net zo erg/sneaky/gemeen zijn in hun acties (ik durf zelfs te zeggen dat ze erger zijn). Maar dat heette dan weer 'grinta', en was heerlijk om te zien. Mensen moeten een keer objectief naar voetballers kunnen kijken van hun eigen team, ipv alles rechtpraten wat krom is zo lang het in je voordeel uitvalt. Nergens zie je dat zo schaamteloos als bij voetbalfans is mijn overtuiging

2 oktober 2023 om 21:43

Ik vind ‘m vooral dommig overkomen. Kramer zorgt voornamelijk zelf voor een hetze tegen hem. Ook door nu lachend toe te geven dat hij doelbewust doorliep op een tegenstander, omdat ‘ie hem irriteerde. Kramer is alleen het slachtoffer van zijn eigen daden. En niet omdat mensen het afkeuren.

2 oktober 2023 om 21:50

Ten eerst zijn het hier altijd feyenoorders die hier te pas en onpas Tadic over bijhalen. Dus voordat je over hypocrisie begint, adviseer ik je beter op te letten. En ik vind het wel bijzonder.om te zie hoe voor Tadic neergezet wordt. Jij vind iemand die doelbewust ellebogen uitdeelt en anderen pijn doet erger dan iemand die makkelijk naar de grond gaat? Lachwekkend.

2 oktober 2023 om 21:57

@aadhandgranaat

Ik vind dat totaal niet vergelijkbaar. Wat Kramer doet is bewust mensen treiteren door ze te schoppen, elleboogjes uit te delen en andere doelbewuste manieren om anderen te blesseren.

Wat Tadic en Antony deden, overigens speelden die aanzienlijk korter in Amsterdam dan dat Kramer zijn manier van spelen al onderhoud maar dat terzijde, is voornamelijk veinzen alsof ze hard geraakt worden en mekkeren bij de scheids, dat staat in geen proporties bij het doorlopen en ellebogen uitdelen, zoals Kramer doet. Wat we o.a. tegen Hato en Avila hebben kunnen zien

2 oktober 2023 om 21:57

Ole Toivonen was ook typisch zo'n speler

2 oktober 2023 om 21:57

Tadic is verschrikkelijk, gaat doelbewust naar de grond, provoceert eindeloos. Een kaartennaaier, loopt elke wedstrijd minuten lang te janken bij de scheids. Altijd bezig met zuigen en is ook een smeerlap als het niet loopt. Dat is veel erger dan lomp zijn, want uiteindelijk zijn spelers als Kramer vooral lomp. En het zijn niet alleen Feyenoorders die Tadic erbij halen, dat doen fans van letterlijk elke club behalve Ajax.

2 oktober 2023 om 22:02

Vooral uit Amsterdam zegtie dan, wat is dit dan weer voor flauwekul?

Alsof ze in Eindhoven met Toivonen, van Bommel, Lozano en Mertens geen ontzettende vervelende gasten hebben gehad?

Feyenoord, met Pelle, Guidetti en Kramer ook hele lieverdjes hadden.

En Ajax inderdaad Tadic, Antony en Alvarez.

Feit is dat elke club ze heeft, om alleen maar Amsterdam te noemen is weer wat raar.

Over een hetze gesproken.

2 oktober 2023 om 22:05

" Een kaartennaaier"

Jahanbaksh die languit op de grond gaat liggen na een schouderduw, vervolgens een bal tegen zich aan krijgt en dan naar zijn gezicht grijpt terwijl daar de bal niet gespeeld werd.

Diezelfde waar een lichte overtreding werd gemaakt en vervolgens als een dolle stier tekeer ging omdat het een klassieker betrof.

Ik neem aan dat je dat ook allemaal veroordeeld hebt.

2 oktober 2023 om 22:21

Haha meneer Daniel moest wel ver zoeken om bij Feyenoord wat spelers te noemen. Ga je Pelle en Guidetti nou vergelijken met Tadic, Antony en Alvarez? Hahah Serieus?

2 oktober 2023 om 22:23

En die ene keer van Alireza of die 500e keer van Tadic ga je ook vergelijken?
Noem mij nog een andere keer dat Alireza zoiets deed.
Is het nou zo moeilijk om toe te geven dat Ajax de afgelopen jaren met de Mexicanen, Tadic en Antony veel meer van dat soort spelers had? En dat men nu dus overdreven reageert op Kramer?

2 oktober 2023 om 22:24

Loopt elke.wedstrijd minutenlang te janken. Oke jij bent ook lekker objectief. Oke goed om te weten dat jij liever iemand hebt die jou een elleboog geeft dan loopt te naaien. Jullie hebben in de kuip er ook eentje lopen die al aardig op weg is in de persoon van Giminez en Paixao maar die zal jij gezien je naam vast niet zo erg vinden.

2 oktober 2023 om 22:25

Ik hoef niet ver te zoeken hoor. Met paixao en Gimenez hebben jullie ook 2 aardige aanstellers en zuigers.

2 oktober 2023 om 22:37

Fr010

Probleem met jou is dat jij niks negatiefs kan aanhoren over je eigen club, ik heb zo vaak iets gezegd over Tadic en Alvarez, hierboven zeg ik dat wij ze ook hadden. Bij jou is het "bij hunnie is het erger" en zo wordt het weer goed gepraat. Dus het argument dat ik niks kan toegeven is flauwekul. Overigens, waarom moet ik iets toegeven als je het zelf weigert te doen?

Pelle die een elleboogstoot geeft zonder dat daar iemand in de buurt is? apparatuur vernield omdat hij boos is? Totaal normaal gedrag inderdaad Fr10. Laat mij de beelden zien waar Tadic apparatuur van een andere club vernield.

"en dat men nu dus overdreven reageert op Kramer? "

Kramer heeft exact dezelfde smerige trekjes als Tadic, Dus als men overdreven reageert op Kramer deed men dat ook op Tadic, plain and simple.

2 oktober 2023 om 22:42

Meneer Daniel hoort in een lijstje met Myvision en Soccerfan, die moet je gewoon niet serieus nemen. Brobbey loopt afgelopen week ook al veel te laat en hard Hancko tegen de grond. Nu doet hij hetzelfde met Vaessen. Toch vinden Ajacieden het nodig om een hetze tegen Kramer te voeren. Misschien eerst eens kijken naar jullie eigen spelers? Een schorsing, van een wedstrijd of 3/4, lijkt mij meer dan op zijn plek voor Brobbey.

Verder zegt het meer dan genoeg dat je 10+ jaar de tijd in gaat en dan alsnog niet verder komt dan Pelle, Guidetti en Jahanbakhsh. Komop zeg, dan ben je bijna je best aan het doen om jezelf belachelijk te maken. Tadic, Antony, Martinez, Klaassen, Tagliafico en Berghuis (die had je beter kunnen noemen) waren in de afgelopen 3 jaar al erger dan iedere Feyenoorder die jij uit meer dan 10 jaar weet te bedenken.

2 oktober 2023 om 22:49

@micket12,
Het verschil is dat ik dat gedrag niet ga verdedigen. Ik roep dan zelf altijd dat ik het irritant vind en van mening ben dat ze gewoon door moeten lopen ipv opzoek gaan naar de strafschop. Ook het kaartenvragen vind ik zwaar irritant.
Van mij mogen ze in beide gevallen geel krijgen.

2 oktober 2023 om 23:05

Memyselfandi

Natuurlijk, als je niet met de Feyenoord euforie meepraat moet je gelijk maar niet serieus genomen worden, gelukkig kunnen mensen dat zelf bepalen en ben jij echt niet de persoon die dat maar voor anderen gaat bepalen.

"een schorsing, van een wedstrijd of 3/4, lijkt mij meer dan op zijn plek voor Brobbey." Over niet serieus genomen worden gesproken. Jij wilt serieus een schorsing van 3a 4 wedstrijden hiervoor, dan moet je echt met bewijzen komen dat dit met de volle intentie was. Kom op zeg, dan ben je bijna je best aan het doen om jezelf belachelijk te maken.

Overigens heb ik hierboven al 2x toegegeven dat wij smerige spelers hebben gehad, jullie argument blijft: "bij hunnie is het erger".

Mijn strekking was: Elke club heeft smerige spelers (gehad), maar jullie willen daar niet aan, het is alleen bij anderen en dan vooral bij de grote rivaal.

2 oktober 2023 om 23:12

Thanks voor de eervolle vermelding, ik ga me niet mengen in deze contest "Preken voor eigen parochie".

2 oktober 2023 om 23:30

Je vindt de hetze richting Kramer, vooral vanuit Amsterdam hypocriet. Vervolgens adviseer je men objectief voetbal te gaan kijken. Kun jij dat wel?!
Allereerst begin jij te wijzen richting Ajax en is in niks enige objectiviteit op te maken uit jouw bericht.
Jij begint over Tadic en co, terwijl elke club wel dergelijke vervelende spelers heeft (gehad).

2 oktober 2023 om 23:41

Als je Brobbey 3/4 wedstrijden wil schorsen is het al niet de moeite waard om de rest van je betoog te lezen.

2 oktober 2023 om 23:49

Beetje kinderachtig dat de Feyenoorders hier weer meteen met Antony, Tadic, Alvarez etc. aan komen zetten. Iedere club heeft irritante spelers. Zo had je bij Feyenoord Idrissi, Kokcu en Giminez. Bij PSV dat enorme zeikwijf Luuk en die Mexicaan die meer op de grond ligt te rollen dan dat hij op zijn benen staat.

Daar kan je je best aan storen. Net zoals anderen zich aan Tadic etc. gestoord zullen hebben.

Maar mijn inziens is er een groot verschil tussen een "vervelende" speler. En een gevaarlijke idioot als Kramer die een wedstrijd in komt om iemand te blesseren.

Je kan Tadic en dergelijke veel verwijten, maar dat niet. Luuk, Kokcu, Gimenez en Lozano roepen met zijn allen bij elkaar nog niet de ergernis op van die Kramer. Die laatste hoort niet op het veld thuis.

3 oktober 2023 om 00:12

@HakimFR, bedankt… mijn nek haren gaan alweer overeind staan bij de naam Ola Toivonen, misselijke vent vond ik dat altijd zeg.

3 oktober 2023 om 00:52

Is die ooit op een keeper doorgelopen?

3 oktober 2023 om 09:24

@martijn R, wat heeft Idrissi gedaan? En Kokcu, buiten de ene wedstrijd tegen Ajax? Benieuwd met welke voorbeelden je komt?

3 oktober 2023 om 14:57

Dat vind ik ook niet helemaal eerlijk Fr010frdam. Guidetti is 10x erger dan een Tadic, Antony of Alvarez. Maar als je wil zal ik het lijstje met irritante spelers van Feyenoord wel even aanvullen. Frazer, de Wolf, Tomasson, Van Hooijdonk, Bosvelt, Immers, Paauwe, Lurling.

3 oktober 2023 om 20:43

@meneer Daniel Jouw strekking is dat alle clubs smerige spelers hebben maar je komt niet verder dan twijfelachtige voorbeelden van 10+ jaar geleden. Dat is zo'n dooddoeneer waarmee je alles goed kan praten. Het is toch duidelijk dat het lijstje van 'smerige' spelers al jaren veel langer is bij Ajax dan bij andere clubs? Ja maar iedereen doet het! Nee, Ajacieden vertonen dit gedrag nou al een aantal jaar onevenredig vaak.

Verder is het helemaal niet nodig om te bewijzen dat er intentie is. Dat is nooit een criterium. Nieuwkoop en Mühren hadden eerder dit jaar ook geen intentie maar kwamen veel te hard en gevaarlijk in. Ik vind een rode kaart en schorsing dan ook gewoon op zijn plek. Als je deze overtreding vervolgens vergelijkt met bijv. de eerdergenoemde schorsingen dan lijkt een strafmaat van 3 + 1 wedstrijd meer dan terecht.

2 oktober 2023 om 21:59

Kramer is een irritante tegenstander. Maar elke speler maakt kleine overtredingen . Maar kramer zegt dat gewoon. Wel eerlijk

2 oktober 2023 om 23:43

En dan? Is het goed? Dus als Tadic toegeeft de boel probeert te manipuleren is het ineens een toffe peer en accepteren we het?

Waarom halen ze de beelden van Zaterdagavond dan er niet bij? Misschien bedriegen mijn ogen mij, maar hij gaat een paar keer onnodig over de scheef.

2 oktober 2023 om 21:42

Ik heb het idee dat Ajacieden ook erg weinig van Kramer kunnen hebben.
Als Alvarez en Martinez bij Ajax hetzelfde deden dan vonden ze het erbij horen en waren het winnaars.

2 oktober 2023 om 22:43

@fr010frdam Typerend dat jij en Marocberkane hier weer dit komen tegenspreken. Alvarez en Martinez zijn inderdaad ettertjes en gingen hier en daar over de schreef. Het verschil is dat Kramer keer op keer heeft toegegeven een klein ventje te zijn met een bepaalde haat voor Ajax en dat heb ik hem in ongeveer elke keer dat hij tegen Ajax heeft gespeeld laten zien. Dat gaat al zo'n 10 jaar+ bij die jongen. Hij ging 2x door op een speler, gaf een elleboog bij een vrije trap, sloeg Taylor of Vos in z'n gezicht. Ja Brobbey van De Boomen gingen inderdaad over de schreef vorige week, dat gebeurt wel vaker, maar bij Kramer komt een Ajax-complex kijken, het gebeurt elke wedstrijd weer. Maar "ik vond hem irritant doen"

2 oktober 2023 om 22:51

Ik kom niks tegenspreken. Ik vind Kramer zijn irritante gedrag ook vervelend en geelwaardig, het valt me wel op dat dezelfde mensen die hier altijd het gedrag van de genoemde Ajacieden verdedigen nu hun mond vol hebben over Kramer.
Dat is dan behoorlijk hypocriet.

2 oktober 2023 om 23:03

@fr010frdam Waren wij allemaal maar zo eerlijk en juist als jij bent. Wel grappig dat jij zegt dat jij altijd eerlijk bent hierboven en zegt dat ze niet moeten zeuren of viesspelen, maar alle Ajacieden over een kam smeert. Ik heb mij vaak genoeg geeergerd aan Tadic of Alvarez, alhoewel Tadic voor geen meter met Kramer kan worden vergeleken. Dat is gewoon een vieze speler die 4,5 keer te ver ging op Zaterdag avond. Ben je hier om iedereen te bewijzen dat mensen bevoordeeld zijn? Heb je de wedstrijd uberhaupt gekeken?

2 oktober 2023 om 23:13

Maar Kramer geeft zelf toe bewust een speler op te zoeken omdat ie hem irritant vindt.

Maar er zijn zoveel irritante spelers. Stel je voor dat we daar allemaal eigen rechter bij gaan spelen, zoals Kramer zegt dat ie doet. Dan is het einde toch wel zoek!

2 oktober 2023 om 23:31

Kramer speelt niet eens eigen rechter, die doet alsof hij speciaal is omdat hij het 1x heeft toegegeven, je moet echt smoorverliefd op hem zijn als je dat gelooft. Die gozer heeft dit altijd gehad en is veel vaker dan maar een keertje een vieze gemenerik.

2 oktober 2023 om 21:43

Dat vond ik dus ook. Avila was denk ik minimaal 2x het slachtoffer en ook Taylor een keer. Meerdere momenten die richting de gele kaart gingen, maar Kramer werd gespaard. Als scheidsrechter moet je dit toch beter doen. Snel beboeten want hij bleef echt doorgaan tot hij geel zou hebben gekregen.

2 oktober 2023 om 21:48

Achja aan de andere kant hebben we Taylor in de vorige wedstrijd ook vaak zien uitdelen waar een aantal keer geel wordt gegeven. Ik vond de overtredingen van Kramer wel meevallen eerlijk gezegd.

2 oktober 2023 om 21:51

vd Boomen ook, gefrustreerd vol doorhalen aan de zijlijn

2 oktober 2023 om 22:22

Volgens mij kreeg Taylor ook geel voor die overtreding. En als de bal weg is en je doorloopt op een speler is dat gewoon geel voor Kramer. Avila telde zelfs op zijn vingers nog van dit is de derde keer al. Kramer werd gespaard. Algemeen bekend dat er bij hem een draadje losgaat als hij tegen Ajax speelt.

Feyenoorders zijn Kramer wel erg aan het verdedigen hier.

2 oktober 2023 om 22:24

@riddle, dat deden Brobbey en vd Boomen dus ook (en Alvarez deed dat 5x per wedstrijd).... daarom verbaast het me dat jullie nu zo boos zijn op Kramer.

2 oktober 2023 om 22:42

‘We’ zijn niet specifiek nu boos, maar Kramer doet dit echt altijd tegen Ajax. Of hij nou bij Sparta, Feyenoord, ADO of RKC speelt. Ditzelfde geldt voor een doelpunt maken trouwens, dat doet hij ook altijd tegen Ajax.

Wel weer frappant dat de Ajacieden nu niks mogen zeggen over Kramer, want oud-Ajacieden waren ook vervelend. Maar doen ‘wij’ het andersom vergelijken, dan heeft het er niks mee te maken.

2 oktober 2023 om 23:07

@Klene: "doet dit echt altijd tegen Ajax". Nu doe je alsof het iets bijzonders is en hij dat alleen tegen het grote Ajax doet,maar Kramer doet dit ook tegen andere clubs alleen valt het je dan minder op. Hij is gewoon lomp en irritant en zuigerig

2 oktober 2023 om 23:36

@madmarcel Ik kan niet oordelen over wat Kramer doet tegen andere ploegen, want ik kijk zijn wedstrijden alleen als hij tegen Ajax speelt. Ik geloof je best dat hij dit ook tegen andere ploegen doet hoor, maar geen idee verder van.

De meeste tikken worden niet gegeven om iemand ernstig letsel te geven. Ik herinner mij persoonlijk een gewone knokpartij toen ik jong was. Iemand sloeg een op zijn bek. Die viel … op het randje van een stoep. 3 maanden coma, oeps, dat was nou ook weer niet de bedoeling. Maar je kunt ook niet zeggen dat het onbewust was.

2 oktober 2023 om 21:41

In een knokpartij op straat lijkt mij alles doelbewust om een ander pijn te doen. Op een voetbalveld horen dingen zoals dat van Kramer gewoon niet thuis en terecht ook dat dit zwaarder bestraft wordt. Al vind ik, nu Kramer er blijkbaar vol trots over praat, de straf misschien wel aan de lichte kant.

Ik weet allemaal niet hoe serieus ik die Kramer moet nemen. Hij loopt altijd door of schopjes/ellebogen uit te delen, tegen Avila ook weer.
Dan kan hij dat ene moment benoemen met Cillessen, maar het blijft gewoon een gniepige uitdeler.

En begrijp ook eigenlijk niet, scheidsrechters zijn toch ook al 10 jaar bekend hoe hij speelt en dat hij dat altijd doet? Straf dat gewoon af bij deze jongen.

Volgens mij probeert men in TV-land van Kramer een soort lolbroek te maken, maar is er weinig grappigs aan de beste man. Dat je een glimlach op je gezicht krijgt omdat je als 25-jarige iemand bewust een elleboog gaf, omdat ‘ie je irriteerde, zegt naar mijn mening meer over Kramer dan over Cillessen. Maar hij zal het wel verdiend hebben, want Van der Vaart, Sneijder en Van der Meijde vinden ‘m niet zo aardig.

3 oktober 2023 om 06:23

Cillese is nou ook niet de meest onschuldige. Wanneer je met elkaar strijdt en je gaat over de grens, dan kun je wel iets terug verwachten. Als Jasper zich nou gedeisd en bescheiden opstelt dan is er ook niks aan de hand vanuit kramer

Ik zal wel een Ajax bril ophebben maar ik zie Kramer alleen maar tegen Ajax van die misselijke overtredingen maken. Even op iemand zijn tenen trappen. Ellebogen en armen laten wapperen. Tegen Psv heb ik het hem niet zien doen. En tegen Feyenoord kan hij dit niet doen want dan pakt hij de wedstrijd ervoor expres zijn 5de gele kaart zodat hij niet mee kan spelen.

2 oktober 2023 om 22:46

Ook tegen NEC vorig jaar, toen gaf hij Cilessen een klap, maar die is ook "ajacied" en "irritant"

2 oktober 2023 om 23:09

Je hebt inderdaad een Ajax bril op,want Kramer doet tegen Ajax niks anders als in wedstrijden tegen andere clubs. Gek genoeg komt hij er wel altijd mee weg,dus veel scheidsrechters zullen het als lomp zien ipv bewust

kramer... beetje jammer dat hij een podium krijgt omdat ie "leuk" overkomt op tv/voor de camera...
afgelopen zaterdag zag ik hem ook weer 3 of 4 nadrukkelijk doorlopen op spelers terwijl de bal al gespeeld was

Op amateur niveau pak je zo’n gast gewoon terug op dezelfde manier. Geef hem een goede beuk , trap een keertje goed hard op z’n teentjes of zet je hak tijdens een corner op zijn voet en draai weg. Dat is de enige manier die hij begrijpt

Het verschil tussen Kramer en de meeste andere "eikels" in het voetbal, is dat Kramer eerlijk is over het feit dat je een eikel is. Op een of andere manjer kan ik het dan beter hebben dan bij de onsportievelingen die het gooien op winnaarsmentaliteit of passie. Er zijn er namelijk zat als Kramer.

2 oktober 2023 om 21:57

Eerlijk als in dat jij Kramer serieus op z’n blauwe gelooft als ie zegt maar een keer bewust een tegenstander geraakt te hebben? Of dat ie laatst tegen AZ een ‘champagnefles ontkurkte’ vlak voor het vak van de AZ-supporters? Goudeerlijk ja.

2 oktober 2023 om 22:08

Hmm das een goed punt 🤣

2 oktober 2023 om 23:23

Ik liep laatst in de bakkerij, moest ik wachten omdat degene voor mij geen keuze kon maken. Echt zo irritant. Dus toen gaf ik die persoon maar een trap. Ik vond dat nodig.

Wat denk je, sta ik even later in de supermarkt met maar 1 artikel, komt zo een panfluit met een hele kar voor me bij de kassa. Vraag ik of ik ff eerder mag, zegt ie nee. Vet irritant, dus toen vond ik het wel nodig om die vent een elleboog te geven.

Raar verhaal hè?? Gewoon even een tikkie geven omdat die persoon jou irriteert. Lekker ook eigen rechter spelen. Maar Kramer doet dit dus op het voetbalveld en vertelt dit vol trots.

Dan ben je inderdaad heel eerlijk aan het vertellen dat je een idioot bent.

3 oktober 2023 om 11:57

Ik liep laatst op het veld met de bal naar het goal, komt er een verdediger van de tegenpartij aangerend, maakt een sliding op de bal, en loopt vervolgens gewoon verder alsof er niks gebeurd is. Geen sorry, geen handje, niks.

Wat denk je, even later loop ik in de supermarkt, kom ik dezelfde gast tegen. Ik zeg 'm nog vriendelijk gedag, en loop naar de kassa met m'n mandje. Uit het niets komt hij aangerend, schopt me met mandje en al neer en loopt gewoon weer verder. Alsof er niks gebeurd is.

Vul zelf maar in hoe krom het is om een actie op een voetbalveld te vergelijken met een actie in het dagelijks leven.

4 oktober 2023 om 15:20

Dit was niet m'n sterkste analyse jongens. Ik geef het toe

2 oktober 2023 om 23:38

Kramer geeft het 10 jaar na dato toe, één keer, bewust doorgelopen te hebben op een speler.
Ik verwacht dus over 10 jaar dat hij weer zal toegeven eind september 3 maal bewust doorgelopen te hebben op een speler.

Oprechte vraag, als Tadic na een wedstrijd toegeeft bewust loopt te zeiken om de boel te manipuleren kun je het dan ook beter hebben of is het omdat Kramer een Feyenoorder is?

Als ‘irritant zijn’ een criterium is om iemand opzettelijk te raken dan was er allang een verdediger geweest die Kramer lachend door midden geschopt had. Maar dat is het natuurlijk niet. Dit is dan ook een nogal stupide opmerking die er enkel op gericht is om populair te blijven in het Rotterdamse. Daar gaan dit soort opmerkingen over het bewust raken van een ex-Ajacied (of in vakterminologie ‘een jood’) er natuurlijk in als zoete koek.

Verder moet je natuurlijk wel extreem naïef zijn om te denken dat Kramer maar een keer bewust een tegenstander heeft geraakt. Alleen afgelopen maart toen NEC in Waalwijk speelde loopt ie drie keer vol door op een tegenstander terwijl de bal al weg is en schopt ie als klap op de vuurpijl ook nog eens Cillessen ‘toevallig’ tegen z’n kop. Maar allemaal per ongeluk.

Verder snap ik ook niet waarom de beste man zo vaak wordt uitgenodigd voor televisieprogramma’s. Het is namelijk niet dat ie voetbalinhoudelijk wat interessants te melden heeft. Alhoewel dat gezien de vrij constante aanwezigheid van Sneijder en Van der Meijde ook niet echt een criterium lijkt te zijn. Wat dat betreft is dat Veronica Offside echt een verschrikkelijk matig programma (geworden) wat meer weg heeft van een loopbaancoaching voor Wesley Sneijder dan van een serieus voetbalprogramma.

Ik denk dat er genoeg zijn die dan volgens zijn eigen regels binnenkort een keer op Kramer zelf mogen doorlopen... Fijn dat ze bij deze toestemming hebben!

Dat sekreet geeft continue aan wat voor eikel het is maar omdat hij er eerlijk over is dan is het prima toch. Ik hoop dat hij ergens tegen een paar vuisten oploopt, daar zou ik nou van genieten als die gok van hem uit het lood is gemept.

Een walgelijk mens en onbetrouwbaar. Bizar dat mensen deze idioot goed proberen te praten, omdat ie zogenaamd eerlijk zou zijn en niet het verstand heeft van iemand die stoeptegels heeft gekopt.

Om te kotsen.

Je vindt ze helaas ook terug op de amateurvelden. Losers die denken dat ze zo cool, gevat of tof zijn. Even met noppen op tenen staan, even "per ongeluk" een klap uitdelen. De hele tijd etteren.

Terwijl het zo simpel is om gewoon lekker een potje te voetballen. Maar ze hebben andermans leed nodig, ongeacht de gradatie, om zich beter te voelen.

Toegegeven, dat zijn wel mijn favoriete tegenstanders.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

RKC Waalwijk

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
14.NEC12-2
15.RKC Waalwijk12-11
16.FC Utrecht12-11
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. CleoniseAanvaller131
M. KramerAanvaller133
Y. OukiliMiddenvelder123
Z. BakkaliAanvaller120
G. RoemeratoeMiddenvelder110
D. MinAanvaller111
F. StevanovićAanvaller92
Voor de complete selectie: Clubpagina RKC Waalwijk.

19 fans
Aanvaller, 34 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren