Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik had veel problemen bij Manchester City, maar ik was niet de enige'

Laatste update:
/

Stevan Jovetic is blij dat hij verlost is van Manchester City. De spits kwam daar twee jaar geleden met hoge verwachtingen binnen, maar liep tegen een hoop problemen aan. "En ik was niet de enige", verklaarde hij bij zijn presentatie als nieuwste aanwinst van Internazionale.

Met een vierjarig contract in Milaan denkt de international van Montenegro definitief van die problemen verlost te zijn. "Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van deze club en hoop dat we komend seizoen terug zullen keren aan de top", zei hij. "Ik ben hierheen gekomen om te winnen. We beschikken over een goed team en ik heb er vertrouwen in."

Jovetic wilde niet verder ingaan op zijn moeilijkheden in Engeland. "Nee, verder zeg ik daar niks over. Ik wens Manchester City het allerbeste toe." De 25-jarige goalgetter speelde in het verleden al vijf jaar in de Serie A bij Fiorentina, al miste hij het gehele seizoen 2010/11 door blessureleed. Hij groeide in Florence uit tot gewilde spits: City telde medio 2013 26 miljoen euro voor hem neer. Inter betaalde naar verluidt twaalf miljoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was de perfecte aankoop geweest voor Liverpool.. zoveel goedkoper dan Benteke, maar goed succes bij Inter die hebben een geweldige spits binnem gehaald!

Je hebt genoeg kansen gehad, je was alleen constant geblesseerd. Jammer.

1 augustus 2015 om 14:38

ik vind niet dat hij de kansen van City heeft gekregen. En ze gaven hem ook niet het volste vertrouwen, tenminste zo leek het naar mijn mening. Geweldige speler waar City te weinig heeft uitgehaald

1 augustus 2015 om 16:04

Als je van de 24 maanden City er zeker 20 maanden eruit bent geweest met blessures. Dan kun je ook niet veel van hem verwachten. En Pellegrini gaf ook aan dat het de reden was waarom hij weg moest. Ook lijkt City voor een 4-2-3-1 / 4-3-3 opstelling te gaan dit seizoen. Waardoor 4 spitsen zowiezo teveel zou zijn.

Overigens weet ik wel zeker dat Jovetic het heeft over Dzeko die ook problemen heeft met City. Want Dzeko had in zijn laatste paar wedstrijden een gigantische arrogante houding. In bepaalde wedstrijden waarin hij geen pepernoot raakte werd hij gewisseld. En op dat moment had hij een hele arrogante houding richting de trainer. Zo van die trainer spoort niet dat hij mij eruit haalt.

Wat de exacte reden ook is, ik ben blij dat hij terug is. Onze competitie heeft goeie spelers gehaald, maar ook één absolute topper verloren met Vidal ( ) het is wel duidelijk dat de afgeschreven spelers uit de PL de haalbare spelers zijn voor ons, maar ook dat zijn spelers van niveau.

1 augustus 2015 om 13:53

Naast Vidal vergeet je nog Darmian. Die is i.m.o een van de beste backs van dit moment.

Wel mooi dat spelers als Dzeko, Jovetic, Bacca, Kondogbia naar Italië zijn gegaan. Serie A zal waarschijnlijk nog leuker worden.

1 augustus 2015 om 13:57

Laten we Tevez ook niet vergeten. De nummer 3 topscorer van vorig jaar.

1 augustus 2015 om 13:57

Ik probeer dat te vergeten, haha. Nee inderdaad die twee was ik vergeten.

1 augustus 2015 om 14:27

En de maestro himself, Pirlo.

1 augustus 2015 om 14:44

Deem

Mja... Pirlo als grote naam dan, ik zeg het niet graag maar je zag aan alles dat de tijd van Pirlo om te gaan gekomen was, hij kon het niet langer belopen wat op je 35 geen schande is als middenvelder natuurlijk. Hij zou dit seizoen bij Juve (moest hij gebleven zijn) nog amper spelen. Hijzelf wist dit ook, hij gaf al aan in een interview dat hij wist en voelde dat hij niet nog een jaar moest blijven, maar dat hij de eer aan zichzelf ging houden.

1 augustus 2015 om 15:48

Pirlo kan makkelijk mee bij Juventus op het moment dat je Vidal en Pogba op het middenveld hebt staan. Deze twee mannen maken de meters wel goed die Pirlo niet meer beloopt.

1 augustus 2015 om 17:47

Helemaal mee eens

Samen met Icardi voorin belooft het een mooi seizoen te gaan worden!

Tsja als je van het niveau Jovetic bent dan kan je verwachten dat je het niet leuk gaat krijgen bij City. Sorry maar Dzeko, Aguero en Bony zijn toch een niveau hoger. Hij heeft weliswaar prima wedstrijden gespeeld, maar was veel geblesseerd. Daarnaast is het nou ook niet echt een goalgetter. Af en toe een hattrick maken kan ook geen kwaad als aanvaller. Bij Inter zit hij prima op zijn plek.

1 augustus 2015 om 13:55

nou, ik dacht niet dat jovetic een basis plaats zou krijgen, maar beter dan bony vind ik hem zeker (en onder dzeko doet hij ook niet veel). maarja een paar jaar op de bank en je ben al afgeschreven.

1 augustus 2015 om 14:15

Ik beoordeel hem ook voornamelijk op zijn doelpunten nu. Het is een prima voetballer, maar hij scoort te weinig. Ik zeg niet dat Bony het tot nu toe fantastisch doet sinds hij bij City zit, maar over het algemeen maken deze 3 jongens sneller doelpunten dan Jovetic.

1 augustus 2015 om 14:19

ah zo,
ja dan geef ik je zeker gelijk: jovetic scoort bijzonder weinig, maar dat gaat ook moeilijk als je een speler ben die toch veel aan de bal wil zijn (vergeleken met Dzeko en Bony) en zo weinig speel minuten maak.
denk dat we dit jaar wel wat moois van hem kunnen verwachten, al zal dat niet perse terug te vinden zijn in zijn doelpunten aantal.
ik vind bijvoorbeeld niks aan Icardi, ookal scoort hij pak weg elke wedstrijd.
We zullen zien

1 augustus 2015 om 22:37

Jovetic is al 25 en in zijn beste seizoen heeft hij welgeteld 14 doelpunten in de competitie gemaakt. Geen verkeerde cijfers, maar geen top. En hij kan dan wel veel aan de bal willen zijn, maar dat is gewoon een term die wordt geroepen in het voetbal. Hij is een aanvaller en wordt dus afgerekend op doelpunten en assists. En van beide haalt hij niet genoeg om bij City in de basis te staan. Dat is gewoon hoe het is. Daarnaast is het ook mooi om bij Inter basisspeler te zijn toch? Niveautje lager, maar verdient nog steeds bakken met geld en speelt in een grote competitie.

1 augustus 2015 om 17:52

Boy haha, deze had je makkelijk weg mogrn laten, demo is vergelijkbaar materiaal, en hij heeft gewoon pech met blessures anders was hij na ageert zeker de beste spits van city...

Ik vind het helemaal niet gek dat spitsen als Jovetic, Dzeko en Bony bankzitters zijn/waren. City heeft Aguero in de spits, een van de beste spitsen ter wereld. het enige wat je City kwalijk kunt nemen is dat ze zo veel spitsen kochten die ergens anders wel basis speler zouden zijn. Maar ja elke club wil naast een sterke basis ook een sterke bank.

1 augustus 2015 om 14:17

Sterke bank is tot daar aan toe. Maar 3 spitsen als invaller voor Aguero en die het niveau PL aankunnen is gewoon veel te veel. Van de 4 vind ik weliswaar Jovetic het minste, maar die zou bij Southampton, Everton en zelfs Arsenal of Liverpool wel basis staan. City is op het moment gewoon te hoog gegrepen.

12 mil voor deze kerel is toch wel een geweldige zet.
heeft zich al bewezen in de serie a en is volgens mij precies de aanvaller die inter kan gebruiken. baal nog altijd van dat hij niet naar juve is gegaan maar liever naar de bank van City. denk ook dat hij (en de andere aankopen) inter naar een geweldig niveau gaan tillen. een ding is zeker, de serie a wordt volgend jaar echt geweldig, en het jaar daar op verwacht ik toch wat aanwezigheid van de italianen in europa.
Dan nog verwacht ik volgend jaar juve als kampioen, maar de plaatsen 2 t/m 7 wordt echt knokken.

Een goede maar riskante transfer. Jovetic was bij Fiorentina een topspeler maar raakte helaas te vaak geblesseerd bij City. Als hij dit seizoen niet geblesseerd raakt, kunnen hij en Icardi samen een van de beste duo's in de serie A vormen.

Vorig was het duidelijk te zien dat het intern rommelde bij City. Toure, Nasri, Jovetic en Dzeko zagen er niet happy uit. En dan heb je nog Kolarov. Nee, wat het ook mag zijn, het moet echt opgelost worden. Niemand heeft er baat bij om naar een ongemotiveerd team te kijken. Ik hoop dat Jovetic zal schitteren in de Serie A!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren