Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik heb al aangegeven dat zo’n constructie onmogelijk is op dit niveau’

Laatste update:

Anderlecht kent een uitermate tegenvallende start van het seizoen. Paars-Wit is momenteel de nummer dertien van de Belgische Jupiler Pro League, wat de clubleiding heeft doen besluiten om met Frank Vercauteren een ervaren trainer aan te stellen. Het betekent dat het experiment met Vincent Kompany als speler/trainer voorlopig mislukt is en dat verbaast Arie Haan niks.

“Ik heb voor dit seizoen al aangegeven dat zo’n constructie onmogelijk is op dit niveau. In de vierde of vijfde klasse kun je wel speler-trainertje spelen, maar niet in het profvoetbal. Ik vind het onbegrijpelijk dat ze dit gedaan hebben. Dan mag je nog zo’n grote speler zijn geweest, maar als je als trainer zelf in het veld staat en fouten maakt, dan kun je niet de baas zijn”, zegt Haan in gesprek met De Telegraaf. De voormalig trainer en speler van Anderlecht ziet dat zijn oude club veranderd is en wijst naar de nieuwe eigenaar. Marc Coucke nam de club bijna twee jaar geleden over van de familie Vanden Stock.

“Het is een heel andere club geworden. De oude Vanden Stock was natuurlijk de ziel van de club. Toen zijn zoon het heeft overgenomen, verdween al een stukje van de cultuur. Nu hij ook weg is, is alles veranderd. Ik sprak kort geleden nog de vrouw van Jan Mulder in Winschoten en die vindt het ook zo verschrikkelijk. Het was natuurlijk ook Jan zijn club”, stelt de 35-voudig Oranje-international. Hij benadrukt dat Anderlecht wel terug zal komen. “Dat heb je met Feyenoord, Ajax en PSV ook.”

“Die kunnen een paar slechte jaren hebben, maar ze komen altijd weer bovendrijven. Die traditie gaat niet weg. En daar hoop ik natuurlijk ook op, want bij Anderlecht ligt een deel van mijn leven”, aldus Haan. Ook Geert de Vlieger, die als doelman bij Anderlecht onder contract stond, ziet de club uit Brussel terugkeren aan de top. “Maar ik denk dat het wel een hele tijd gaat duren, voordat ze terug op niveau zijn. Er is nu niet het geld om flink te investeren in de selectie en er is vol ingezet op zelf opgeleid talent, maar niet al die jongens hebben het talent van Yari Verschaeren.”

Ben jij het met Arie Haan eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat was een aantal jaar geleden toch ondenkbaar dat Anderlecht zo zou afglijden. Is in België toch vergelijkbaar met Ajax in Nederland. Samen met Club Brugge en Standard Luik toch de ploegen met de meeste uitstraling.

16 oktober 2019 om 08:43

Gent en Genk sluiten er mooi bij aan. Verder is de Belgische league niet zo bijzonder.

16 oktober 2019 om 11:28

Ajax = Anderlechtpsv = Club Bruggefeyenoord = Standard Luikdan heb je nog Genk, Gent en Antwerp als subtopiets bredere subtop als Nederland, buiten Ajax en Psv is het niveau laag

16 oktober 2019 om 14:06

Ja want AZ verloor kansloos van Antwerp 😂😅

16 oktober 2019 om 20:40

Zolang het 11 tegen 11 was, was Antwerp het toch minstens de evenknie?Eerlijk gezegd, ik had niet de indruk dat AZ ging scoren totdat Antwerp het met minder pionnen moest doen. Verder geloof ik ook niet dat onder Ajax en PSV, het niveau laag is, er zijn nog Feyenoord en AZ die in Europa League puntjes kunnen rapen. Verder heb je andere ploegen zoals Vitesse, die op sommige seizoenen ook goed presteren.Het verschil is dat ik vind dat in België je 5 ploegen die vast in Europa kan presteren, Anderlecht niet meegerekend, waardoor ze meer punten sprokkelen. Ajax is sowieso het beste bezig. Het kwaliteitsverschil tussen de Jup. Pro League top, is sws kleiner dan in Nederland, waardoor je ook jaarlijks een andere kampioen krijgt. (als 5-6 seizoenen na elkaars geen kampioen die zichzelf opvolgt.)5 ploegen zijn qua niveau vergelijkbaar met AZ tot PSV en ze lijken door te groeien, iets dat ik bij Anderlecht totaal niet het gevoel had, integendeel.

16 oktober 2019 om 10:39

Ik vind Antwerp meer uitstraling hebben

Ja Arie, beetje open deuren intrappen want dit zag iedereen, werkelijk iedereen in België aankomen, buiten het Anderlecht bestuur dan met fils-a-papa Verschueren en clown Coucke op kop. Lachwekkend trouwens dat ze dat zelf pas na 4 maand beseften, ondanks dat er na elke match een modderstroom van commentaar op deze constructie kwam van de buitenwacht en, vooral, op het veld duidelijk bleek dat het niet werkte. Hopelijk voor Anderlecht kan Vercauteren de boel op scherp zetten en de Kompany - clan wat in de hand houden.

16 oktober 2019 om 11:33

Dit doet pijn dat zo'n grote club als Anderlecht hier staat.maar inderdaad het verval is al jaren bezig sinds Michel Verschuren de fakkel doorgaf, elke jaar bergaf.nu als dieptepunt ongezien dat dit zomaar kan.slecht beleid en verkeerde beslissingen en dan krijg je dit.ik zeg niet dat Anderlecht met een beter beleid nog een europacup zou winnen maar er zou toch mooier voetbal te zien zijn en resultaten.

Jammer dat het zo loopt op dit moment, Hoop dat ze er snel boven op komen. De Belgische ploegen doen het juist de laatste jaren prima, Als Anderlecht weer op niveau komt is het toch een sterke competitie hoor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren